
12239
جدول برنامه ریزی برای درس خواندن


” نقشه ذهنی” بهترین راه رسیدن به نظم فکری
نقشه ذهنی یک نمودار شاخهای نسبتا ساده است که توسط آنتی بوزان به مردم معرفی شد. این نقشه افکار شما را حول یک ایده مرکزی سازماندهی میکند.

تکنیکهای مدیریت زمان برای درس خواندن
مدیریت زمان برای درس خواندن مهارتی است که هر دانشآموزی به آن نیاز دارد. اگر شما هم برای رسیدگی به کارهای مدرسه همیشه وقت کم دارید، کلیک کنید.


کاهش استرس کنکور
استرس کنکور این چندساله به بزرگترین مشکلات دانش آموزان تبدیل شده،برای آشنایی با بهترین و سادهترین روشها برای کاهش استرس کنکور با ما باشید


تقویت حافظه برای درس خواندن
در این مقاله به بررسی 15 روش تقویت حافظه برای درس خواندن، افزایش سرعت یادگیری و قدرت حافظه می پردازیم؛ برای دونستن راههای تقویت حافظه با ما همراه باشین. 🔥🔎

تقویت اراده برای درس خوندن
به طور کلی هورمونهای مختلفی روی زیاد شدن قدرت و ارده ما تاثیر میذاره. در ادامه درباره روشهای تقویت اراده برای درس خوندن بیشتر توضیح میدیم.


- نوع برنامهریزی رو مشخص کنین:
مشخص کنین که قراره از کدوم نوع جدول برنامهریزی درسی استفاده کنین. پیشنهاد ما اینه که ترکیبی از هر سه نوع رو در نظر داشته باشین؛ یعنی بدونین که امروز قراره چه کارهایی انجام بدین و این کارهای روزانه بتونن در هفته شما رو یک قدم به هدف مورد نظرتون نزدیکتر کنن.👣 - لیست تمامی کارها رو تهیه کنین:
یک لیست از همه کارهایی که باید انجام بدین، تهیه کنین. این کارها، هم شامل فعالیتهای درسی میشه هم تمام کارهای غیردرسی که قراره در طول روز وقت شما رو به خودشون اختصاص بدن. حواستون به کلاسهای فوقبرنامه یا فعالیتهای تفریحی هم باشه.🚙 - اولویتبندی کنین:
این لیست رو اولویتبندی کنین. بهترین نحوه اولویتبندی برای دانشآموزان اینه که کارهای خودشون رو بر اساس برنامه هفتگی مدرسهشون بچینن.🏫 - مدت زمان هر درس رو تخمین بزنین:
یک بازه زمانی رو به طور حدودی برای انجام این کارها در نظر بگیرین. در واقع حدس بزنین که برای کدوم قراره چقدر وقت صرف کنین. - جدول رو طراحی کنین:
حالا باید یک جدول طراحی کنین که روزهای هفته سطرهای اون باشه و ستونهای اون ساعتهای هر روز رو تشکیل بده.📅 - جدول رو پر کنین:
این جدول رو با توجه به لیست کارها و ساعتهایی که تعیین کردین پر کنین و هر روز بر اساس اون قدم به قدم پیش برین.
- هر جمعه برنامه هفته بعد خودتون رو مشخص کنین. این که قصد انجام چه کارهایی رو دارین، روی کاغذ مکتوب کنین؛🖋
- زمان لازم برای انجام هر کدوم رو در نظر بگیرین و بنویسین؛⏲
- کارهاتون رو به قسمتهای کوچیکتر تقسیم کنین تا انجام اونها برای شما لذتبخشتر و راحتتر بشه؛
- این قسمتهای کوچیکشده رو در برنامه بیارین. میتونین بینشون استراحت کنین یا درس دیگهای رو مطالعه کنین؛
- پایان هر روز حتما یک گزارش از کارهایی که انجام دادین بنویسین و اون رو با برنامه خودتون تطبیق بدین.


- اشتیاقتون رو پیدا کنین:
به طور مثال هدفتون قبول شدن در رشته پزشکیه. چرا دوست دارین پزشکی قبول بشین؟ در قدم اول باید سعی کنین به چرایی اهدافتون پاسخ بدین. چرا میخواین لاغر بشین؟ چرا درس میخونین؟ چرا باشگاه میرین؟ هر چرایی که برای سوالات دارین رو بررسی کنین.
وقتی که دلیل منطقی برای هدفی داشته باشیم، خود به خود انگیزه رسیدن به اون رو پیدا میکنیم. به ویژه زمانی که در سختی هستین، همین چراها به شما انگیزه ادامه میدن. - برنامه عملی داشته باشین:
حالا که از اهداف و چرایی رسیدن به اون خبر دارین، باید به سراغ action plan بریم که اینجا همون معنی جدول برنامهریزی درسی رو میده. هر کاری که میخواین انجام بدین ریز به ریز یادداشت کنین و برنامه روزانه، هفتگی و ماهانه تعیین کنین.
اینجوری از مسیر پیش روتون اطلاع دارین و میدونین که امروز دقیقا چه کاری انجام میدین. - با ذهنیت مثبت به استقبال چالشها برین:
توی زندگی، مسیر رسیدن به موفقیت پر از مبارزه، شکست و سختیه. در مواجهه با این چالشها، خیلی از افراد ممکنه تسلیم شک و تردید خودشون بشن و تصور کنن که هرگز موفق نمیشن. باید منفیبافی رو از خودتون دور کنین! اگه میخواین به اهدافتون برسین، باید به نکات مثبت فکر کنین و حرکت رو به جلو داشته باشین.
در کنار این، سعی کنین برای مطالعه از روش صحیح درس خواندن و برنامه ریزی استفاده کنین که چالشهای شما رو به حداقل برسونه. - عادتهاتون رو تحت کنترل در بیارین:
در خودتون عادتهای مثبت ایجاد کنین. مطالعات روانشناسی نشون داده که برای ایجاد عادت جدید تنها به 40 روز زمان نیاز دارین. کافیه چند هفته درست زندگی کنین. کارهایی رو که باید هر روز انجام بدین برنامهریزی کنین و اگه انگیزهتون کم شد، به خودتون یادآوری کنین که چرا انقدر زحمت میکشین و قراره به چی برسین. - به خودتون انرژی بدین:
عملکرد روزانه و هفتگیتون رو بررسی کرده و اگه به نقطه مطلوبی رسیدین، برای خودتون پاداش تعیین کنین. این پاداش میتونه یک غذای خوب، مسافرت و حتی گردش با دوستاتون باشه. یادتون باشه که درس خوندن انرژیبره. برای اینکه توان خودتون رو بازیابی کنین حتما به تفریح نیاز دارین.
سوالات پرتکرار
زمان برای دانشآموزان کنکوری یکی از پر اهمیتترین مسائله که با داشتن یک جدول برنامهریزی درسی منظم میشه اون رو مدیریت کرد.
در پاسخ به undefinedعالی خیلی خیلی.................
در پاسخ به @user 100028513🙏🏻ممنون از شما
در پاسخ به undefinedدوست من سلام، حالتون چطوره ببینین اگه برای امتحانات پیش روی خودتون تلاش نکردین، باز هم میتونین شب امتحان تا حدی نمرات خودتون رو بالا ببرین. اما پیشنهاد میکنم دید بلند مدت داشته باشین. یعنی امتحانات نوبت اولتون که تموم شد حتما با یک برنامه کامل و اصولی قدم به قدم مطالب رو جلو ببرین تا شب امتحان مجبور نشین کوهی از مطالب رو مرور کنین. باگه برنامه ای در حال حاضر برای ادامه ندارین، پیشنهاد می کنم با مشاورین ما در ارتباط باشین تا بهتون کمک کنن که نمراتتون رو بالا ببرین. کافیه شمارتون رو توی قسمت ارتباط با ما وارد کنین تا در سریع ترین زمان باهاتون تماس گرفته بشه.
در پاسخ به undefinedسلام خیلی ممنون از مطالبتون من کلاس هشتم هستم امتحان های نوبت اولم از فردا شروع میشه من خیلی استرس دارم احساس می کنم نمی تونم معدل هفتم ۱۷شد اما من میخام صدردصد نوبت اولم ۲۰بشه بانهمم اما فکر می کنم هر چی تلاش کنم از الان بی فاید من نمیدونم اخه یک بار میگم دکتری نمیدونم چیکار بشم
در پاسخ به undefinedسلام آقا محمد. امیدوارم حالت خوب باشه🙌🏻🙏🏻 اول از همه اینکه پایه چندم هستی؟ چون اگر کنکوری باشی خب نحوه درس خوندنت باید متفاوت از سالهای گذشته باشه. برنامه ریزی خیلی مهمه و توصیه ای که من و همه مشاورین تحصیلی به عنوان اولین گام به همه دانش آموزا میکنیم داشتن یه برنامه ریزی مناسب و کاربردی بر اساس نقاط ضعف، نقاط قوت، زمانبندی مناسب، ویژگیهای فردی و مباحث درسیه. گام دوم اینه که برنامه ریزیتو اجرا کنی. به هر قیمتی. حالا برنامه ریزی خودش اصول و قواعدی داره که اگه بلد نیستی هم میتونی مقالات مربوط بهش رو داخل سایت بخونی یا اینکه شمارتو داخل باکس شماره وارد کنی تا واحد مشاوره ما باهات تماس بگیره و بیشتر بهت توضیح بده. باید روی درسهای مربوط به داروسازی که ضریب بالایی برای قبولی در این رشته دارن بیشتر کار کنی. و علاوه بر مطالعه تشریحی مطالعه تستی هم داشته باشی و زمان بذاری برای تحلیل تستهای طبقه بندی شده. یادت باشه که باید کم کم ساعات مطالعاتیتو زیاد کنی. <a href="https://paresh.ir/blog/برنامه-ریزی-درسی-تابستان/">برنامه ریزی درسی برای تابستان</a> <a href="https://paresh.ir/blog/برنامه-ریزی-کنکور/">برنامه ریزی کنکور 1403</a> <a href="https://paresh.ir/blog/برنامه-ریزی-درسی/">چگونه برنامه ریزی درسی کنیم؟</a>
در پاسخ به undefinedسلام خانوم ناظم الشعرا، من همکار شما هستم، خواستم تشکر کنم از مطالب مفید و صادقانه ای که برای بچه ها به اشتراک می گذارید، پاینده باشید
در پاسخ به undefinedسلام آقای عالی. سپاس از شما که وقت گذاشتین مطالعه کردین. زنده باشین.🙏🏻🙏🏻
در پاسخ به undefinedسلام ممنون از توضیحات خوبتون فقط اینکه کاش خودتون داخل جدول برنامه ریزی رو برای نمونه پر میکردین تا ما هم با توجه به اون بیشتر متوجه توضیحات میشدیم
در پاسخ به undefinedسلام خسته نباشید من میخوام برم داروسازی و میخوام برای قبول شدنم وقت بزارم ولی هرچی مشاور ها میگن من متوجه نمیشم خواستم ببیننم شما میتونید یک راه مناسبی به من پیشنهاد کنید تا من به خواستم برسم؟
در پاسخ به undefinedسلام مریم جان. مرسی از شما که وقت گذاشتی مطالعه کردی💚🙌🏻 مریم جان برنامهریزی هر شخصی منحصر به همون شخص هست و اگر ما داخل جدول رو پر میکردیم ممکن بود خیلی از دانش آموزا به اشتباه بیفتند. اما اگر بخوای در مورد نحوه برنامه ریزی پرش بدونی داخل باکس شماره این مقاله شماره تلفنت رو وارد کن تا واحد مشاوره ما باهات تماس بگیره و در مورد برنامه ریزی بیشتر راهنماییت کنه.🌺📑
در پاسخ به undefinedسلام. ممنون از توجه شما 🙌🏻🌹 https://www.paresh.ir/