ارتباط با مشاورین پرش

برای استفاده از تخفیفات ویژه و دریافت مشاوره تحصیلی رایگان، شماره موبایلت رو وارد کن

supportImage
معرفی دانشگاه شهید بهشتی
بروزرسانی : 20-10-1403
حنانه دهقانی

459

معرفی دانشگاه شهید بهشتی

موقع انتخاب رشته، همیشه دانشگاه‌های تهران جزء گزینه‌های جذاب داوطلبان کنکور به حساب میان. دانشگاه شهید بهشتی، یکی از این دانشگاه‌ها است که طرفداران زیادی داره. علت اون هم جایگاه علمی، امکانات عالی و کیفیت بالای آموزشی این دانشگاهه. ما توی این مقاله، درباره ویژگی‌های دانشگاه شهید بهشتی اطلاعات بیشتری به شما میدیم؛ همچنین شما می‌تونید برای اطلاع بیشتر از ویژگی‌های سایر دانشگاه‌ها، مقالاتی مانند معرفی دانشگاه خوارزمی رو مطالعه کنین؛ برای اطلاعات بیشتر، تا ادامه همراه ما باشین.

توی این مقاله قراره به معرفی دانشگاه شهید بهشتی که یکی از دانشگاه‌های دولتی و بزرگ تهرانه، بپردازیم. پردیس اصلی این دانشگاه توی شمال شهر تهران و منطقه خوش‌ آب و هوای اوین قرار گرفته، و حدود 70 هکتار مساحت داره. دانشگاه شهید بهشتی رشته‌های متنوعی رو ارائه میکنه، که از فنی مهندسی تا علوم انسانی رو در بر میگیره. پذیرش دانشجو توی این دانشگاه به صورت روزانه، شبانه و مجازی انجام میشه.

این دانشگاه یکی از معتبرترین مراکز علمی ایرانه و مقالات فراوانی رو توی نشریات داخلی و خارجی به چاپ رسونده. تلاش میکنیم توی این مقاله، اطلاعات مفیدی از این دانشگاه رو در اختیار شما کنکوری عزیز، قرار بدیم.

تاریخچه دانشگاه شهید بهشتی

این دانشگاه سال 1338 با عنوان دانشگاه ملی تاسیس شد. اون زمان به دانشگاهی ملی میگفتن که با شهریه دانشجویان و بدون کمک دولت اداره میشد. اما سال 1353 قانونی تصویب شد که تحصیل رو برای همه رایگان میکرد، و اونجا بود که شهریه این دانشگاه برداشته شد.

پس از انقلاب، اسم این دانشگاه به شهید بهشتی تغییر کرد؛ و توی سال 64، دانشکده‌های پزشکی و پیراپزشکی از اون جدا شدن تا زیر نظر وزارت بهداشت اداره بشن. این دانشگاه از 4 پردیس و 19 دانشکده تشکیل شده. پردیس فنی‌ مهندسی شهید عباسپور که در شرق تهران و منطقه حکیمیه قرار گرفته، بزرگترین زیرمجموعه این دانشگاه محسوب میشه؛ که هدف اصلی اون کمک به صنعت آب و برقه.

از شخصیت‌های شاخص فارغ‌التحصیل این دانشگاه میشه به محمدجواد آذری جهرمی، گلاب آدینه، علیرضا خمسه و فاضل نظری اشاره کرد. در ادامه مقاله، معرفی دانشگاه شهید بهشتی رو، با جزئیات بیشتری انجام میدیم.

مقاله پیشنهادی

آسون‌ترین رشته‌های مهندسی

اگه دنبال این هستین که بدونین آسون‌ترین رشته‌های مهندسی کدوم رشته‌ها هستن و چه ویژگی‌هایی دارن، این مطلب رو بخونین.

دانشکده‌ ها و پژوهشکده‌ های دانشگاه شهید بهشتی

دانشگاه شهید بهشتی شامل 19 دانشکده و 9 پژوهشکده میشه، که همه اون‌ها رو براتون لیست کردیم.

دانشکده‌ ها

دانشگاه شهید بهشتی شامل 4 مجموعه دانشکده میشه، که در ادامه اون‌ها رو معرفی میکنیم.

دانشکده‌‌های دانشگاه شهید بهشتی
  • دانشکده‌های فنی و مهندسی
دانشکده مهندسی مکانیک و انرژی
دانشکده مهندسی برق (الکترونیک – مخابرات)
دانشکده مهندسی برق (کنترل – قدرت)
دانشکده مهندسی عمران، آب و محیط زیست
دانشکده مهندسی و علوم کامپیوتر
دانشکده مهندسی هسته‌ای
دانشکده فناوری‌های نوین و مهندسی هوافضا
دانشکده معماری و شهرسازی
  • دانشکده‌های علوم انسانی
دانشکده ادبیات و علوم انسانی
دانشکده حقوق
دانشکده الهیات و ادیان
  • دانشکده‌های علوم اجتماعی و رفتاری
دانشکده علوم ورزشی و تندرستی
دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی
دانشکده مدیریت و حسابداری
دانشکده اقتصاد و علوم سیاسی
  • دانشکده‌های علوم پایه
دانشکده علوم ریاضی
دانشکده فیزیک
دانشکده علوم و فناوری زیستی
دانشکده علوم شیمی و نفت
دانشکده علوم زمین

همونطور که دیدین، این دانشگاه طیف متنوعی از علوم رو آموزش میده و شما از هر سه رشته ریاضی، تجربی و انسانی، امکان حضور توی دانشگاه شهید بهشتی رو دارین. دانشگاه شهید بهشتی توی مقطع ارشد و دکتری هم پذیرش دانشجو انجام میده.

مقاله پیشنهادی

دانشگاه پردیس خودگردان چیست؟

دانشگاه پردیس خودگردان یا همون پردیس‌های بین‌الملل شعبه‌هایی از دانشگاه‌های دولتی توی ایران هستن که تموم امکانات این دانشگاه از شهریه‌های دانشجوها تامین میشه.

پژوهشکده‌‌ها

دانشگاه شهید بهشتی 9 پژوهشکده هم داره که کارهای تحقیقاتی انجام میدن. مثلاً پژوهشکده فضای مجازی به انجام پژوهش‌های بنیادی با هدف تولید دانش و تربیت نیروی انسانی در حوزه فضای مجازی میپردازه، تا به توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات کمک بکنه. شما با قبولی توی مقطع ارشد یا دکتری، می‌تونین با این پژوهشکده‌ها همکاری کنین.

در ادامه، میتونین لیست پژوهشکده‌‌های دانشگاه شهید بهشتی رو مشاهده کنین:

پژوهشکده فضای مجازی

پژوهشکده گیاهان و مواد دارویی
پژوهشکده علوم محیطی
پژوهشکده علوم شناختی و مغز
پژوهشکده‌های علوم و فناوری‌های پزشکی
پژوهشکده برق
پژوهشکده مطالعات بنیادین علم و فناوری
پژوهشکده مطالعات میان رشته‌ای قرآن
پژوهشکده خانواده

پذیرش مجازی دانشگاه شهید بهشتی

دانشگاه شهیدبهشتی از سال 1385 دوره‌های مجازی خودش رو راه‌اندازی کرده. این دوره‌های معتبر که توی 28 رشته مقطع ارشد برگزار میشن، امکان مناسبی رو برای افرادی که نمیتونن به صورت حضوری تحصیل کنن، فراهم کرده. اساتید این دوره‌ها، همون اساتید دوره حضوری دانشگاه شهید بهشتی هستن. همچنین، افراد شاغل میتونن توی دوره‌های کوتاه‌مدت و تک‌درس این دانشگاه شرکت کنن.

مقاله پیشنهادی

اهمیت زبان انگلیسی در دانشگاه

اهمیت زبان انگلیسی در دانشگاه بسیار بیشتر است. اگر می‌خواهید دلیل اهمیت یادگیری این زبان را بدانید این مطلب را بخوانید.

جایگاه علمی دانشگاه شهید بهشتی

جایگاه علمی دانشگاه شهید بهشتی

دانشگاه شهید بهشتی یکی از معتبرترین مراکز علمی ایران محسوب میشه. این دانشگاه توی رتبه‌بندی تایمز سال 2016، تونست جزء 801 - 900 دانشگاه‌های برتر جهان قرار بگیره. همچنین طبق رتبه‌بندی معتبر QS، دانشگاه شهید بهشتی از 2017 به مدت دو سال متوالی، پنجمین دانشگاه برتر ایران لقب گرفته. دانشگاه شهید بهشتی توی رتبه‌بندی موضوعی ISC (پایگاه استنادی جهان اسلام) سال 2021 هم رتبه‌های خوبی کسب کرده و مثلاً در رشته مهندسی عمران، ریاضی و برق، تونسته جایگاه خودش رو ارتقا بده.

رتبه لازم برای قبولی در دانشگاه شهید بهشتی

به خاطر جایگاه علمی بالا و قرار گرفتن در تهران، رقابت سنگینی برای ورود به دانشگاه شهید بهشتی وجود داره. برای قبولی توی دوره‌های روزانه این دانشگاه نیاز به رتبه بسیار خوبی هست. البته، شما میتونین با پرداخت شهریه و با رقابت کمتری، توی دوره شبانه این دانشگاه پذیرفته بشین. اما توی این شرایط باید قید خوابگاه رو بزنین، چون این امکان فقط برای دانشجویان روزانه برقراره.

ما برای نمونه، رتبه حدودی قبولی کنکور 1402 رشته مهندسی کامپیوتر دانشگاه شهید بهشتی رو بهتون نشون میدیم.

رتبه حدودی / منطقهمنطقه 1منطقه 2منطقه 3
رتبه حدودی کشوری460 - 8301400 - 27004700 - 5700
رتبه حدودی منطقه280 - 540450 - 870430 - 550

امکانات دانشگاه و پردیس شهید عباسپور

یکی از بزرگترین و بهترین دانشگاه‌های ایران، دانشگاه شهید بهشتیه که در شمال شهر تهران قرار گرفته. این دانشگاه امکانات آموزشی و رفاهی خوبی رو به دانشجویانش ارائه می‌کنه، که ازجمله اون‌ها میشه به خوابگاه‌های دانشجویی، چمن فوتبال و استخر شنا، اشاره کرد.

امکانات دانشگاه شهید بهشتی

دقت کنین که بعضی از رشته‌های دانشگاه شهید بهشتی مثل مهندسی برق و مکانیک، توی پردیس فنی مهندسی شهید عباسپور هم ارائه میشن. شما باید موقع انتخاب رشته به این تفاوت توجه کنین؛ چرا که این دو مجموعه توی نقاط بسیار دوری از هم ساخته شدن؛ و پردیس عباسپور توی شرق تهران و منطقه حکیمیه قرار گرفته.

هرچند پردیس شهید عباسپور هم مجموعه معتبری در حوزه فنی مهندسی کشور محسوب میشه، اما اگه به امید قبولی توی دانشگاه شهید بهشتی اونجا برین، ممکنه باعث دلسردیتون بشه.

مقاله پیشنهادی

سخت‌ترین رشته‌های مهندسی

ما اینجا قصد داریم تا لیست سخت‌ترین رشته‌های مهندسی رو برای شما قرار بدیم و در مورد هر کدوم توضیحاتی رو به شما ارائه بدیم. پس با ما همراه باشین.

جمع‌بندی

دانشگاه شهید بهشتی یکی از دانشگاه‌های دولتی شهر تهرانه، که شهرت و اعتبار زیادی داره. این دانشگاه رشته‌های متنوعی رو ارائه میکنه، که شامل فنی مهندسی، علوم پایه، علوم انسانی و علوم اجتماعی میشه. قبولی این دانشگاه هم از طریق کنکور سراسری و هم بدون کنکور انجام میشه؛ اما توجه کنین که برای قبولی بدون کنکور باید شهریه پرداخت کنین.

این دانشگاه جایگاه علمی بالایی داره، و اساتید برجسته‌ای توی اون تدریس و تحقیق انجام میدن. برای قبولی توی دوره روزانه دانشگاه شهید بهشتی، باید رتبه خوبی رو توی کنکور سراسری کسب کنین. این دانشگاه توی مکان بسیار مناسبی احداث شده و امکانات آموزشی و رفاهی خوبی رو به دانشجویانش ارائه میکنه. ما توی این مقاله از گروه آموزشی پرش، سعی کردیم اطلاعات کاملی رو در رابطه با این دانشگاه در اختیار شما قرار بدیم.

سوالات پرتکرار

مجموعه شهید عباسپور با دانشگاه شهید بهشتی ادغام شده و پردیس اون به حساب میاد. اما مکان اون فاصله زیادی با پردیس دانشگاه شهید بهشتی داره و شرق تهران واقع شده.

دانشگاه غیر انتفاعی، یکی از انواع دانشگاه‌ها توی سطح کشوره و دانشجویان زیادی توی این دانشگاه‌ها درس می‌خونن. توی این مقاله می‌خوایم در مورد دانشگاه غیر انتفاعی صحبت کنیم و صفر تا صد این دانشگاه رو به شما معرفی کنیم. اگه شماام می‌خواین توی این دانشگاه درس بخونین یا سوالی در مورد اون دارین، با […]

پرتودرمانی یکی از مهم‌ترین شاخه‌های فیزیک پزشکی است که در درمان سرطان استفاده میشه. در این روش، از پرتوهای با انرژی بالا مثل اشعه‌ی ایکس استفاده می کنن تا سلول‌های سرطانی رو تخریب کرده و تومورها کوچک‌تر بشن. این پرتودرمانی به بافت‌های اطراف تومورهم تأثیر میذاره. در رشته تکنولوژی پرتودرمانی (رادیوتراپی)، دانشجویان آموزش‌های لازم رو […]

شاید برای شما هم این سوال پیش اومده باشه که آسون‌ترین رشته‌های مهندسی کدومن؟ در واقع باید گفت همه رشته‌ها کم و بیش سختی خودشون رو دارن. ولی برای یادگیری بعضی از دروس باید تلاش بیشتری داشته و زمان بیشتری هم صرف کنین. البته اگه درگیر روزمرگی‌هاتون هستین و فرصت نمی‌کنین این مقاله رو به […]

رشته روزنامه‌نگاری، یکی از رشته‌های جذاب در علوم انسانیه. خیلی از داوطلبان کنکور انسانی، رویای تحصیل در این رشته پر هیجان رو دارن و تمایل دارن با بهترین رشته‌های انسانی در دانشگاه آشنا بشن. ما در ادامه، این رشته پرطرفدار رو به صورت دقیق بررسی می‌کنیم. یکی از رشته‌های پرچالش علوم انسانی، رشته روزنامه‌نگاریه. اگه […]

موقع انتخاب رشته، همیشه دانشگاه‌های تهران جزء گزینه‌های جذاب داوطلبان کنکور به حساب میان. دانشگاه شهید بهشتی، یکی از این دانشگاه‌ها است که طرفداران زیادی داره. علت اون هم جایگاه علمی، امکانات عالی و کیفیت بالای آموزشی این دانشگاهه. ما توی این مقاله، درباره ویژگی‌های دانشگاه شهید بهشتی اطلاعات بیشتری به شما میدیم؛ همچنین شما […]

معمولی
خوب
خیلی خوب
عالی
فوق العاده
به این پست چه امتیازی می‌دهید
500/0
دیدگاهی یافت نشد !

فروشگاه

دسته بندی

خانه