ارتباط با مشاورین پرش

برای استفاده از تخفیفات ویژه و دریافت مشاوره تحصیلی رایگان، شماره موبایلت رو وارد کن

supportImage

مقالات پیشنهادی

چطور درس خوندن رو به عادت تبدیل کنیم
بروزرسانی :
نگار ناظم الشعرا

1488

چطور درس خوندن رو به عادت تبدیل کنیم؟

یکی از ساده‌ترین روش‌ها برای رسیدن به پیشرفت تحصیلی اینه که درس خوندن رو به یه عادت همیشگی برای خودمون تبدیل کنیم. بعضی از دانش‌آموزان با وجود این که چند سال است مشغول درس و مشق هستن، هنوز هم با نشستن پای کتاب و دفتر مشکل دارن و نمی‌تونن خودشون رو یه جا بند کنن!

سوال مهم اینه که چطور به درس خوندن عادت کنیم؟ اصلاً چنین کاری ممکنه؟! توی این مقاله قراره با هم راه‌های عادت به درس خوندن رو یاد بگیریم. پس با ما همراه باشین.

البته اگه درگیر روزمرگی‌هاتون هستین و فرصت نمی‌کنین این مقاله رو به طور کامل بخونین، پادکست زیر رو گوش کنین و همراه رادیو پادکست پرش باشین❤🎧🔊

--:--
--:--
1x

یکی از اصلی‌ترین راه‌های عادت به درس خوندن اینه که از مطالعه خودتون لذت ببرین. سعی کنین با بهانه‌های مختلف این کار رو برای خودتون لذت‌بخش کنین و عادت به درس خوندن رو توی خودتون ایجاد کنین. به مرور زمان روزی میرسه که بدون درس خوندن احساس می‌کنین از چیزی عقب ماندین یا گم‌گشته‌ای دارین!

راه‌های عادت به درس خوندن

اگه بعد از چند سال درس خوندن هنوز هم نمی‌تونین از این کار لذت ببرین و بالاجبار سراغ کتاب‌های درسی میرین، حتماً راهکارهای زیر رو برای بهبود روند تحصیل خودتون مطالعه کنین:

برنامه‌ریزی کردن و تعیین هدف

ایجاد هر عادتی نیاز به گذر زمان داره و باید توی دراز مدت اتفاق بیافته؛ عادت به درس خوندن هم مشمول همین قانون میشه. برای این که بتونین هر روز به مقدار معینی درس بخونین و تمرین حل کنین، باید یه برنامه‌ریزی درسی صحیح و اصولی طراحی کنین. تنظیم کردن این برنامه درسی و مشخص کردن میزان مطالعه روزانه برای هر شخص به صورت منحصربه‌فرد انجام میشه. زمان درس خوندن اهداف‌تون رو به خودتون یادآوری کنین تا روحیه مضاعف بگیرین.

مقاله پیشنهادی

چگونه برنامه‌ ریزی درسی کنیم؟

چگونه برنامه ریزی کنیم برای درس خواندن؟ با بهترین روش‌های برنامه‌ریزی درسی آشنا شوید و زمان خود را بهینه مدیریت کنید!. همراه شو و فتحش کن🏴‍☠️

ایجاد محیط مناسب برای مطالعه

خیلی وقت‌ها دلیل اصلی خستگی توی زمان درس خوندن اینه که محل مناسبی رو برای این کار انتخاب نکرده‌ایم. اگه روی تختخواب خودتون نشستین و توقع دارین موقع درس خوندن خواب‌تون نگیره، سخت توی اشتباه هستین!

برای این که بتونین با تمرکز مطالعه کنین و از زمانی که برای این کار صرف میشه به درستی استفاده کنین، بهتره که توی محیطی آرام و ساکت درس بخونین. نظم جایی که برای مطالعه انتخاب می‌کنین، می‌تونه روی روند ذهن شما برای درس خوندن تاثیرگذار باشه.

مقاله پیشنهادی

انتخاب بهترین مکان مطالعه

میشه گفت که همه ما می‌دونیم مکان مطالعه مناسب، چقدر روی یادگیری ما تاثیر داره. به همین دلیل توی این مقاله، می‌خوایم درباره انتخاب بهترین مکان مطالعه صحبت کنیم.

تعیین کردن ساعت مشخص برای درس خوندن

یکی از راه‌های عادت به درس خوندن و از راهکارهای درس خوندن نابغه‌ها، اینه که زمان مشخصی از هر روز رو برای این کار در نظر بگیرین. مثلاً هر روز بعد از مدرسه دو ساعت استراحت کنین و راس ساعت 5 درس خوندن رو شروع کنین. داشتن نظم توی هر کاری می‌تونه عادت کردن به اون رو برای شما ساده‌تر کنه.

از درس خوندن لذت ببرین

هر کار لذت‌بخشی می‌تونه به یه عادت تبدیل بشه؛ پس برای جواب سوال چطور به درس خوندن عادت کنیم؟ باید بگم که لذت بردن از اون رو یاد بگیرین. بله درست است که مطالعه بعضی از دروس برای شما عذاب‌آور است، اما حتماً یکی دو مورد از کتاب‌های درسی مورد علاقه شما هستن.

می‌تونین درس خوندن خودتون رو با مروری روی مباحث مورد علاقه خودتون شروع کنین و بعد از اون سراغ درس‌های بدقلق برین. با این کار مغز خودتون رو گول میزنین تا برای ادامه درس خوندن با شما همراهی کنه.

مقاله پیشنهادی

چرا باید درس بخونیم؟

اگه شما هم سوال چرا باید درس بخونیم؟ رو از خودتون پرسیدین، این مطلب برای خود شما نوشت شده. برای یافتن پاسخ خودتون این مطلب رو تا انتها بخونین.

ساعت استراحت در نظر داشته باشین

درس خوندن بدون استراحت می‌تونه عملکرد دانش‌آموز رو تا مقدار زیادی کاهش بده. برای این که مطالعه با کیفیتی رو تجربه کنین، نیاز است که بعد از حدود یه ساعت و نیم مطالعه، حدود 20 دقیقه استراحت کنین. توی این مدت استراحت از محل مطالعه خودتون فاصله بگیرین تا حالت خواب‌آلودگی و خستگی از بدن‌تون دور بشه.

برای خواب خودتون برنامه منظمی داشته باشین

خواب کافی توی طول شب هم انرژی زیادی به شما میده و هم تمرکزتون رو بالاتر میبره. حدود 6 تا 8 ساعت خواب برای هر دانش‌آموز کافی به نظر می‌رسه تا صبح با باتری شارژ شده از خواب بیدار بشن. سعی کنین به جای شب بیداری و درس خوندن، زودتر بخوابین و در عوض صبح زودتر از تخت بیرون برین.

خواب به قدر کافی می‌تونه قدرت یادگیری شما رو سر کلاس بالا ببره، پس انرژی و انگیزه درس خوندن رو توی وجود شما افزایش میده. به این ترتیب درس خوندن به یه کار جذاب تبدیل میشه و رسیدن به نمرات عالی کار خیلی سختی به نظر نمیرسه.

یادگیری روش‌های مختلف مطالعه

برای این که بتونین به درس خوندن عادت کنین، باید روش‌های مطالعه درسی رو یاد بگیرین. گاهی اوقات دلیل فرار از درس خوندن اینه که نمی‌دونیم روش مطالعه هر درس با دیگری تفاوت داره! قطعاً نمی‌تونین از همون روش مطالعه فیزیک کنکور برای خوندن زبان انگیسی کنکور هم استفاده کنین.

برای خوندن هر درس نیازه که از روش مطالعه موثر مختص خودش استفاده کنین. گاهی اوقات حاشیه‌نویسی و خلاصه‌نویسی کردن بهترین راه برای یادگیری سریعه؛ اما توی بعضی مواقع هم نیازه که برای آموزش بهتر زیر نکات مهم خط بکشین یا تکنیک‌های خاصی و جدید رو آموزش ببینین.

جمع‌بندی

اگه بتونین عادت به درس خوندن و مطالعه رو توی خودتون ایجاد کنین قطعاً تا سال‌ها بعد، از این کار خودتون راضی هستین. همچنین شما می تونین با استفاده از بسته های معلم خصوصی پرش، درس خوندن رو برای خودتون خیلی آسان تر کنین. امیدواریم توانسته باشیم ساده‌ترین راه‌های عادت به درس خوندن رو به شما معرفی کنیم. شک نکنین که با پیاده‌سازی این روش‌ها می‌تونین درس خوندن رو به کاری لذت‌بخش برای خودتون تبدیل کنین. هیچ‌وقت انگیزه و انرژی خودتون رو برای رسیدن به اهداف‌تون از دست ندین.

سوالات پرتکرار

آیا می توان درس خوندن رو به عادت تبدیل کرد؟

بله شما می تونین با انجام این چند ترفند ساده که توی این مقاله آموزشی معرفی کردیم به راحتی درس خوندن رو به عادت تبدیل کنین.

مقالات مشابه

بسیاری از دانش‌آموزان از اهمیت آزمون‌های آزمایشی اطلاع دارند و به صورت ماهانه در آزمون‌های آزمایشی شرکت می‌کنند. آشنایی با صفر تا صد تحلیل آزمون‌ به دانش‌آموزان کمک می‌کند که ارزیابی درستی از...

حاضر جوابی نوجوانان یکی از چالش‌های دوران حساس نوجوانیست؛ این موضوع برای خیلی از والدین نگران کننده بوده. این دسته از والدین، اغلب ناراحتی‌های خودشون رو از شرایط موجود در جلسات مشاوره مطرح می‌کنن....

کلاس اول دبستان اولین مواجه‌ کودکان با فضای درس و آموزشه. به همین دلیل ممکنه توی طول تحصیل با مشکلاتی رو‌به‌رو بشن. نمیشه این همه چی رو سریع به مشکلات یادگیری کلاس اولی‌ها نسبت داد. ما توی این...

مدیریت زمان آزمون یکی از مهم‌ترین موضوعاتیه که دانش‌آموزان باید در جلسه آزمون به اون توجه کنن. بهتره که دانش‌‌آموزان مدیریت زمان در جلسه آزمون را به درستی یاد بگیرن تا بتونن به نتیجه دلخواه در...

چقدر باید بین درس خوندن استراحت داشته باشیم تا به بیشترین بازده برسیم؟ اگه استراحت نداشته باشیم چی میشه استراحت بین درس خوندن خوبه یا بد؟ اگه استراحت نداشته باشیم چی میشه؟ اصلا چرا باید درس...

معمولی
خوب
خیلی خوب
عالی
فوق العاده
به این پست چه امتیازی می‌دهید
500/0
مرتب‌سازی براساس :
جدیدترین
ن
نگار ناظم الشعرا۱۹ مهر ۱۴۰۲

سلام! آقا احمد🙏🏻 خیلی خوبه که می‌خواهید پیشرفت کنید و اطلاعات عمومی خودتون رو بالا ببرید. اینجا چند راهکار برای بهبود مطالعه و حفظ مطالب به شما پیشنهاد می‌دم: 1. فعالانه مطالعه کنید: فقط خواندن و بازخوانی مطالب کافی نیست. سعی کنید با مطالب درگیر شوید. مثلاً: - خلاصه‌نویسی کنید. - سوالاتی از مطالب بسازید و به آن‌ها پاسخ دهید. - مطالب را به زبان خودتان توضیح دهید. 2. برنامه‌ریزی کنید: یک برنامه مطالعه منظم داشته باشید و زمان‌های مشخصی را برای مطالعه تعیین کنید. این کار به شما کمک می‌کند تا به مرور زمان مطالب را بهتر یاد بگیرید. 3. استراحت‌های کوتاه: بعد از هر 25-30 دقیقه مطالعه، یک استراحت کوتاه 5-10 دقیقه‌ای داشته باشید. این کار به مغز شما کمک می‌کند تا اطلاعات را بهتر پردازش کند. 4. محیط مطالعه مناسب: یک محیط آرام و بدون حواس‌پرتی برای مطالعه انتخاب کنید. نور مناسب و صندلی راحت هم می‌تواند به تمرکز شما کمک کند. 5. تکنیک‌های حافظه: از تکنیک‌های حافظه مثل استفاده از فلش‌کارت‌ها یا روش‌های تصویری برای به خاطر سپردن مطالب استفاده کنید. 6. تکرار و مرور: مطالب را به طور منظم مرور کنید. مرور مطالب در فواصل زمانی مختلف به تثبیت آن‌ها در حافظه کمک می‌کند.

پاسخ@نگار_ناظم الشعرا
500/0
ا
احمد 2416۱۸ مهر ۱۴۰۲

سلام من هرکاری میکنم که اطلاعات عمومی خودمو بالا ببرم درس بخونم نمیشه هرچی میخونم از ذهنم میپره هرکاری میکنم پیشرفت کنم نمیشه زودی از یادم میرن لطفا میشه یه راه حل بگین

پاسخ@احمد_2416
500/0

سایت پرش

فروشگاه

دسته بندی

خانه