ارتباط با مشاورین پرش

برای استفاده از تخفیفات ویژه و دریافت مشاوره تحصیلی رایگان، شماره موبایلت رو وارد کن

supportImage

مقالات پیشنهادی

چگونه به درس خواندن علاقه‌مند شویم
بروزرسانی :
حنانه دهقانی

7089

راهکار‌های علاقه‌مند شدن به درس خواندن

خیلی از دانش‌آموزان به دنبال راهکاری برای علاقه‌مند شدن به درس هستن. نداشتن علاقه به مطالعه یه امر شایع بین دانش‌آموزان است. بی‌علاقگی در رابطه با درس‌خوندن برای خیلی از دانش‌آموزان در دوران تحصیل اتفاق می‌افته؛ اما بهتره که دانش‌آموزان برای عبور از این بحران آموزشی، روش‌ها و راهکار‌های علاقه‌مند شدن به درس رو یاد بگیرن.

اگه شما احساس می‌کنین از مطالعه مطالب کتاب درسی لذت نمی‌برین، بهتره همین امروز با کتاب‌های درسی‌تون آشتی کنین. ما در اینجا به بررسی دقیق این مبحث می‌پردازیم.

البته اگه درگیر روزمرگی‌هاتون هستین و فرصت نمی‌کنین این مقاله رو به طور کامل بخونین، پادکست زیر رو گوش کنین و همراه رادیو پادکست پرش باشین🎧🔊📚

--:--
--:--
1x

5 گام برای علاقه‌مند شدن به درس

لازمه موفقیت، تلاش و پشتکاره. دانش‌آموزان باید بدونن برای داشتن معدل بالا و یا قبولی توی مدارس خوب باید با برنامه درست درس بخونن؛ پس بهتره برای رسیدن به هدف گام‌های محکم‌تری بردارن. ما قدم به قدم به بررسی دقیق راه‌های علاقه‌مند شدن به مباحث درسی می‌پردازیم.

اما قبل از اینکه به معرفی و توضیح این راه‌ها بپردازیم، یه توصیه برای شما داریم؛ لطفا قبل از هر چیزی سعی کنین یه پاسخ موجه و شخصی برای سوال «چرا باید درس بخونیم؟» پیدا کنین. پاسخ دادن به این سوال باعث میشه شما هدف خودتون رو از درس خوندن پیدا کنین و با قدرت برای رسیدن به اون تلاش کنین.

گام اول: بهترین زمان رو برای مطالعه انتخاب کنین

اولین قدم که تاثیر زیادی در میزان علاقه‌مندی دانش‌‌آموزان به مباحث درسی داره، انتخاب زمان مناسب برای مطالعه است. اینکه چه زمانی برای مطالعه بهتره امری کاملا فردی است؛ که برای هر دانش‌آموزی کاملا متفاوت است.

دانش‌آموزان باید زمانی به سراغ مطالعه برون که حوصله درس خوندن رو داشته باشن. با تشخیص زمان درست و تنظیم ساعت مطالعه توی این زمان درس‌خوندن برای دانش‌آموزان لذت بخش‌تر میشه.

گام دوم: هدف خودتون رو مشخص کنین

برای موفقیت توی هر مسیری باید نقشه راه داشت و هدف شما همون نقشه راه شما است. یادتون باشه زمانی که شما هدف مشخص دارین انگیزه برای درس خوندن در شما زیاد میشه؛ به طور مثال اگه هدف شما امسال قبولی توی آزمون تیزهوشان باشه با انگیزه بیشتری به دنبال یادگیری مطالب درسی هستین.

مشخص کردن هدف باعث علاقه‌مند شدن به درس و یادگیری میشه.

گام سوم : از حواس‌پرتی‌های خودتون دوری کنین

شاید برای شما هم این اتفاق افتاده باشه که برای دقایقی تصمیم گرفتین چرخی توی فضای مجازی بزنین ولی در نهایت به خود‌تون اومدین و متوجه شدین که ساعت‌ها زمان خودتون رو توی فضای مجازی سپری کردین.

این فقط یه نوعی از حواس‌پرتی است؛ موارد دیگه رو می‌تونیم نام ببریم که باعث حواس‌پرتی دانش‌آموزان میشه مثل دیدن فیلم، گوش دادن به آهنگ و صحبت اطرافیان که همه این موارد می‌تونه توی یادگیری دانش‌آموزان خلل ایجاد کنه.

دوری کردن از حواس‌پرتی یکی از راه‌های علاقه‌مند شدن به درس و یادگیریه.

مقاله پیشنهادی

راه حل مقابله با تنبلی در درس خواندن

تنبلی در درس خواندن یکی از بزرگ‌ترین موانع راه موفقیت دانش‌آموزان است. در این مقاله راه حل مقابله با تنبلی در درس خواندن را توضیح داده‌ایم.

گام چهارم: در ابتدا دروس راحت‌تر رو مطالعه کنین

سخت‌ترین قسمت برای هر کاری، شروع است. برای شروع به مطالعه سعی کنین سراغ درسی برین که براتون راحت‌تر است. با انجام این کار انگیزه بیشتری برای مطالعه مطالب درسی پیدا می‌کنین. به طور مثال اگه یادگیری مطالب درس فیزیک برای شما سخت است بهتره با درسی شروع به مطالعه کنین که خوندنش برای شما لذت‌بخش‌تر است.

شروع مطالعه با درس‌های راحت‌تر یکی از راهکار‌های علاقه‌مند شدن به درس و یادگیری مطالب درسیه.

گام پنجم: با تمرکز درس بخونین

شاید برای شما هم پیش‌اومده باشه که ساعت‌ها برای مطالعه درسی وقت گذاشتین، اما در نهایت مطالب رو به صورت دقیق یاد نگرفتین. برای بالا رفتن سرعت عمل توی یادگیری بهترین کار تمرکز هنگام مطالعه است. زمانی که شما مطالب رو با تمرکز کافی مطالعه کنین خیلی سریع‌تر درس رو یاد می‌گیرین و این موضوع باعث علاقه‌مندی بیشتر شما به مباحث درسی میشه.

داشتن تمرکز موقع درس خوندن هم یکی دیگه از راهکار‌های علاقه‌مند شدن به درس محسوب میشه.

مقاله پیشنهادی

مهم‌ترین راهکارهای افزایش تمرکز برای درس خواندن

راه‌های افزایش تمرکز هنگام درس خواندن: ایجاد محیط آرام، تنظیم زمان‌های مطالعه کوتاه و منظم، استفاده از تکنیک‌های تنفسی، اجتناب از multitasking

علت بی‌علاقگی دانش‌آموزان به درس‌خوندن

تا اینجا درباره راهکار‌های علاقه‌مند شدن به درس صحبت کردیم؛ اما بهتره درباره علل بی‌علاقگی دانش‌آموزان به درس‌خوندن هم صحبت کنیم. یکی از مشکلاتی که بیشتر والدین توی جلسات مشاوره گروه آموزشی پرش مطرح می‌کنن عدم علاقه دانش‌آموز‌شون به درس‌خوندن است.

بیشتر پدر و مادر‌ها به دنبال راه‌حلی هستن که این مشکل رو به صورت کامل برطرف کنن. ما توی این قسمت به بررسی کامل این مورد می‌پردازیم.

ارتباط نگرفتن با روش تدریس معلم

حتما شما هم توی دوران تحصیل خودتون این موضوع رو تجربه کردین که گاهی با روش تدریس یه معلم ارتباط نمی‌گیرین؛ این موضوع باعث میشه مطالب اون درس رو به درستی درک نکنین و به مرور به جهت عدم یادگیری مطالب نسبت به اون درس بی علاقه بشین.

خیلی از دانش‌آموزانی که با مشاورین پرش در ارتباط هستن در ابتدا، به این موضوع اشاره می‌کنن که به یادگیری تعدادی دروس علاقه‌مند هستن در مقابل هیچ تمایلی به مطالعه بخشی از دروس ندارن.

پس از بررسی‌های مختلفی که توی جلسات مشاوره تحصیلی انجام میشه، مشاورین متوجه این موضوع میشن که علت عدم مشاورین پرش دانش‌آموزان صرفا ارتباط نگرفتن با روش تدریس معلم اون درس است و این عدم یادگیری به هیچ عنوان ارتباطی به استعداد دانش‌آموزان نداره. توی بیشتر مواقع دانش‌آموزان با استفاده از منابع کمک آموزشی پرش مشکلات درسی‌شون به صورت کامل برطرف میشه.

بی‌توجهی خانواده به درس‌خوندن

حمایت خانواده نقش مهمی در وضعیت درسی دانش‌‌آموزان داره. زمانی که دانش‌آموز توی محیط منزل حس آرامش و تشویق رو دریافت کنه، به درس‌خوندن بیشتر علاقه‌مند میشه. توی خیلی از خانواده‌های که معیار موفقیت رو درس خوندن می‌دونن، دانش‌آموزان تلاش می‌کنن که توی مدرسه فرد موفق‌تری باشن. پس باید بدونین یه معیار مهم برای علاقه‌مندی دانش‌آموزان به درس‌خوندن توجه خانواده به علم و دانش است.

مقاله پیشنهادی

دغدغه پدر و مادرهای شاغل برای تحصیل فرزندشون

همه ما از دغدغه پدر و مادرهای شاغل برای تحصیل فرزندشون خبر داریم. به همین دلیل توی این مقاله سعی کردیم تا راه‌حل‌هایی برای دغدغه تحصیل فرزندان به پدر و مادرها ارائه بدیم.

بدون برنامه درس خوندن

خیلی از دانش‌آموزان برای مطالعه مطالب درسی زمان مشخصی رو در نظر نمی‌گیرن و معمولا بدون برنامه درس می‌خونن. باید به این نکته مهم توجه کنین نداشتن برنامه‌ریزی مناسب باعث میشه کیفیت مطالعه شما پایین‌تر از حد معمول باشه. پس باید برای جلوگیری از این موضوع به دنبال داشتن یه برنامه‌ریزی کاملا اصولی باشین.

ضعف تحصیلی توی سال‌های گذشته

بارها درباره پیوستگی مطالب درسی صحبت کردیم. دانش‌آموزانی که پایه تحصیلی ضعیف‌‌تری دارن، توی یادگیری مباحث درسی به مشکل برخورد می‌کنن. به همین خاطر دانش‌آموزان باید مطالب هر سال رو به صورت دقیق و کامل یاد بگیرن.

نداشتن مهارت مطالعه

یکی از عوامل یادگیری برای دانش‌آموزان، آشنایی با مهارت‌های مطالعه است. آشنایی با مهارت خوندن توانایی درک مطالب رو توی دانش‌‌آموزان افزایش میده. بهتره که دانش‌آموزان با مهارت‌های خوندن و مطالعه مطالب به صورت دقیق آشنا بشن.

مشاورین پرش چه کمکی می‌تونن به دانش‌آموزان کنن؟

یکی از خدمات گروه آموزشی پرش ارائه مشاوره به تمام دانش‌آموزان است. مشاورین پرش با برگزاری جلسات مشاوره به صورت هفتگی به کنترل وضعیت دانش‌آموزان کمک می‌کنن.

در اولین قدم ویژگی‌های فردی دانش‌آموزان به صورت دقیق بررسی میشه و در ادامه متناسب با این ویژگی‌ها راهکار‌های لازم ارائه میشه. در کل شرکت توی جلسات مشاوره به بهتر شدن وضعیت تحصیلی دانش‌‌آموزان کمک می‌کنه.

مقاله پیشنهادی

بهترین فیلم‌های آموزشی برای درس خواندن

بهترین فیلم‌های آموزشی برای درس خواندن، بررسی بهترین منبع ویدیوهای آموزشی برای موفقیت تحصیلی دانش آموز، مزایای آموزش ویدئویی و...

جمع‌بندی

توی این مقاله به بررسی روش‌های برای علاقه‌مند شدن به درس پرداختیم. به عنوان یه مرور کلی باید بگیم که برای علاقه‌مندی به مباحث درسی بهتره که زمان مناسبی برای مطالعه در نظر بگیرین و در قدم بعد هدف خودتون رو مشخص کنین و با برنامه اصولی درس بخونین.

حضور توی جلسات مشاوره به یادگیری بهتر و علاقه‌مندی دانش‌آموزان کمک می‌کنه؛ برای ارتباط با بخش مشاوره پرش کافیه شماره خودتون رو توی کادر زیر وارد کنین تا در اسرع وقت مشاورین پرش با شما تماس بگیرن.

سوالات پرتکرار

چطور به درس خوندن علاقه‌مند بشیم؟

برای علاقه‌مند شدن به مباحث درسی بهتره توی قدم اول هدف خودتون رو مشخص کنین و با برنامه اصولی و در زمان مناسب شروع به مطالعه کنین.

مقالات مشابه

تفکر منفی یکی از چیزهاییه که ما در زندگی روزمره خیلی باهاش سر و کار داریم. درگیری با افکار منفی باعث میشه سلامت روان‌مون کمی به خطر بیفته. یادگیری روش دور کردن افکار منفی حین درس خوندن باعث میشه...

سر و کله نقشه ذهنی از کجا پیدا شد؟ در سال 1974، آنتونی تونی بوزان نویسنده و مشاور آموزشی در یکی از اپیزودهای شبکه تلویزیونی بی‌بی‌سی پرده از سر خود برداشت؛ رازی درخت مانند، رنگی به همراه ایده‌های...

رفتار بهتر با نوجوانان طرد شده از اهمیت بالایی برخورداره چون اکثر ما توی دوره نوجوانی با حس طرد شدگی مواجه شدیم و می‌دونیم که چقدر این حس می‌تونه اذیت کننده باشه. فرقی نداره کودک باشیم، نوجوان یا...

ما ابتدا در کودکی سرزنش خود را یاد می‌گیریم. زمانی که پدر و مادرمان در حال بدی هستند و زمانی که دوستان فرضی‌مان ما را ترک می‌کنند تا با بچه‌های باحال تر معاشرت کنند، خودمان را سرزنش می‌کنیم. گاهی...

بیش‌فعالی دانش‌آموزان در دوران ابتدایی یکی از مشکلات والدین و کادر آموزشی مدرسه‌ست. خیلی از دانش‌آموزان با ورود به مقطع دبستان به دلیل داشتن این اختلال تمرکز کافی برای یادگیری مطالب ندارن؛ و...

معمولی
خوب
خیلی خوب
عالی
فوق العاده
به این پست چه امتیازی می‌دهید
500/0
دیدگاهی یافت نشد !

سایت پرش

فروشگاه

دسته بندی

خانه