همه والدین، دوست دارن که فرزندشون در مسیر تحصیل بهترین عملکرد رو داشته باشه و به قلههای موفقیت دست پیدا کنه. اونها هزینه زیادی برای ثبتنام کودکشون در کلاسهای تقویتی مختلف هزینه میکنن اما از یک چیز خیلی مهم غافلن؛ چیزی به اسم برنامهریزی.
در آخرین سال دوره دبستان هم، برنامهریزی درسی ششم اهمیت خیلی بالایی داره. برنامهریزی به فرزند شما کمک میکنه که با آگاهی و شفافیت ذهنی به سمت کسب بهترین نمرات در امتحانات خودش پیش بره.
در این مقاله، میخوایم اهمیت این موضوع رو بررسی کنیم و بهترین راههای برنامهریزی درسی ششم ابتدایی رو در اختیارتون قرار بدیم.
البته اگه درگیر روزمرگیهاتون هستین و فرصت نمیکنین این مقاله رو به طور کامل بخونین، پادکست زیر رو گوش کنین و همراه رادیو پادکست پرش باشین📚🔊🎧
--:--
--:--
1x
برنامهریزی درسی ششم، ضروری اما ساده!
برنامهریزی درسی ششم، موضوعیه که ما در این مقاله به صورت کامل بررسی کردیم. به طور کلی، در پایه ششم هدف دانشآموزان از درس خوندن تا حدودی دستخوش تغییر میشه. پس بهتره حتما به فکر برنامه درسی کلاس ششم برای دانشآموزتون باشین. شاید تا این پایه فقط رسیدن به نمرات عالی در کارنامه پایان سال، اصلیترین هدف هر دانشآموز بوده؛ اما، از این به بعد کمی چاشنی آیندهنگری هم به اون اضافه میشه.
پایان سال ششم، زمانیه که دانشآموزان باید خودشون رو برای ورود به مقطع جدید و شرکت در آزمون مدارس برتر آماده کنن. با توجه به اهمیت سال ششم، طبیعیه که خیلی از والدین به دنبال بهترین راهکار برای پیشرفت تحصیلی فرزندشون باشن. همین اهمیت بالای سال ششم، باعث میشه که ضرورت تهیه یک برنامه درسی ششم برای فرزندتون بیشتر بشه.
اگه شما هم جزو اون دسته از والدینی هستین که پیشرفت تحصیلی فرزندتون براتون اهمیت داره، بهتره از همین حالا به فکر برنامهریزی درسی پایه ششم ابتدایی برای فرزندتون باشین.
نکاتی برای طراحی بهترین برنامهریزی درسی ششم دبستان
برنامهریزی تحصیلی در دوره ابتدایی مثل خیلی از کارها، اصول و قواعد خاص خودش رو داره؛ در واقع، برای این که بتونین از برنامهریزی درسیتون نتیجه بهتری بگیرین، باید در قدم اول با اصول و قواعد کلی اون آشنا بشین. ما در این قسمت، این اصول رو به صورت دقیق بررسی میکنیم. برای اطلاع از این موضوع در ادامه همراه ما باشین.
یادتون باشه هر چقدر هم تلاش کنین که برنامه درسی ششم جامع برای فرزندتون طراحی کنین، نمیتونین به اندازه یک مشاور حرفهای که به صورت تخصصی با دانشآموزان کار میکنه، خوب عمل کنین. پس برای ارتباط با مشاورین پرش و دریافت برنامهریزی تحصیلی، کافیه همین حالا شمارتون رو در کادر زیر وارد کنین.👇
برنامهریزی درسی ششم ابتدایی، براساس معیارهای واقعبینانه
معمولاً دانشآموزان این پایه مقدار زیادی از زمانشون رو صرف کارهای غیردرسی و بیهدف میکنن؛ یعنی حتی اگه از خودشون هم سوال کنین، نمیدونن روزشون چطوری تموم شده و کار خاصی هم نکردن! برای این که بتونین برنامهریزی درسی ششم رو به بهترین شکل ممکن تنظیم کنین، باید ابتدا مقدار زمانی رو که دانشآموز در طول روز برای درس خوندن صرف میکنه، بفهمین.
به طور مثال اگه دانشآموزی به طور میانگین در طول روز 2 ساعت درس میخونه و حالا روزی 6 ساعت درس خوندن رو در برنامهریزی درسی ششم اون قرار دادین، یعنی برنامهای غیرمنطبق با واقعیت تنظیم کردین.
اگه برنامه با واقعیت همسو نباشه، هرگز به مرحله اجرا نمیرسه یا اجرای اون نهایتاً یک هفته بیشتر دوام نمیاره. برنامهریزی بر اساس واقعیت، یکی از معیارهای مهم برای رسیدن به بهترین نتیجهست که والدین باید به این موضوع توجه ویژهای داشته باشن.
افزایش تدریجی ساعت مطالعه در برنامهریزی درسی ششم
رسیدن به ساعت مطالعه بیشتر، یکی از مزایاییه که برنامهریزی تحصیلی کلاس ششم برای دانشآموزان به همراه داره؛ اما، برای افزایش ساعت مطالعه لازمه که از روش تدریجی استفاده بشه تا ماندگاری بیشتری داشته باشه.
برای این کار باید به مرور زمان، بازه مطالعه روزانه رو طولانیتر کنین؛ با این افزایش تدریجی، فرزند شما به بیشتر درس خوندن عادت میکنه. در واقع، برنامهریزی درسی ششم، راهیه که دانشآموزان با شناخت اون میتونن خیلی اصولیتر درس بخونن و خودشون رو برای آزمونهای ورودی آماده کنن.
تنظیم برنامهریزی درسی منعطف
در برنامهریزی درسی ششم، باید زمانی رو تحت عنوان زمان جبرانی در نظر داشته باشین تا جای نگرانی برای دانشآموزان باقی نمونه. گاهی اوقات بهخاطر مهمونهای سرزده، مریض شدن، مسافرت و... دانشآموزان از برنامه درسیشون جا میمونن!
برای جبران زمان از دست رفته، باید از زمانهای جبرانی برای برنامهریزی درسی ششم استفاده کنین. توجه به زمانهای جبرانی این امکان رو به دانشآموزان میده که بتونن به اجرای برنامههای درسیشون پایبند باشن.
طراحی هفتگی برنامه درسی کلاس ششم
بهترین راه برای تاثیرگذاری بیشتر برنامهریزی درسی کلاس ششم، اینه که اون رو روی کاغذ و در جدول برنامهریزی وارد کنین. بهتره که در پایان هر هفته برای روزهای هفته آینده برنامهای بچینین که با برنامه هفتگی مدرسه فرزندتون هم منطبق باشه.
در این برنامه هر سطر رو یک روز هفته و هر ستون رو یک درس در نظر بگیرین. برای هر درس، ساعت مطالعه و مبحث مورد نظر رو از قبل تعیین کنین و تمام تلاش خودتون رو بکنین که فرزندتون عملکرد خوبی داشته باشه.
اختصاص زمان برای استراحت در برنامهریزی درسی ششم
برای افزایش بهرهوری و بالا رفتن کیفیت مطالعه، لازمه که بین مطالعه دو درس حدود 20 دقیقه تا نیم ساعت استراحت در نظر بگیرین. همچنین اگه فرزندتون تونست به خوبی طبق برنامه پیش بره، زمانی رو برای تفریح و رسیدن به کارهای مورد علاقهتون مثل فیلم دیدن، ورزش کردن و... در نظر بگیرین. این موضوع یکی از نکات مهم برنامهریزی درسی ششمه.
پرهیز از مقایسه فرزندتون با دانشآموزان دیگه
هر دانشآموز بر حسب تواناییهای خودش، برای درس خوندن زمان صرف میکنه. قدرت حافظه و سطح یادگیری در افراد مختلف متفاوته. خیلی از دانشآموزان با یک بار روخونی کردن همه چیز رو به خاطر میسپارن؛ در مقابل بعضیها هم برای حفظ کردن و یاد گرفتن به مطالعه بیشتری نیاز دارن. پس دلیلی وجود نداره که فرزند خودتون رو با دیگران مقایسه کنین.
ارزیابی در پایان هر هفته
پایان هر هفته، قبل از این که برنامهریزی درسی ششم رو برای هفته آینده طراحی کنین، روند اجرای برنامه هفته گذشته رو ارزیابی کنین. ساعت مطالعه هر روز رو چک کنین و میانگینی از میزان مطالعه در طول هفته داشته باشین. اگه از کمک مشاورهای تحصیلی استفاده میکنین، به یک گزارش از حجم درس خوندن فرزندتون در طول هفته نیاز دارین.
مشاورهای تحصیلی با کمک همین گزارش، برنامهریزی درسی فرزند شما رو برای هفتهها و ماههای آینده بهروزرسانی میکنن. سعی کنین به فرزندتون کمک کنین هر هفته بهتر از هفته گذشته عمل کنه؛ باور داشته باشین به مرور زمان اثر همین تلاشهای کوچیک برای بهتر شدن رو خواهید دید.
اگه به دوره امتحانات میانترم یا امتحان نهایی ششم نزدیک شدین، بهتره حل نمونه سوال امتحانی پایه ششم رو در برنامه دانشآموزتون قرار بدین. با این کار بخشهای مهم هر درس رو بهتر شناسایی و نقاط قوت و ضعفش رو در مطالعه هر درس پیدا میکنین؛ بنابراین فرزندتون برای تقویت نقاط ضعفش، بیشتر تلاش میکنه و احتمال پاسخهای اشتباه در امتحان یا آزمونهای مختلف پایین میاد.
به طور کلی داشتن برنامه امتحانات نهایی پایه ششم میتونه به موفقیت دانشآموزان این مقطع تحصیلی کمک زیادی کنه. برای داشتن یک برنامه متناسب با شرایط و توانایی فردی فرزندتون، میتونین از مشاوره آنلاین ششم دبستان پرش استفاده کنین.
اجرای مداوم برنامه درسی و عدم توقف اون
خیلی از دانشآموزان در ابتدای راه، مطالعه و تمرینشون رو طبق برنامهریزی درسی کلاس ششم پیش میبرن؛ اما به مرور از روند درس خوندنشون خسته میشن و همه چیز رو رها میکنن! این نیمهکاره رها کردن، تمام زحمات اونها رو هدر میده! دانشآموزان با اطلاع از نکات برنامهریزی درسی ششم میتونن روند بهتری برای درس خوندن داشته باشن.
این افراد برای رسیدن به هدف، باید آهسته و پیوسته حرکت کنن تا بهترین نتیجه رو بگیرن؛ با اجرای مداوم برنامهریزی درسی ششم، به مرور زمان فرزندتون برای امتحانات مدرسه آماده میشه و دیگه خبری از درس خوندنهای شب امتحانی نیست. از اجرای برنامه امتحانات نهایی پایه ششم دست نکشین تا از رسیدن به اهداف تحصیلی دانشآموزتون اطمینان داشته باشین.
مرور درسها فراموش نشه
مرور درسی، یکی از مهمترین عناصر برنامهریزی درسی پایه ششم دبستانه. با توجه به تغییرات مداوم و پیشرفت آموزشی، مرور درسی به عنوان یک فرآیند پایدار و مستمر به منظور تثبیت مطالب اهمیت خیلی بالایی داره.
با انجام مرور درسی، دانشآموزان میتونن نتایج یادگیری خودشون رو ارزیابی کرده و بازخورد لازم رو از معلمشون دریافت کنن. همچنین، مرور درسی به دانشآموزان کمک میکنه تا مطالب رو به یاد بیارن و قویتر بشن.
در برنامهریزی پایه ششم دبستان، مرور درسی میتونه به شکل فعالیتهای تکراری، بازبینی مطالب در کلاس و یا حضور در کلاسهای تقویتی باشه. این فعالیتها باعث میشه که دانشآموزان به صورت مستمر و همچنین خودبخودی مطالب رو بررسی و تثبیت کنن.
عکس برنامهریزی درسی ششم ابتدایی
اگه به خاطر داشته باشین در مقالات قبلی مثل جدول برنامهریزی درسی، توضیح دادیم که هر شخصی باید برنامهریزی منحصر به خودش رو داشته باشه. به عبارت دیگه، برنامهریزی دانشآموزی که در مباحث درسی ضعیفه، قطعا با برنامهریزی درسی یک دانشآموز با پایه قوی یکسان نیست.
اما در قسمت زیر نمونهای از جدول برنامهریزی درسی ششم رو برای شما آوردیم. این جدول برای یکی از دانشآموزان سال ششم که پایه ضعیفی در درسها داشته طراحی شده. برای این که برنامه منحصر به فردی برای فرزندتون دریافت کنین، شماره تلفنتون رو در باکس شمارهای که در انتهای این مقاله قرار دادیم وارد کنین تا مشاورین ما با شما تماس بگیرن.
در نمونه جدول برنامهریزی درسی ششم زیر در قسمت پیشبینی، ساعاتی رو که دانشآموزتون درس میخونه و همچنین ساعاتی رو که در کلاسهای حضوریه وارد کنین. همینطور نمرهای که در هر درس کسب میکنه رو در جدول بنویسین و ساعاتی رو که باید در طول هفته برای هر درس زمان بذاره مشخص کنین.
نکات مهم برای طراحی برنامهریزی درسی ششم
قبل از این که بخواین یک برنامه منظم و دقیق برای فرزندتون تدوین کنین، لازمه قوانین و قواعد برنامهریزی صحیح رو بدونین؛ برنامهریزی درسی کلاس ششم اهمیت زیادی داره و هرچقدر که دانشآموزتون به سالهای بالاتر میره، اهمیت این کار بیشتر میشه.
رعایت نکات زیر به شما در انجام این کار کمک میکنه.
اولویتبندی کردن درسها
تعیین اولویت فردی در درس خوندن بسته به اهدافی که هر فرد داره متفاوته. برای مثال فردی که قصد قبولی در رشته مهندسی رو داره قطعا به جای تمرکز روی دروس عمومی باید نهایت تمرکزش رو روی دروس ریاضی و فیزیک و بالا بردن درصد این درسها بذاره و فردی که قصد ادامه تحصیل در رشته حقوق رو داره باید بیشتر روی دروسی مثل عربی و ادبیات فارسی تخصصی تمرکز داشته باشه.
همچنین اگه فردی در درسی مشکل و ضعف داشته باشه، قطعا هدفش رفع اشکال در اون درسه و برعکس، دانشآموزی که نمرات بالایی داره هدفش میتونه پیشرفت و گذر از سطح درسی فعلی و شاید شرکت در آزمونهای تیزهوشان و المپیاد باشه.
یک برنامهریزی منحصر به فرد طراحی کنین
استفاده از برنامه درسی ششم رایگان که خیلیها از اون استفاده میکنن، اصلا کار درستی نیست. چرا که ظرفیت ذهن هر فرد برای مطالعه با یک دانشآموز دیگه متفاوته. ممکنه فردی ظرفیت بیشتری نسبت به چیزی که در برنامه اومده برای مطالعه داشته باشه و به همون نسبت ممکنه یک فرد دیگه تازه مطالعه رو بعد از مدتی شروع کرده و ساعاتی که در برنامه اومده، ممکنه برای اون زیاد باشه.
پس لازمه که طبق تواناییهای ذهنتون، مهارتها، نقاط ضعف و قوت و زمانی که در اختیار دارین برنامهریزی کنین.
محدودیتها و موانع تحصیلی و درسی رو بشناسین
با توجه به صحبتی که در مقالات دیگه درباره برنامهریزی داشتیم، لازمه که قبل از نوشتن برنامه درسی ششم، کارهای روزمره و فعالیتهای غیر درسی که باید روزانه و در طی هفته انجام بشه رو در برنامه بنویسین و بعد با خیال راحت برنامه درسی رو طراحی کنین. با این کار دیگه تایم مطالعاتی فرزند شما با کارهای شخصیش تداخل نخواهد داشت.
برنامهای که طراحی میکنین قابلیت اجرایی داشته باشه
در نوشتن برنامه درسی ششم نگاهی واقع بینانه داشته باشین. مثلا این که دانشآموزی روزی 9 ساعت مطالعه داره دلیل خوبی نیست که سعی کنین فرزند شما هم طبق اون برنامه پیش بره. در ابتدا باید ظرفیت مطالعاتی و تواناییهای ذهنی دانشآموزتون رو بررسی کرده و طبق اون، برنامه رو طراحی کنین.
مسلمه که اگه تاکنون فرزند شما روزانه 4 ساعت مطالعه داشته و ناگهان با یک برنامه طوفانی تصمیم بگیرین روزی 10 ساعت مطالعه کنه، موفق نمیشه و با اجرایی نشدن برنامه اعتماد به نفسش هم کاهش پیدا میکنه.
بهترین روش درس خوندن کلاس ششم
آشنایی با بهترین روش درس خوندن کلاس ششم، برای تضمین موفقیت تحصیلی دانشآموزان این مقطع ضروریه. بدیهیه که هیچ دو دانشآموزی یکسان نیستن؛ در نتیجه روشهای مطالعه اونها هم فرق داره. اما یک روش کلی وجود داره که میتونه برای همه دانشآموزان کلاس ششم مفید باشه.
در ادامه لیستی از این موارد ارائه شده که بهترین روش درس خوندن کلاس ششم رو شامل میشه. بیاین با هم این موارد رو مرور کنیم:
ایجاد یک برنامه مطالعه
در ابتدا توصیه میکنیم برای موفقیت فرزندتون یک برنامه هفتگی مناسب بنویسین. البته میتونین به صورت ماهانه هم تاریخ تکلیف و امتحان نهایی ششم رو پیگیری کنین. برنامهریزی برای درس خوندن در کلاس ششم، یکی از موارد مهم و حیاتیه که موفقیت تحصیلی دانشآموز شما رو تضمین میکنه. برای داشتن یک برنامهریزی مناسب با تواناییها و زمانبندی زندگی شخصی فرزندتون، میتونین از مشاوره آنلاین پرش استفاده کنین.
داشتن یک فضای مشخص برای مطالعه
مطالعه کردن وقتی روی تخت دراز کشیدین، میتونه آرامشبخش و وسوسهانگیز باشه؛ اما فضای مطالعه فرزند شما باید جایی باشه که تمیز، راحت، عاری از حواس پرتی و دارای نور مناسبه. موقعی که فضای مطالعه دانشآموز خودتون رو سازماندهی میکنین، بهتره یک صندلی راحت، یک ساعت و یک چراغ مطالعه در اطراف محل درس خوندن قرار بدین.
افزودن دکور زیبا که به تقویت روحیه فرزند شما کمک میکنه هم انگیزه خوبی برای جلسات درس خوندن به شمار میره. این اقلام میتونن یک شمع معطر، نقل قولهای الهامبخش یا لوازمالتحریر زیبا باشن.
شناختن سبک یادگیری شخصی
قبل از شروع برنامهریزی درسی ششم و درس خوندن، مهمه سبک یادگیری مخصوص دانشآموزتون رو پیدا کنین. این کار به شما کمک میکنه تا نحوه یادگیری و به خاطر سپردن اطلاعات رو درک کنین. هنگامی که با سبک یادگیری فرزندتون آشنا شدین، میتونین روشهای مطالعهای رو که برای سبک یادگیریش مناسبه در برنامهریزی درسی بگنجونین.
چهار نوع اصلی از سبکهای یادگیری وجود داره: دیداری، شنیداری، خوندن/نوشتن و حرکتی. بعضی از دانشآموزان در یادگیری از یک سبک خاص پیروی میکنن؛ در حالی که بعضی دیگه ترکیبی از انواع سبکهای یادگیری رو برای درس خوندن به کار میگیرن.
یادداشتبرداری کردن
بهترین روش درس خوندن کلاس ششم، شامل یادداشتبرداری میشه. خیلی مهمه که یادداشتبرداری با قلم خود دانشآموز انجام بشه. یک راه عالی برای سازماندهی مطالب مورد مطالعه شما، ایجاد یک صفحه خلاصه برای هر موضوع یا فصله.
خوردن تنقلات سالم
هیدراته موندن و مصرف میان وعدههای سالم برای درس خوندن به صورت موفقآمیز، ضروریه. غذاهایی که موقع مطالعه خورده میشه، میتونه بر تمرکز و سطح انرژی دانشآموزان تأثیر بذاره. در زمان درس خوندن، نوشیدن آب و خوردن تنقلاتی مثل بادوم، شکلات تلخ، میوهها و ذرت بوداده توصیه میشه. برای متمرکز موندن، بهتره از کافئین و غذاهای حاوی قند پرهیز بشه.
استراحت به موقع
در طول جلسات مطالعه، مهمه که برای جلوگیری از فرسودگی و تمرکز، استراحتهای زمانبندی شده رو در نظر بگیرین. یک تکنیک عالی جهت درس خوندن در کلاس ششم، روش پومودوروئه که شامل مطالعه در فواصل کوتاه 25 دقیقهای و استراحت 5 تا 10 دقیقهایه.
مدیریت استرس
درس خوندن برای امتحان نهایی ششم میتونه باعث استرس و اضطراب زیادی بشه، به خصوص زمانی که فرزندتون از برنامهریزی درسی عقب افتاده. تمرین مدیریت استرس و تقسیم جلسات مطالعه به بخشهای قابل کنترل، راه بسیار خوبی برای کاهش استرس و رسیدن به برنامهریزی درسی ششمه.
برنامهریزی درسی ششم ابتدایی برای چه درسهایی باید انجام بشه ؟
این سوال شاید کمی ساده به نظر برسه، اما در عین سادگی یکی از مهمترین سوالات والدینه. پاسخ این سوال هم واضحه. دانشآموز شما باید برای همه درسهاش برنامهریزی داشته باشه. چرا که همه اونها در جای خودشون مهم هستن. البته باید این رو هم در نظر داشته باشین که در قدم اول باید نقاط ضعف و قوت دانشآموز خودتون رو شناسایی کنین و در تنظیم برنامه درسی کلاس ششم به اون نکات کلیدی توجه کنین.
برای مثال اگه دانشآموزی در درس ریاضیات ضعف داره، طبیعتا باید زمان بیشتری برای مطالعه اون بذاره و اگه مباحث تجربی رو خیلی خوب یاد گرفته، شاید نیازی نباشه در این حد برای مطالعه علوم زمان بذاره. در واقع، این موضوع، اصلیترین تکنیک برنامه درسی کلاس ششمه.
اما بعد از این که متوجه شدین برنامه درسی کلاس ششم باید برای چه درسهایی صورت بگیره، باید برای تهیه ملزومات اون اقدام کنین. یکی از این ملزومات تهیه کتابهای درسیه. به عنوان مثال برای پیشخوانی دروس قبل از شروع سال تحصیلی و همچنین در مواقعی که فرزندتون به کتابهای درسی دسترسی نداره، میتونین به مقاله دانلود pdf کتاب های درسی ششم رجوع کنین.
با داشتن فایل PDFکتابهای درسی ششم، فرزندتون میتونه در هر زمان و مکانی درس بخونه و هیچ نگرانی از این بابت نداشته باشین.
دروس پایه ششم ابتدایی عبارتند از:
فارسی؛
نگارش فارسی؛
کار و فناوری؛
علوم تجربی؛
هدیه آسمان؛
آموزش قرآن؛
مطالعات اجتماعی؛
ریاضی؛
تفکر و تحقیق.
اجرای برنامه درسی کلاس ششم از تنظیم اون سختتره!
ما توی این مقاله با نکات برنامهریزی درسی کلاس ششم به صورت دقیق آشنا شدیم؛ به طور کلی، درس خوندن در پایه ششم در مقایسه با سالهای قبلی کمی متفاوت و پیچیدهتره؛ یک برنامه درسی توی این پایه میتونه مطالعه کتابهای درسی رو برای دانشآموزان سادهتر کنه.
از طرفی با برنامهریزی در پایه ششم، دانشآموز شما عادت میکنه که برای همه کارها و درسهاش در سالهای بعد برنامهریزی داشته باشه که این، یکی از بهترین عادتهای افراد موفقه. پس سبک درس خوندن به فرزندتون کمک کنین که از همین سال چنین مهارتی رو یاد بگیره.
همچنین میتونین از مقاله برنامهریزی درسی هفتم برای آموزش این مهارت در سال آینده فرزندتون هم استفاده کنین.
سخن پایانی
برنامهریزی، یکی از مهمترین مهارتها برای موفقیت در زندگیه. این که ما بدونیم میخوایم چیکار کنیم، شانس انجام اون کار رو به شدت بالا میبره.
آموزش برنامهریزی درسی ششم به فرزندتون، بهش کمک میکنه که با این مهارت آشنایی بیشتری پیدا کنه تا در سالهای آینده هم بتونه از این مهارت استفاده کنه و به موفقیت برسه.
اگه سوالی هم براتون باقی مونده، حتما از طریق کامنت یا شماره تماس پرش با ما در ارتباط باشین تا کارشناسان ما کاملترین راهنمایی رو در اختیارتون قرار بدن.
شاید به نظرتون برنامهریزی تحصیلی ابتدایی برای فرزند شما نیاز نباشه؛ اما بدونین با طراحی برنامه روزانه دانشآموز ابتدایی، آیندهش رو میسازین.
مقالات پیشنهادی
افزایش ساعت مطالعه
در این مطلب به بررسی نکات طلایی افزایش ساعت مطالعه با استفاده از روشهای صحیح درس خواندن به صورت تدریجی میپردازیم،برای موفقیت با ما باشید.
مقالات پیشنهادی
تکنیکهای مدیریت زمان برای درس خواندن
مدیریت زمان برای درس خواندن مهارتی است که هر دانشآموزی به آن نیاز دارد. اگر شما هم برای رسیدگی به کارهای مدرسه همیشه وقت کم دارید، کلیک کنید.
مقالات پیشنهادی
دانلود رایگان نمونه سوالات امتحانی ششم با جواب
حل نمونه سوالات امتحانی ششم کمک زیادی به دانشآموزان ششمی برای موفقیت در امتحان میکنه، برای دانلود نمونه سوالات امتحانی ششم با گروه آموزشی پرش همراه باشین.
دیدگاه و نظرات
محبوبترینجدیدترینمرتب سازی
1402/05/15پریا 2331
سلام من اگه نخوام از مشاوره و کتاب کمک آموزشی کمک بگیرم چجوری میتونم توی آزمون ها نمره ی بالایی بگیرم و برنامه ریزی درستی داشته باشم؟
من شرایطش رو ندارم که بخوام مشاره بگیرم و کتاب کمک آموزشی بخرم.ولی میخوام برنامه ریزی درستی داشته باشم و نمره عالی بگیرم میشه کمکم کنید؟
پاسخ
پ
1402/05/15رضا احمدی راد
با درود فراوان،
برای برنامهریزی مدارس سمپاد، شما میتونین از محصولات و خدمات آموزشی شرکت پرش استفاده کنین. اگه نمرات پایان سالتون براتون مهمه و نمیتونین برنامهریزی خوبی برای اون داشته باشین، میتونین از خدمات مشاوره آنلاین پرش استفاده کنین. مشاورین تحصیلی پرش، به شما بهترین راهنماییها برای برنامهریزی مدارس سمپاد رو ارائه میدن.
با آرزوی موفقیت برای شما. 🌹
پاسخ
ر
1402/05/15نگار ناظم الشعرا
سلام پریا جان. امیدوارم حالتون خوب باشه🌹
بله، مطمئناً شما میتوانید با رعایت تکنیکهای مطالعه و برنامهریزی مناسب، نمرههای بالایی در آزمونها بگیرید. در ادامه، چند نکته برای شما دارم:
1. برنامهریزی زمان:
- تعیین زمانهای مشخص برای مطالعه و تمرینها.
- استفاده از تکنیک Pomodoro: بهطور مثال، ۲۵ دقیقه مطالعه و ۵ دقیقه استراحت.
2. تکنیکهای مطالعه:
- تمرکز بر مطالعه مؤثر و عمیق، نه مطالعه سطحی.
- تکنیکهای حل سوالات: مثلاً تکنیکهای حل سوالات چندگزینهای.
3. تمرین مکرر:
- حل تمرینها و سوالات مکرراً.
- استفاده از منابع آزمونهای قبلی.
4. تکرار و مرور:
- مرور مطالب پیشین و تکرار مفاهیم.
- تستهای تکراری برای تثبیت مطالب.
5. تغذیه و استراحت:
- تغذیه سالم و استراحت کافی برای افزایش تمرکز.
6. تنظیم هدفها:
- تعیین هدفهای کوتاهمدت و بلندمدت.
- تلاش برای بهبود مستمر.
پاسخ
ن
1402/05/14ایلین 2330
سلام وقتتون بخیر
من دارای مشکلی هستم که خیلی ها از این بخورددار اند
من برای ازمون سمپاد ثبت نام کردم نمیونم چطور برنامه ریزی کنم که هم نمرات پایانیم خوب شه هم بتونم قبول شم واقعا برنام ریزی برام دشواره
پاسخ
ا
1402/05/14رستاک رستاک
دوست پرشی عزیزم سلام.
ببینین سوالی که پرسیدین خیلی کلیه و میشه کتاب ها دربارش نوشت😁
اما اگه بخوام چند مورد رو خلاصه وار براتون بگم، میشه به این موارد اشاره کرد:
-شفاف نبودن در مورد هدف پیش روی خودتون و اینکه واقعا چی میخواهین
-نداشتن چرایی محکم. چرا میخواهین به این هدف برسین؟ آیا واقعا از صمیم قلب می خواهینش یا بخاطر اصرار اطرافیانه
-نداشتن تعهد به هدفتون
-سرمایه گذاری نکردن روی خودتون و عدم پرورش ارادتون
-پشت گوش انداختن و به تعویق انداختن کارهاتون
اگه این ها رو رعایت کنین خیلی خوبه. اما صرف داشتن این ها باعث نمیشه به هدفتون برسین. مولفه دیگه ای هم نقش اساسی داره. یعنی برنامه ریزی درست و اصولی
اگه برنامه نداشته باشین هرچقدرم اراده داشته باشین به کارتون نمیاد. یه منبع پر قدرت نور رو در نظر بگیرین. اگه این نور روی یک کاغذ بیفته اون رو روشن میکنه. اما اگه این پرتو های نور رو متمرکز کنین، یک لیزر میسازین که میتونه کاغذ رو سوراخ کنه و اون رو بسوزونه.
برنامه ریزی هم همینه، توان شما رو روی قدم های پیش روی خودتون متمرکز می کنه.
اگه برنامه خوب و اصولی دارین که چه عالی. اگر نه پیشنهاد میکنم شمارتون رو توی قسمت ارتباط با ما وارد کنین تا مشاورین ما باهاتون تماس بگیرن و در این خصوص راهنماییتون کنن.
موفق و سربلند باشین.
پاسخ
ر
1402/05/14asal 2329
چه چیز هایی ما رو از هدف دور میکند؟؟
پاسخ
a
1402/05/13نگار ناظم الشعرا
سلام زینب جان. بله عزیزم.
شماره تلفنت رو داخل باکس همین مقاله وارد کن تا باهات تماس بگیریم. 🌺💚
پاسخ
ن
1402/05/13آوینا شمس
سلام ببخشید شما میتونید برامون برنامه بنویسید
پاسخ
آ
1402/05/13نگار ناظم الشعرا
سلام آوینا جان. بله عزیزم 🌹 ما در واقع نوشتن برنامهریزی درسی رو هم به شما یاد میدیم تا بتونید هر زمان که خواستید با توجه به شرایط و وضعیت درسیتون یه برنامه جامع و کامل برای خودتون بنویسید. داخل باکس شماره این مقاله شماره تلفن خودت یا والدینت رو وارد کن تا واحد مشاوره ما باهاتون تماس بگیرن و راهنماییت کنن عزیزم.📚🧡📗
پاسخ
ن
1402/05/12نگار ناظم الشعرا
سلام سارا جان . امیدوارم خوب باشی🌺🙌🏼
مطالعه اصول و تکنیکهایی داره که اگه مجموعا سعی کنی همه اونا رو رعایت کنی همیشه نتیجه خوبی دریافت میکنی. یکی از اصولش اینکه مکان مناسب رو برای مطالعه انتخاب کنی. اگر نیست کتابخونه یکی از بهترین گزینه هاست. برای برنامه ریزی شماره تلفنت رو داخل باکس شماره این مقاله وارد کن تا باهات تماس بگیریم و بیشتر راهنماییت کنیم.👌🏻💯🎯