ارتباط با مشاورین پرش
برای استفاده از تخفیفات ویژه و دریافت مشاوره تحصیلی رایگان، شماره موبایلت رو وارد کن
407
سیستمهای آموزشی در جهان، از اهمیت خیلی بالایی برخوردار هستن و به نوعی جامعه آینده یک کشور و سرزمین رو شکل میدن. اونها باید به بهترین شکل طراحی بشن تا بتونن مهارتهای مختلفی که یک شخص برای زندگی توی جامعه نیاز داره رو بهش آموزش بدن تا در آینده بتونه بهترین تاثیرات رو روی جامعه خودش بذاره.
کشورهای مختلف، سیستم آموزشیهای مختلفی دارن که با توجه به فرهنگ خود کشور، اولویتهای جامعه و سیاستهای آموزشی نظام حاکم بر جامعه تعیین میشن. توی این مقاله از گروه آموزشی پرش میخوایم در مورد بهترین سیستمهای آموزشی در جهان صحبت کنیم و اطلاعاتی در این خصوص بهتون بدیم، پس تا انتها همراه ما باشین.
سیستمهای آموزشی، از مهمترین قسمتهای یک جامعه هستن. با داشتن یک سیستم آموزشی بهینه، پرورش درست و اصولی جوانان نسل بعدی تضمین شده است. این یک سرمایهگذاری برای آیندگان و برای یک عصر جدید توی جامعهست.
به بیان ساده، سیستمهای آموزشی به ساختار موسسات آموزشی و فرصتهای تحصیلی توی کشورهای مختلف اشاره داره. میتونه شامل مراکز آموزشی پیش دبستانی، آموزش خانواده، مهد کودکها، دانشگاهها، دانشکدهها و موارد دیگه بشه.
سیستمهای آموزشی، علاوه بر موارد عینی که بالاتر گفته شد، شامل موارد دیگه مثل کتابهای آموزشی، سیستم اعتبارسنجی و ارزشدهی و موارد دیگهست که معمولا توسط نهاد مرتبط به بحث آموزش تنظیم میشه که توی کشور ما وزارت آموزش و پرورش مسئول این کاره.
این نهاد سیاستها، قوانین مختلف و چارچوبهای نظام آموزشی رو تعیین میکنه و برنامههایی رو برای نظام اقتصادی، تخصیص منابع، بودجه بندی مدارس و رویههای مختلف در نظر میگیره.
سیستمهای آموزشی به این جهت با اهمیت هستن که به آموزش ارزشها و کمک به توسعه جامعه میپردازن. از طریق این سیستمها، میشه فرصتهای آموزشی برای نسل حاضر فراهم کرد تا در آیندهای نزدیک، افراد مسئولیت پذیری برای جامعه خودشون باشن تا بتونن به رشد و پیشرفت اون کمک کنن.
در کنار این، سیستمهای آموزشی به افراد کمک میکنن تا دانش و مهارت کافی رو یاد بگیرن تا بتونن در آینده شغلهای خوب با درآمد کافی داشته باشن که بتونن خودشون و خانواده خودشون رو تامین کنن.
سیستمهای آموزشی خوب مزیتهای قابل توجهی دارن مثل:
برای تعیین بهترین سیستم آموزشی جهان، مولفههای زیادی وجود داره. چون سیستمهای آموزشی معمولا سیستمهای گستردهای هستن، موفقیتشون به عوامل مختلفی بستگی داره و نمیشه با یکی یا دو تا ویژگی در مورد خوبی و بدی این سیستمها نظر داد.
اما به طور کلی، بعضی ویژگیها هستن که میتونن برای ما معیار خوبی باشن تا تشخیص بدیم یک سیستم آموزشی کارآمده یا نه که در ادامه به چند مورد از اونها که اهمیت بالاتری دارن اشاره میکنیم.
میشه گفت مهمترین بخش یک سیستم آموزشی و نوک پیکان اون، معلمانی هستن که توی اون سیستم آموزشی مشغول فعالیت و انتقال دانش هستن.
این افراد به نوعی الگوی دانشآموزانی هستن که توی این سیستمها تحصیل میکنن. به همین خاطر باید کسایی باشن که هم از دانش کافی برخوردار باشن و هم انگیزه خوبی برای آموزش به افراد داشته باشن تا بتونن بهترین تدریس رو ارائه بدن.
معمولا توی مدارس برتر سطح کشور، از معلمانی دعوت میشه که کیفیت بالایی از تدریس رو ارائه کنن؛ مدارسی مانند سلام و تیزهوشان از جمله این مدارس برتر هستن. به دلیل کیفیت تدریس این مدارس، اکثر والدین تمایل دارن از شرایط ثبت نام مدارس سلام و سایر مدارس برتر سطح کشور باخبر بشن.
یک سیستم آموزشی خوب، یک برنامه درسی کامل و جامع داره تا بتونه مفاهیم مختلف رو بر اساس ارزشها و نیازهای جامعه به نسل بعد منتقل کنه تا بیشترین بازدهی رو از افرادی که فارغالتحصیل میشن دریافت کنه.
یک برنامه درسی ناکارآمد، باعث میشه افراد مفاهیم رو به خوبی دریافت نکنن و بعد از اتمام روند تحصیلشون، نتونن چیزهایی که یاد گرفتن رو توی زندگی حرفهای خودشون به کار ببرن و برای جامعه مفید باشن.
یک سیستم آموزشی کارآمد، باید نیازها و علایق دانشآموزان رو توی اولویت قرار بده و هدفش این باشه که بتونه برنامهای رو ادامه بده که هم برای دانشآموزان نسبتاً ساده باشه، هم مفید و آموزنده.
سیستمهای آموزشی باید یادگیری فعال، همکاری، مشارکت و ارزشهای اجتماعی دیگه رو به دانشآموزان منتقل کنن و بهشون این اجازه رو بدن تا روند تحصیلی خودشون رو به بهترین نحو پیش ببرن.
بهترین سیستمهای آموزشی، اونهایی هستن که فرصت دسترسی برابر به آموزشها رو صرف نظر از موقعیت اجتماعی، اوضاع مالی یا موقعیت جغرافیایی برای دانشاموزان فراهم میکنن.
خیلی از افرادی که توی شرایط اجتماعی یا اقتصادی نسبتاً ضعیفی زندگی میکنن، از استعدادهای خیلی خوبی برخوردارن و در صورت شکوفا شدن میتونن خیلی برای جامعه خودشون مفید باشن. به همین خاطر نیازه که سیستمهای آموزشی فرصت تحصیل رو برای چنین دانشآموزانی فراهم کنن.
ویژگیهایی که گفته شد در کنار ویژگیهای دیگه، میتونه روی موفقیت یک سیستم آموزشی تاثیرگذار باشه اما در نهایت این به شرایط یک کشور و عرف اون جامعه هم خیلی مربوطه که چه سیستمی توش میتونه بهترین نتیجه رو بده.
همونطور که تعداد کشورهای دنیا خیلی زیاده، تعداد سیستمهای آموزشی هم بسیار زیاده. اما فقط یک عده از کشورها هستن که به قوی بودن سیستم آموزشی خودشون مشهورن. این کشورها غالباً کشورهای توسعه یافته هستن که خود همین، یکی از عوامل موفق بودن سیستم آموزشی اونهاست. از کجا معلوم؟ شاید به خاطر قوی بودن سیستم آموزشیشون توسعه یافته هستن.
در ادامه لیستی از بهترین سیستمهای آموزشی در جهان رو براتون آماده کردیم:
ایالات متحده آمریکا، یکی از بهترین سیستمهای آموزشی در جهان رو داره و به همین خاطر، افراد زیادی از نقاط مختلف جهان برای ادامه تحصیل خودشون جذب این کشور میشن. دلیل قوی بودن سیستم آموزشی آمریکا، داشتن دانشکدههای معتبر، زیر ساختها و امکانات قوی و پیشرفته و اساتید رده اول جهانی است.
این کشور چند تا از بهترین دانشگاههای جهان مثل هاروارد، دانشگاه پنسیلوانیا، دانشگاه استنفورد و غیره رو شامل میشه که دانشمندان زیادی رو تربیت کردن.
توی هر رشتهای که بخواین ادامه تحصیل بدین، این کشور انتخاب خوبیه. از حقوق و رشتههای مهندسی بگیر، تا کامپیوتر یا علوم هوافضا.
توی بحث آموزش و پرورش، بریتانیا یکی از کشورهای پیشرو است. این کشور آموزش با کیفیت، دورههای مختلف و بهترین برنامهها رو توی دانشگاههای خودش ارائه میده و مدارک معتبری صادر میکنه که هر کجای جهان اعتبار و ارزش دارن.
از دانشگاههای مطرح انگلیس، میشه به دانشگاه آکسفورد، کمبریج، دانشگاه لندن و موارد دیگه اشاره کرد که همهشون جزو بهترینهای جهان هستن و توان علمی و آکادمیک بالایی دارن.
آموزش توی کشور بریتانیا، فراتر از تدریس صرف در کلاسهای درسه و دانشآموزان و دانشجویان میتونن از فرصت شرکت توی سمینارها، کارگاهها، رویدادها و کنفرانسهای مختلف بهرمند بشن تا فرایند آموزش پویاتری رو تجربه کنن.
استرالیا هم، یکی از بهترین سیستمهای آموزشی در جهان رو داره. این کشور برای اون دسته از دانشجویانی که میخوان دورههای فناوری رو طی کنن و توی این زمینه مشغول به کار باشن، میتونه مقصد خوبی باشه.
استرالیا با بیش از 39 دانشگاه و بیشتر از 35 دانشگاه با بودجه دولتی، یکی از بهترین سیستمهای آموزشی در جهان رو داره که میلیونها دانشجو رو از سراسر جهان به خودش جذب کرده.
هلند یکی از کشورهاییه که زبان غیر انگلیسی داره؛ اما اکثر دانشگاههای این کشور دورههای آموزشی مناسب افراد خارجی دارن که با زبان انگلیسی تدریس میشه.
هزینه تحصیل در هلند نسبتاً پایینه و برای بسیاری از دانشآموزان و دانشجویان تحصیل با قیمت مناسبی رو ارائه میده. دانشگاههای کشور هلند به خاطر فعالیتهای آموزشی و تحقیقاتی گستردهای که انجام میدن، معروف هستن و دانشجویان زیادی رو از سراسر جهان جذب میکنن.
تحصیلات توی کشور فرانسه، شامل یارانه میشه و برای همین شهریه تحصیل توی این کشور نسبتاً کمه. به همین خاطر با هزینه کم، میتونین تحصیلات خوبی توی این کشور داشته باشین. بعد از پایان تحصیلتون هم، به خاطر فرصتهای شغلی متعدد، میتونین توی همین کشور مشغول به کار بشین و درآمد خوبی داشته باشین.
میشه گفت به طور کلی، کشور فرانسه سیستم آموزشی پیچیدهتری نسبت به کشورهای دیگه داره و سیاستها و قوانین متفاوتی با بقیه در نظر میگیره.
کشور کانادا هم یکی از بهترین سیستمهای آموزشی جهان رو داره و به خاطر نزدیکی به کشور آمریکا، افراد زیادی تمایل دارن که توی این کشور به ادامه تحصیل خودشون بپردازن. از دانشگاههای معروف این کشور میشه به دانشگاه تورنتو یا دانشگاه کوئین اشاره کرد که جزو بهترینها در سطح جهان هستن.
خیلی از افراد نمیدونن در کنار اینکه این کشور به سیستم مالی و بانکداری خوب و حتی طبیعت زیبا معروفه، یک سیستم آموزشی پیشرفته و قوی داره که میتونه تجربه تحصیل خوبی رو برای دانشآموزان و دانشجوهای خودش فراهم کنه.
از دانشگاههای مطرح این کشور میشه به موسسه فناوری فدرال سوئیس یعنی Ecole Polytechnique Fédérale de Lozanne و دانشگاه زوریخ اشاره کرد. بعضی از رشتههای برتر ارائه شده توی این کشور شامل مدیریت کسب و کار آنلاین، مدیریت پروژه، مدیریت برند لوکس، مدییریت کسب و کار خلاق، مدیریت مد، روابط بینالملل و غیره اشاره کرد.
سیستمهای آموزشی، زیربنای یک جامعه سالم و کارآمد هستن. هرچه سیستم آموزشی یک کشور پیشرفتهتر و هدفمندتر باشه، نسل بعدی جامعه رو نسلی آگاهتر و توانمندتر شکل میده که باعث میشه سطح رفاه عمومی و سلامت جامعه بالاتر بره و افراد احساس خوشبختی بیشتری داشته باشن.
توی این مقاله سعی کردیم بهترین سیستمهای آموزشی جهان رو بهتون معرفی کنیم که اگه قصد ادامه تحصیل داشتین بتونین بینشون انتخاب کنین. برای کسب اطلاعات بیشتر میتونین شماره خودتون رو توی کادر زیر وارد کنین و کارشناسان ما در اسرع وقت برای ارائه راهنماییهای کاملتر با شما تماس میگیرن.
سوالات پرتکرار
مدارس غیر انتفاعی، نسبت به مدارس دولتی تفاوتهایی دارن و به خاطر همین تفاوتها، خیلیها ترجیح میدن که توی مدارس غیر انتفاعی درس بخونن و بعضی از پدر و مادرها، از همون اول، فرزندانشون رو توی مدارس غیر انتفاعی ثبتنام میکنن. توی این مقاله میخوایم در مورد امکانات مدارس غیر انتفاعی صحبت کنیم تا اگه […]
28نظر
مدارس نمونه دولتی، جزو مدارس خاص و پرطرفدار در میان دانشآموزان هستند. دانشآموزان همیشه به دنبال این هستند که بدانند راز قبولی در مدارس نمونه دولتی چیست؟ و چگونه میتوان به عنوان دانشآموز در این مدارس نمونه تحصیل کرد؟ در واقع، قبولی در مدارس نمونه دولتی، از جمله خواستههای دانشآموزان در دوران مدرسه است. دانشآموزان […]
28نظر
برای اینکه بتونین با کیفیت بالا درسهاتون رو بخونین و برنامه خوبی بریزین، میتونین روی کمک مشاورین پرش حساب کنین. کافیه همین حالا، شمارهتون رو توی باکس ارتباط با مشاورین ما وارد کنین تا مشاوران گروه آموزشی پرش، در سریعترین زمان ممکن با شما تماس بگیرن. شرایط تحصیل دختران متاهل در مدارس، جزو مواردیه که […]
28نظر
با توجه به اهمیت آمادگی دانشآموزان برای ورود به مدرسه، ما در این مقاله درباره این موضوع مهم صحبت میکنیم؛ اگه شما هم نگران وضعیت تحصیلی فرزندتون هستین، پیشنهاد میکنیم خوندن این مطلب رو از دست ندین. آمادگی دانشآموزان برای ورود به مدرسه، یکی از موضوعات مورد توجه پدر و مادرهاست. بدون شک، روزهای ابتدایی […]
28نظر
اگه توی شهری مثل تهران زندگی میکنین، احتمالاً اسم مدارس سلام به گوشِتون خورده. این مدارس کیفیت آموزشی بسیار بالایی دارن و به فرزند شما برای قبولی توی آزمونهایی مثل المپیاد و کنکور، بسیار کمک میکنن. ما توی این مقاله از پرش، شرایط ثبتنام مدارس سلام رو براتون توضیح دادیم. توی این مقاله بعد از […]
28نظر
جدول برنامهریزی درسی
اگه میخواین به موفقیت برسین، اگه میخواین از دیدن نمرات بالا توی کارنامه خودتون به وجد بیاین و افتخار کنین، یادگیری مهارت طراحی جدول برنامهریزی درسی الزامیه!
کاربردهای هوش مصنوعی در آموزش
هوش مصنوعی با روی کار اومدنش یک انقلاب بزرگی رو در صنعت آموزش ایجاد کرده. ما توی این مقاله، کاربرد هوش مصنوعی در آموزش رو کامل بررسی کردیم.