مگه میشه کسی باشه که منکر اهمیت برنامهریزی بشه؟ برنامهریزی توی هر زمینهای در زندگی، اهمیت خیلی بالایی داره که بهمون کمک میکنه روی عملکرد خودمون نظارت داشته باشیم و بتونیم به اهدافی که داریم برسیم.
برای رسیدن به موفقیت در سال هشتم هم، اهمیت برنامهریزی هشتم خیلی بالاست. برنامهریزی به شما کمک میکنه که در مسیر موفقیت بمونین و بتونین قدم به قدم به سمت هدفتون که همون موفقیت تحصیلیه حرکت کنین.
البته اگه درگیر روزمرگیهاتون هستین و فرصت نمیکنین این مقاله رو به طور کامل بخونین، پادکست زیر رو گوش کنین و همراه رادیو پادکست پرش باشین❤🎧🔊
--:--
--:--
1x
استفاده از روش درست برای برنامهریزی پایه هشتم، شما رو به سمت پیشرفت تحصیلی هدایت میکنه. ایجاد نظم در درس خوندن و ارزیابی عملکرد دانشآموز از مزایای برنامهریزی تحصیلی کلاس هشتم محسوب میشه. همراه ما باشین تا مفصلتر درباره این موضوع مهم صحبت کنیم.
آموزش برنامهریزی درسی هشتم
در پایه تحصیلی هشتم، علاوه بر بیشتر شدن حجم درسها، مطالب کتاب سختتر و مفهومیتر از پایههای قبلی میشن. یکی از دلایلی که باعث نیاز دانشآموز به برنامهریزی درسی میشه، همین مباحث درسیه که باید به صورت تحلیلی مطالعه بشن؛ به عبارت دیگه، درس خوندن به روش حفظی دیگه نمیتونه دانشآموز هشتمی رو به نتایجی که میخواد برسونه.
نقشی که پایه هشتم برای هدایت تحصیلی سال نهم و همینطور شرکت در آزمونهای مدارس تیزهوشان و نمونه دولتی داره، باعث میشه اهمیت بالاتری نسبت به پایههای قبل داشته باشه . به عبارتی دیگه، اگه دانشآموزی میخواد آینده تحصیلی بهتری داشته باشه و توی مدارسی تحصیل کنه که لایقشونه، باید نمرات سال هشتم رو جدی بگیره و برای کسب اونها، از برنامهریزی برای کلاس هشتم استفاده کنه.
شاید برنامهریزی کردن از پایه هشتم از نظر خیلیها زود باشه؛ اما در حقیقت این کار باید خیلی زودتر از اینها شروع میشد! هدفگذاری، زمانبندی و برنامهریزی سه عادتی هستن که در طول دوران تحصیل و حتی بعد از اون، کاربرد زیادی توی زندگی شما داره که هرچقدر زودتر یادشون بگیرین، برای شما و آیندهتون بهتره.
حتماً پیش خودتون میگین: «وقتی میشه با درس خوندن توی شب امتحان به نتیجه رسید چرا باید برنامهریزی کنیم؟!» بله، به احتمال زیاد اکثر دانشآموزان پایه هشتم با همین روش به نتیجه میرسن؛ اما شما باید دید عمیقی داشته باشین. به جای این که هدف شما صرفا نمره گرفتن در سال هشتم باشه، باید حتما از برنامه درسی هشتم استفاده کنین تا مطالب رو به شکلی یاد بگیرین که در سالهای آینده هم به کارتون بیاد.
پس اگه به دنبال تقویت عمیق دروس پایه و یادگیری مهارت مهمی مثل رعایت نظم هستین، برنامهریزی پایه هشتم رو جدی بگیرین.
12 ویژگی مهم برنامهریزی برای کلاس هشتم
هدف از برنامهریزی برای کلاس هشتم، ایجاد عادتهای کوچک اما تاثیرگذار در دانشآموزه. این عادتها باید به مرور زمان در ذهن دانشآموز ثبت بشه تا همیشگی باقی بمونه. طبیعیه کسی که غیر از شبهای امتحان و به خاطر ترس از مردود شدن سراغ کتابهای درسی خودش نمیرفته، حالا نتونه به سرعت تغییر کنه. وفق پیدا کردن با برنامهریزی درسی هشتم، یک چیز زمانبره و به صبر و حوصله نیاز داره.
این کار با کمک والدین و مشاوران تحصیلی خیلی سریع انجام میشه؛ پس جای نگرانی براش وجود نداره. گنجوندن ویژگیهای زیر در برنامهریزی درسی هشتم متوسطه، میتونه همه چیز رو سادهتر و اجراییتر از قبل کنه.
طراحی برنامهریزی درسی براساس واقعیت
موقع تنظیم برنامهریزی برای کلاس هشتم باید واقعیتها رو بپذیرین! مثلاً اگه هر روز حدود 2 ساعت برای حل تمرین و درس خوندن زمان صرف میکردین، امکان نداره به طور ناگهانی سه برابر قبل این کار رو انجام بدین. پس زمان کلی درس خوندن رو بهطور منطقی انتخاب کنین.
یادتون باشه که برنامههای درسی عجیب و غریب نه تنها دانشآموزان رو برای پیشرفت تحصیلی آماده نمیکنن، بلکه احتمال افت تحصیلی رو بالا میبرن. افزایش ساعت مطالعه روزانه هم راهحل خاص خودش رو داره که در ادامه توضیح میدیم.
یک نکته مهم در برنامهریزی درسی هشتم، قابلیت اجرای برنامه به صورت منظمه. شما قراره برنامهای رو تنظیم کنین که قابلیت اجرا در طول سال تحصیلی رو داشته باشه. با توجه به این موضوع، بهتره که در برنامهریزی به تمامی نکات و واقعیتهای موجود توجه کنین.
مقاله پیشنهادی
چگونه افت تحصیلی را جبران کنیم؟
پس از کرونا،یکی از بزرگترین مشکلات دانش آموزان افت تحصیلی بود که در این مطلب قصد داریم شما را با افت تحصیلی و راه های مقابله با آن آشنا سازیم
توجه به زمان جبرانی و برنامهریزی بهصورت منعطف
در زندگی همه ما اتفاقات غیرمنتظره رخ میده؛ خیلی وقتها درست همون شبی که باید تعداد زیادی تمرین حل کنین، یک مهمان سرزده از راه میرسه! یا صبح با بدن درد از خواب بیدار میشین، احساس میکنین تب کردین و نمیتونین از تختتون بلند بشین.
در چنین شرایطی تکلیف تمرینهای حل نشده و درسهای نخونده چی میشه؟!
یک برنامهریزی منعطف همیشه زمانهایی رو تحت عنوان زمان جبرانی در نظر داره، تا بتونه با وجود این اتفاقات غیرمنتظره باز هم شما رو به نتیجه دلخواهتون برسونه. معمولاً روزهای پایان هفته یعنی پنجشنبه و جمعه، اکثر دانشآموزان وقت آزاد زیادی دارن. این زمان آزاد بهترین موقعیت برای رسیدگی به کارهاییه که از برنامه درسی هشتم جا مونده! در واقع آخر هفتهها رو به چشم همون روز جبرانی ببینین و سعی کنین صرفاً برای کارهایی که از برنامه جا مونده ازش استفاده کنین.
اختصاص دادن زمانهایی برای جبران عقبماندگیها، به دانشآموزان این فرصت رو میده که بتونن با اعتمادبهنفس بیشتری به اجرای برنامههای خود پایبند باشن.
مقاله پیشنهادی
تکنیکهای مدیریت زمان برای درس خواندن
مدیریت زمان برای درس خواندن مهارتی است که هر دانشآموزی به آن نیاز دارد. اگر شما هم برای رسیدگی به کارهای مدرسه همیشه وقت کم دارید، کلیک کنید.
افزایش تدریجی ساعت مطالعه روزانه
برای این که بتونین حجم بیشتری از درسها رو مطالعه کنین و ساعت مطالعه روزانهتون رو افزایش بدین، باید از روش تدریجی استفاده کنین. فرض کنین هدف شما اینه که در روز دو ساعت بیشتر از همیشه درس بخونین.
برای افزایش ساعت مطالعه، بالا بردن ناگهانی زمان مطالعه روزانه پیشنهاد نمیشه؛ در نتیجه بهتره در قدم اول نیم ساعت به زمان درس خوندن هر روز خودتون اضافه کنین. این کار رو تا مدت یک هفته ادامه بدین تا بهش عادت کنین. در قدم بعدی مجدداً نیم ساعت دیگه به ساعت مطالعه روزانه خودتون اضافه کنین و مثل مرحله قبل تا یک هفته این روند رو ادامه بدین. بعد از این دو هفته، شما تونستین یک ساعت بیشتر پای دفتر و کتاب خودتون بشینین.
برای ایجاد یک عادت خوب باید اون رو به چند خرده عادت کوچک تقسیم کنین تا روند اجرای اون برای شما راحت باشه. صرف زمان بیشتر برای عادت کردن به تغییرات، باعث میشه که موندگاری بیشتری در ذهن افراد داشته باشه. با انجام این کار شما میتونین در برنامهریزی برای کلاس هشتم عملکرد موفقتری داشته باشین.
مقاله پیشنهادی
افزایش ساعت مطالعه
در این مطلب به بررسی نکات طلایی افزایش ساعت مطالعه با استفاده از روشهای صحیح درس خواندن به صورت تدریجی میپردازیم،برای موفقیت با ما باشید.
تنظیم برنامه درسی هشتم به شکل هفتگی
بهترین کار برای طراحی برنامهریزی درسی هشتم برای معدل 20، اینه که اون رو روی کاغذ پیاده کنین. ابتدای هر هفته کارهایی که قراره در طول هفته انجام بدین رو در جدول برنامهریزی هفتگی خودتون وارد کنین.
با این کار یک دید کلی نسبت به کارهایی که باید انجام بشه دارین و درگیر کارهای غیرضروری نمیشین. در طول هفته هم زمانی که هر روز برای درس خوندن صرف میکنین، در جدول وارد کنین.
به این ترتیب در پایان هفته، یک آمار کلی از عملکرد خودتون در هفته گذشته به دست میارین. اگه از کمک مشاوران تحصیلی هم بهرهمند هستین، این اعداد و ارقام رو برای گزارش دادن به اونها نیاز دارین. مکتوب کردن برنامهریزی از مهمترین ویژگیهای برنامه درسی هشتمه.
جلوگیری از مقایسه خودتون با دیگران
حالا که درگیر اعداد و ارقام شدین باید به این سوال پاسخ بدین:
کسی که 2 ساعت درس خونده برای پرسش کلاسی آمادهتره یا کسی که 4 ساعت درس خونده؟!
نکته جالب این سوال اینه که هیچکس نمیتونه بهش پاسخ قطعی بده. ممکنه شما به خاطر قدرت حافظه و یادگیری خوبی که دارین، بتونین با همون دو ساعت درس خوندن بهترین نمرهها رو کسب کنین. در مقابل شخص دیگری به خاطر حواس پرتی و روخوانی کردن، با 4 ساعت درس خوندن نتونه نصف نمره شما رو هم در امتحان کسب کنه!
خیلی از دانشآموزان زمان زیادی رو صرف درس خوندن میکنن؛ ولی به دلیل نداشتن تمرکز لازم، نمیتونن مطالب رو به درستی یاد بگیرن. بهتره که دانشآموزان عزیز به این نکته مهم توجه کنن که در مطالعه و برنامهریزی تحصیلی، باید از مقایسه کردن خودشون با دیگران دست بردارن.
سبک درس خوندن و میزان تمرکز افراد کاملا باهم متفاوته. مقایسه در رابطه با این موضوع باعث ایجاد استرس و اضطراب دانشآموزان میشه.
با این مثال به خوبی درک کردین که چرا نباید هرگز خودتون رو با دیگران مقایسه کنین. هر کس با توجه به توانایی و استعدادهای خودش به نتیجه خاصی میرسه که قابل مقایسه با دیگران نیست. پس با قدرت به سمت اهداف خودتون قدم بردارین و تمام تمرکزتون رو روی یادگیری کامل منعطف کنین.
ارزیابی کیفیت مطالعه و یادگیری در پایان هر هفته
بهترین راه برای این که متوجه یادگیری و سطح مطالعه خودتون بشین، امتحان دادنه! شاید امتحان برای دانشآموزان سخت و استرسزا باشه، اما در حقیقت این پرسشها و امتحانها هستن که عمق یادگیری اونها رو مشخص میکنن.
با ارزیابی هفتگی در برنامهریزی درسی هشتم، تعیین میشه که کدوم یکی از دانشآموزان واقعاً مرد میدون هستن! علاوه بر امتحانهای کلاسی، سعی کنین پایان هر هفته از خودتون امتحان بگیرین. مثلاً میتونین درسهای حفظی رو برای والدین خودتون از حفظ توضیح بدین. یا برای درسهای تحلیلی مثل ریاضی، چند سوال از کتاب کمک درسی رو بدون نگاه کردن به پاسخنامه حل کنین. یادتون باشه قبل از حضور در جلسه امتحان، حتماً نمونه سوال امتحانی هشتم رو حل کنین؛ این کار به شما کمک میکنه تا بخشهای مهم هر درس رو بهتر بشناسین و نواقص درسی خودتون رو به راحتی شناسایی کنین.
شاید پیدا کردن یک کتاب کمک درسی خوب برای شما سخت باشه، اما ما بهترین پکیجهای آموزشی هشتم رو میشناسیم! پکیجی که محتوای فراتر از کتاب کمک درسی رو شامل میشه؛ بسته آموزش دروس هشتم پرش هم کتاب کمک درسی و هم ویدیوهای آموزشی این پایه رو برای دانشآموزان جمعآوری کرده.
اگه دوست دارین به صورت زنده با معلمهای خودتون در ارتباط باشین، میتونین از کلاسهای آنلاین هشتم که در سایت پرش لایو برگزار میشه، استفاده کنین.
جلوگیری از توقف در اجرای برنامهریزی درسی هشتم
اجرای مستمر برنامهریزی درسی پایه هشتم تاثیر زیادی در رسیدن به نتیجه نهایی داره. اگه هدفتون رسیدن به معدل بیسته، لازمه که تمام طول سال تحصیلی از این برنامهریزی درسی پیروی کنین تا همه دروس رو همونطور که نیازه، یاد بگیرین.
با پیروی از برنامه درسی، به مرور متوجه بهبود روند تحصیلیتون میشین و برای پایبند موندن به اون انگیزه کافی پیدا میکنین. بنابراین بدیهیه که تنها برنامهریزی درسی هشتم برای معدل 20 کافی نیست؛ بلکه باید به طور مستمر برنامه خودتون رو اجرا کنین.
اختصاص زمان استراحت برای بهرهوری بهتر
همونطور که برای ساعتهای درس خوندن خودتون برنامهریزی میکنین، برای استراحت و تفریح هم باید برنامه داشته باشین. یکی از مهمترین اجزای برنامهریزی درسی هشتم، در نظر گرفتن زمان لازم برای استراحت و رسیدن به فعالیتهای غیردرسیه.
مطالعه مداوم باعث ایجاد خستگی و خواب آلودگی در دانشآموزان میشه؛ به همین دلیل بهتره حدود نیم ساعت بین مطالعه دو درس مختلف استراحت کنین. اگر تونستین چند روز خوب درس بخونین و نمرات عالی کسب کنین، وقت اینه که یک روز رو برای رسیدن به تفریحات مورد علاقهتون صرف کنین.
تنظیم کردن ساعت خواب شب، میزان خواب بعدازظهر و ساعت بیدار شدن صبح هم از ویژگیهای مثبتی دیگهایه که برنامهریزی پایه هشتم برای شما به همراه خواهد داشت.
استفاده از جدول برنامهریزی برای کلاس هشتم
برای این که کارهای روزانه خودتون رو از قلم نندازین، بهتره که لیستی از اونها رو در قالب جدول برنامهریزی درسی پایه هشتم یادداشت کنین. ظاهر این جدول، مشابه جدول برنامه هفتگی مدرسهست. سطرهای این جدول رو به روزهای هفته اختصاص بدین و در ستونهای اونها، واحدهای زمانی که برای درس خوندن در نظر گرفتین رو وارد کنین.
هر روز جزئیات مربوط به درس خوندن خودتون رو در این جدول بنویسین. مثلاً فرض کنین روز شنبه در ستون ساعت 6 بعدازظهر تا 8 شب، 20 صفحه از کتاب دینی رو مطالعه کردین. همین اعداد و ارقام رو در جدول برنامهریزی درسی وارد کنین تا بتونین در پایان هفته یک بررسی کلی از عملکردتون داشته باشین.
میتونین برای نمونه، جدول برنامهریزی درسی هشتم pdf رو دانلود کنین تا متوجه روش بشین.
اگه میخواین به موفقیت برسین، اگه میخواین از دیدن نمرات بالا توی کارنامه خودتون به وجد بیاین و افتخار کنین، یادگیری مهارت طراحی جدول برنامهریزی درسی الزامیه!
توجه به موانع و محدودیتها در اجرای برنامه
گاهی اوقات در زمان نوشتن برنامه برای مطالعه دروس، موانع و محدودیتها در نظر گرفته نمیشه. این موانع، مواردی هستن که در حین اجرای برنامه مانع درس خوندن شما میشن. مثل اینکه شما روزی 6 ساعت مطالعه رو برای برنامه روزانه خودتون در نظر بگیرین؛ اما به دلیل مساعد نبودن شرایط، شما در خانه و محلی که برای مطالعه انتخاب میکنین، مثل سر و صدای زیاد و شلوغی بیش از حد خونه نتونین در اجرای برنامه خودتون موفق بشین.
اما اگه در هنگام نوشتن برنامه به محدودیتهای برنامه خود فکر کنین و راه حلی برای رفع اونها پیدا کنین، دیگه این موانع، سدی برای اجرای برنامه شما نیستن.
شخصیسازی برنامه درسی
یک برنامه خوب، برنامهایه که مختص خود شما طراحی شده باشه. به این معنا که برگرفته از برنامه دوستان و اشخاص دیگه نباشه. این برنامه باید با توجه به مهارتها و توانایی مطالعاتیتون و همچنین سطح علمی شما نوشته شده باشه. همچنین در این برنامه لازمه کارهای شخصی و زمانهایی برای استراحت و تفریح رو بگنجونین.
در برنامهریزی درسی هشتم، بهتره که به تمام ویژگیهای فردی و شخصی دانشآموزان توجه بشه؛ تنظیم یک برنامه متناسب با ویژگیهای فردی دانشآموزان از جمله موضوعاتیه که به اجرا و پیادهسازی درست یک برنامه درسی کمک میکنه.
اولویتبندی دروس و هدفگذاری
در زمان برنامهریزی هر فردی به دنبال هدفیه. این هدف ممکنه رفع اشکالات درسی و یا جبران مباحث خونده نشده باشه. ممکنه دانشآموزی به دنبال شرکت در آزمونهای سختتر مثل تیزهوشان و المپیاد و به چالش کشیدن خودشون باشن.
بنابراین بر اساس اهدافی که دارین، برنامه شما مسلما با برنامه فرد دیگه متفاوته. پس ابتدا هدف گذاری کنین و سپس طبق اون هدف اولویتبندی دروس خودتون رو تعیین کنین.
مشخص کردن هدف به شما انگیزه حرکت میده؛ با هدفگذاری دقیق، شما میتونین با اراده بیشتری به اجرای برنامههای خودتون پایبند باشین. تعیین هدف مزایا زیادی در برنامهریزی درسی هشتم داره:
افزایش اعتمادبهنفس؛
انگیزه بیشتر برای درس خواندن؛
بالا رفتن تمرکز در یادگیری مطالب درسی؛
زمانبندی درست برای مطالعه
انواع برنامهریزی درسی هشتم
برنامهریزی هشتم به شما کمک میکنه تا در هر سطحی که هستین، بتونین به موفقیت برسین و به بهبود وضعیت تحصیلی خودتون کمک کنین. استمرار، تمرین، تکرار و داشتن نگاه واقع بینانه موقع نوشتن برنامه و اجرای اون، انگیزه و اعتماد به نفس شما رو بالا برده و کمک میکنه تا اراده و تلاش شما برای ادامه دادن بیشتر بشه. برنامهریزی میتونه در دو قالب روزانه و هفتگی ارائه بشه.
برنامهریزی درسی هشتم به صورت روزانه
نوشتن جدول روزانه علاوه بر اینکه نظم خوبی به ساعات مطالعه و دروس مد نظر شما میده، کارهای روزانه و فعالیتهای روزمره شما رو هم منظم میکنه. با این برنامه، میتونین روی تک تک ساعات روز خودتون تمرکز کرده و ایرادات کار خودتون رو پیدا کنین.
برنامهریزی درسی هشتم به صورت هفتگی
برنامهریزی درسی هفتگی برای افزایش معدل و یادگیری عمیق درسها تاثیر زیادی داره. این برنامهریزی شامل 3 بخشه: بخش اول لیست کردن دروس و مباحثیه که میخواین طی یک هفته اون رو مطالعه کنین.
بخش دوم، قسمتیه که در اون ساعات مطالعاتیتون رو در هر درس و هر روز ثبت میکنین. بخش سوم هم مربوط میشه به مجموع ساعات مطالعاتی در یک هفته که توسط مشاور شما مورد بررسی قرار میگیره.
برنامهریزی برای امتحانات نوبت دوم هشتم
برنامهریزی برای امتحانات نوبت دوم هشتم، یکی از چالشبرانگیزترین جنبههای تجربه هر دانشآموز کلاس هشتمیه. دانشآموزان وقتی به امتحانات نوبت دوم نزدیک میشن، چیزهای زیادی رو برای یادگیری، سازماندهی و به خاطر سپردن پیدا میکنن که ممکنه حجم زیادشون برای مطالعه، اونها رو مضطرب کنه.
رعایت نکات موثر در برنامهریزی برای درس خوندن کلاس هشتم، میتونه به کاهش استرس و افزایش معدل دانشآموزان کمک کنه. البته هر تکنیک مطالعه برای هر دانشآموزی کار نمیکنه، اما در ادامه سعی کردیم مراحلی رو برای برنامهریزی درسی هشتم ارائه کنیم که به طور اختصاصی میتونه به شما در درس خوندن برای امتحانات نوبت دوم کمک کنه.
اهدافتون رو مشخص کنین
مشخص کردن اهداف باید چیزی بیشتر از این باشه که «من میخوام تمام امتحانات نوبت دوم رو به خوبی پشت سر بذارم». شما باید قدمهای خودتون رو مشخص کنین و بدونین با استفاده از چه روشی قراره به این نتیجه برسین.
بعضیها فکر میکنن که هدفمند بودن، یعنی صرفا یک دفتر داشته باشیم و داخلش رویاها و آرزوهای خودمون رو بنویسیم. اما این فرایند، چیزی فراتر از اینه. آدمی هدفمنده که نه تنها میدونه هدفهاش چیه، بلکه برای رسیدن بهش تلاش میکنه و قدم به قدم مسیرش رو میره.
آیندهنگر باشین
برای برنامهریزی برای امتحانات نوبت دوم هشتم، توصیه میشه تا حد امکان آیندهنگر باشین. به این فکر کنین که از کی باید برای امتحانات نوبت دوم هشتم، برنامهریزی کنین؟ چند روز قبل از شروع امتحانات؟ یک هفته؟ یک ماه؟ به یاد داشته باشین که اگه از قبل برنامهریزی نکنین، محکوم به برنامهریزی بین اونها هستین که احتمالا خیلی هم موثر نخواهد بود.
ساعات مطالعه رو مشخص کنین
آیا کارهایی برای انجام دادن دارید که ممکنه مانع مطالعه شما برای امتحانات بشه؟ به یاد داشته باشین که مطالعه بدون تمرکز بسیار سخت و طاقتفرساست. اگه خیلی شلوغ هستین، مشخص کنین که هر روز چقدر زمان برای مطالعه متمرکز خواهید داشت.
شما باید این ساعات رو به درستی در برنامهریزی برای امتحانات نوبت دوم هشتم قرار بدین. در این مرحله، گرفتن مشاوره میتونه به شما در تعین ساعات مطالعه و برنامهریزی کمک زیادی کنه. برای این کار میتوانید از مشاوره آنلاین پایه هشتم پرش استفاده کنین که با کمترین زمان و هزینه، برنامهای عالی و متناسب با روند زندگیتون در اختیار داشته باشین.
درسهاتون رو اولویتبندی کنین
ابتدا تاریخ و زمان امتحانات خودتون رو بنویسین. بعد با توجه به تاریخ امتحان هر درس، اونها رو برای مطالعه اولویتبندی کنین. برنامهریزی برای درس خواندن کلاس هشتم رو به شکلی انجام بدین که قبل از تاریخ اولین امتحان، تمامی درسها رو پوشش داده باشین.
رفع اشکال کنین
بعد از مطالعه کامل تمام دروس قبل از شروع امتحانات، بهتره سوالات یا اشکالات خودتون رو با مربی یا دوستانتون در میون بذارین و رفع اشکال کنین. این کار به طور واقع بینانه درک شما از موضوع رو بالا برده و یادگیری رو در شما تقویت میکنه. همچنین استفاده از بستههای معلم خصوصی و کلاسهای آنلاین پرش هم میتونه کمک زیادی برای تسلط هر چه بیشتر شما روی دروس باشه.
روزی چند ساعت درس بخونیم؟
خیلی از دانشآموزان کلاس هشتم به دنبال پاسخ این سوال هستن که روزی چند ساعت درس بخونیم؟ بهعنوان یک دانشآموز کلاس هشتمی، به احتمال زیاد متوجه این موضوع هستین که نیاز دارین هر روز زمانی برای درس خوندن اختصاص بدین؛ پس دونستن اینکه چقدر باید در روز مطالعه کنین تا نتایج مورد نیاز خودتون رو کسب کنین، میتونه سخت باشه.
شما میتونین هر روز زمان زیادی رو به درس خوندن اختصاص بدین و در عین حال به اهدافی که برای رسیدن به اونها تلاش میکنین نرسین. تحقیقات علمی نشون میده که برای گرفتن بهترین نتیجه باید 3 تا 4 ساعت در روز مطالعه کنین.
از اون جایی که شما باید در کنار درس خوندن، ساعاتی رو هم در مدرسه بگذرونین، این میزان مطالعه برای شما کافیه. اما بهطور کلی پاسخ سوال روزی چند ساعت درس بخونیم، چیزیه که بستگی به توانایی هر فرد داره.
چگونه برنامهریزی خود را برای کلاس هشتم اجرا کنیم؟
اگه تا اینجای مقاله با ما همراه بودین، همه چیز رو درباره برنامهریزی درسی هشتم به خوبی یاد گرفتین. حالا وقت این رسیده که کاغذ و خودکارتون رو آماده و جدول برنامهریزی درسی هشتم رو برای خودتون طراحی کنین. شک نکنین که پیروی کردن از برنامهریزی درسی هشتم، میتونه به راحتی شما رو به سمت بهترین معدلها هدایت کنه.
برای این که از زیر بار برنامهریزی برای درس خوندن فرار نکنین، بهتره که اهداف بلندمدتتون رو به چند هدف کوتاه مدت تقسیم کنین. بعد از اون، برای رسیدن به این اهداف کوتاه مدت تلاش کنین و به ازای محقق شدن هر کدوم از اونها، به خودتون پاداش بدین.
اگه برای تنظیم برنامه درسی کلاس هشتم به کمک احتیاج دارین، شماره تماس خودتون رو از طریق کادر «ارتباط با ما» وارد کنین تا مشاورهای تحصیلی گروه آموزشی پرش با شما تماس بگیرن. تمام سوالات و ابهامات خودتون رو درباره مشکلات تحصیلی با مشاوران پرش در میون بذارین و از تجربه اونها استفاده کنین.
مقاله پیشنهادی
برنامهریزی درسی نهم
برنامهریزی درسی نهم باید با انتخاب رشته مورد علاقه دانشآموز همگام باشه. برای یادگیری روش برنامهریزی درسی نهم برای معدل 20 کلیک کنین.
نقش مشاورین پرش در برنامهریزی درسی هشتم
همونطور که گفتیم یک برنامه درست و اصولی باید از ویژگیهای خاصی برخوردار باشه. خیلی از دانشآموزان در طول ترم، برای خودشون برنامهریزی میکنن؛ ولی، متاسفانه اکثر این برنامهها بعد از مدتی اجرا نمیشه. برنامهریزی، کاری کاملا تخصصیه که بهتره یک شخص متخصص تنظیم اون رو به عهده بگیره.
یکی از خدمات گروه آموزشی پرش، جلسات مشاوره تحصیلیه. در این جلسات مشاورین در قدم اول، ویژگیهای فردی و شخصیتی دانشآموزان رو بررسی کرده و سپس متناسب با این ویژگیها یک برنامه شخصیسازی شده رو برای هر فرد در نظر میگیرن.
مشاورین پرش، در طول ترم مثل یک راهنما کنار دانشآموزان هستن و تمامی مشکلات دانشآموزان رو به درستی حل میکنن. برای دریافت برنامهریزی درسی برای پایه هشتم، میتونین شماره تماس خودتون رو داخل بخش ارتباط با مشاورین پرش وارد کنین.
سخن پایانی
برنامهریزی، مهارتیه که توی تمام مراحل زندگی به کمک ما میاد. بهمون کمک میکنه شفافتر فکر کنیم، روی عملکرد خودمون تسلط داشته باشیم و با اعتماد به نفس بیشتری به سمت اهدافمون حرکت کنیم.
برنامهریزی درسی هشتم هم به شما کمک میکنه که عملکرد تحصیلی خودتون رو به شدت ارتقا بدین تا هم در این سال، هم در سالهای آینده تحصیلی خودتون بتونین نتایج مورد نظرتون رو کسب کنین و ازش لذت ببرین.
به احتمال زیاد برنامه درسی شما بر اساس تواناییهای شما تنظیم نشده؛ در این شرایط اجرا کردن برنامه امکانپذیر نیست. همانطور که گفتیم برای طراحی یک برنامه درسی اصولی باید واقعیتها را در نظر گرفت نه خیالات!
در پاسخ به undefinedسلام زهرا جان. امیدوارم حالت خوب باشه عزیزم🌺🌹
ریاضی یه درس مفهومیه و همونطور که میدونی نحوه مطالعه این درس نباید شبیه باقی دروس باشه. روشهای متفاوتی رو باید برای مطالعه این درس به کار بگیری و از همه مهمتر اینکه با یه برنامه ریزی اصولی پیش بری. برنامه ریزی هم باید با توجه به نقاط ضعفت، نقاط قوتت و مباحثی که در اون ها مشکل داری نوشته بشه. یه باکس داخل همین مقاله هست. شماره تلفنت رو داخل باکس وارد کن تا باهات تماس بگیریم و در مورد برنامه ریزی راهنماییت کنیم تا به امید خدا توی امتحان بعدی نمره خوبی به دست بیاری. 🎯💪🏻
پاسخ@نگار_ناظم الشعرا
م
مریم 2283۲۸ خرداد ۱۴۰۲
در پاسخ به undefinedسلام امیدوارم که حالتون خوب باشه.
ببخشید من میخوام از الآن نمرات و معدلات خوبی بگیرم یعنی کمتر از 19و20 نباشه و میخوام از همین الآن به همین روش برنامه ریزی کنم که همیشه موفق باشم.
اگه میشه لطفا راهنمایی کنید و بگید که چجوری باید شماره موبایل بدم.
پاسخ@مریم_2283
م
مریم 2282۲۸ خرداد ۱۴۰۲
در پاسخ به undefinedسلام امیدوارم که حالتون خوب باشه.
ببخشید من میخوام از الان یه جوری برنامه ریزی داشته باشم که تا کنکور و دانشگاه و... به همین روش درس بخونم و موفق باشم و میخوام از همین امسال نمرات و معدلات خوبی بگیرم یعنی کمتر از 20و19نباشه به خاطر همین میخوام راهنماییم کنید. ممنونم از لطفتون.
پاسخ@مریم_2282
ن
نگار ناظم الشعرا۲۸ خرداد ۱۴۰۲
در پاسخ به undefinedسلام آقا محمد عزیز.🙌
ممنون از نظر شما. اگر مقالات مربوط به برنامه ریزی های درسی پرش رو مطالعه کنید می بیینید که برنامه ای به عنوان برنامه واحد وجود نداره و حتما هر فرد با توجه به توانایی ها و استعدادهاش و همینطور نقاط ضعف و قوتی که داره باید یک برنامه مختص خودش رو داشته باشه. برای همین تیم مشاوره پرش برای هر دانش آموزی یک برنامه اختصاصی تنظیم میکنه و به شما یاد میده که اصلا چطور خودتون برای خودتون برنامه ریزی کنید. شمارتونو داخل باکس انتهای مقاله بذارید تا برای راهنمایی شما در این زمینه با شما تماس بگیریم.
پاسخ@نگار_ناظم الشعرا
م
محمد 2281۲۷ خرداد ۱۴۰۲
در پاسخ به undefinedسلام
یه برنامه برای مثال هم بذارید بهتر میشه ولی در کل خوبه
پاسخ@محمد_2281
م
محمدجواد محمدی۲۷ خرداد ۱۴۰۲
در پاسخ به undefinedسلام آرزو خانوم، خداقوت
واقعا آفرین بهت بابت اینکه اینقدر سخت کوشی و هدف داری! اصلا امیدت رو از دست نده و به تلاشت ادامه بده💪🏻 مشکلت میتونه عوامل زیادی باشه که یکی از اونها گوشی موبایل هستش! بهتره سعی کنی استفاده از موبایل رو با برنامه کنترل کنی، شاید بگی خیلی اینکار برام سخته، ولی اینو بدون برای رسیدن به اهداف بزرگ، باید سخت تلاش کنی! همچنین ممکنه برنامه ریزی درسیت رو اصولی طراحی نکرده باشی و برای همین نتونستی خوب اجراش کنی! مهم ترین عامل برای اجرا نشدن خیلی از برنامه درسی ها توسط دانش آموزان، انتظار بیش از حد از خودشونه! یعنی باید نکاه معقول و منطقی نسبت به خودت داشته باشی!
اگر خواستی میتونی یک مشاوره تحصیلی رایگان از سمت گروه آموزشی پرش داشته باشی، فقط باید شمارت رو تو باکس شماره همراه همین صفحه وارد کنی، تا مشاوران ما باهاتون تماس بگیرن و تمام سوالاتتون رو ازشون بپرسی💪🏻🎯
پاسخ@محمدجواد_محمدی
آ
آرزو 2280۲۷ خرداد ۱۴۰۲
در پاسخ به undefinedسلام
من معدل پارسالم رو ۱۵ گرفتم امسال خیلی تلاش می کنم جبرانش کنم حتی وقت نمی کنم استراحت کنم ولی بازم همیشه نمرهام از ۱۷و۱۸ بالا نمیره وباعث میشه از تلاش دست بردارم و همین طور زبانم ضعیفه واقعا نمیدونم مشکلم چیه برنامه ریزی دارم ولی افسردگی باعث میشه درس هام بدتر وبدتر بشه واقعا نمیدونم چی کار کنم
پاسخ@آرزو_2280
ن
نگار ناظم الشعرا۲۶ خرداد ۱۴۰۲
در پاسخ به undefinedسلام سارا جان امیدوارم خوب باشی عزیزم. 🌺💖
همونطور که میدونی دو سال دیگه باید انتخاب رشته کنی و این خیلی مهمه. چون برای قبولی توی رشته مورد نظرت باید نمرات بالایی داشته باشی . پس به یه برنامه ریزی درست احتیاج داری و اگر هم قصد مهاجرت داری که دیگه حسابی باید درس بخونی تا با نمرات خیلی عالی بتونی فارغ التحصیل بشی. داخل باکس شماره این مقاله شماره تلفنت رو وارد کن تا واحد مشاوره ما باهات تماس بگیرن و راهنماییت کنن عزیزم.💯✔🌹
پاسخ@نگار_ناظم الشعرا
س
سارا صادقی۲۶ خرداد ۱۴۰۲
در پاسخ به undefinedسلام من پارسال هفتم بودم ریاضی رو ۱۳ شدم
و امسال سوال ها از اداره اومد و امتحان رو خراب کردم میخواستم بدونم که چیکار کنم نمره هام بهتر بشه ؟
آخه من و دوستم قصد مهاجرت رو داریم
میتونید به ما کمک کنید
پاسخ@سارا_صادقی
م
محمدجواد محمدی۲۶ خرداد ۱۴۰۲
در پاسخ به undefinedسلام مصطفی جان، خداقوت
امیدوارم که حالت خوب باشه، تو میتونی معدلت رو از 13 به 19 یا 20 برسونی، اما اول از همه باید بدونی که راه سختی در پیش داری و علاوه بر داشتن <a href="https://paresh.ir/blog/برنامه-ریزی-درسی/">برنامه ریزی درسی</a>، باید از خیلی از تفریحات و زمان های پرت روزانهات بزنی تا بتونی موفق بشی! اما نگران نباش تو میتونی تو این راه تنها نباشی و از مشاوران ما کمک بگیری، کافیه فقط شماره تلفنت رو تو باکس پایین صفحه واردکنی تا مشاوران ما با شما تماس بگیرن . راهنماییت کنن.