ارتباط با مشاورین پرش

برای استفاده از تخفیفات ویژه و دریافت مشاوره تحصیلی رایگان، شماره موبایلت رو وارد کن

supportImage

مقالات پیشنهادی

چگونه هوش بچه را زیاد کنیم؟
بروزرسانی :
مهدیه حاجی حسینی

102

چگونه هوش بچه را زیاد کنیم؟

افزایش هوش کودکان یکی از موضوعات مهم برای پدر و مادر‌هاست؛ بدون شک، همه افراد این موضوع رو می‌دونن که کودکان باهوش افراد موفق‌تری در آینده هستن. بسیاری از افراد این باور رو دارن که هوش ذاتیه و با تلاش قابل افزایش نیست؛ اما، برخلاف نظر بسیاری از افراد، تقویت هوش کودکان امری غیر قابل دسترس نیست.

بسیاری از والدین با تقویت ویژگی‌های پیرامون کودک، این امکان رو به فرزند خود میدن که بتونن به عنوان یک فرد باهوش در جامعه حاضر بشن. اگه شما هم دوست دارین یک کودک باهوش داشته باشین، پیشنهاد می‌کنم خوندن این مطلب رو از دست ندین.

راهکار‌های تقویت هوش کودکان

ما در این مقاله درباره افزایش هوش کودکان صحبت می‌کنیم؛ به طور کلی، آشنایی با راهکار‌های تقویت هوش کودکان، این امکان رو به والدین میده که بتونن فرزند باهوشی داشته باشن. تقویت هوش کودکان، راهکار‌های زیادی داره که والدین باید این راهکار‌ها رو به صورت دقیق بشناسن. ما در این قسمت این راهکار‌ها رو به صورت دقیق بررسی می‌کنیم.

تعریف دقیق از هوش

قبل اینکه با روش‌های افزایش هوش کودکان آشنا بشین، بهتره که با مفهوم هوش به صورت دقیق آشنا بشین، هوش یکی از مفاهیم حوزه روانشناسیه. در تعریف این مفهوم می‌تونیم بگیم که هوش توانایی یادگیری، فهم و انطباق حل مسائله. اهمیت این موضوع، باعث شده که هوش معیاری برای موفقیت‌های فردی و اجتماعی در نظر گرفته بشه. والدین می‌تونن از طریق آزمون‌های ویژه، هوش کودک‌شون رو ارزیابی کنن.

کشف استعداد‌های کودک

همه کودکان استعداد‌های مختص به خودشون رو دارن؛ والدین باید این استعداد‌ها رو به صورت دقیق بشناسن و با توجه به پرورش این ویژگی‌ها، هوش کودک‌شون رو تقویت کنن.

والدین باید به این موضوع مهم توجه کنن که استعدادیابی، یکی از مهم‌ترین روش‌های افزایش هوش کودکان است؛ در واقع، هیچ کودکی بی استعداد نیست! این والدین هستن که باید این استعداد‌ها رو به صورت دقیق کشف کنن و در مسیر بهتری به رشد کودک‌شون کمک کنن.

توجه به ویژگی‌های فردی راهیه برای موفقیت‌های بیشتر کودکان؛ اینکه فرزند شما علاقه‌ای به علم ریاضی نداره، به این معنی نیست که فردی بی‌استعداده.

توجه به تغذیه کودک

تغذیه کودکان یکی از موضوعات مورد توجه والدین است؛ والدین با تنظیم یک برنامه‌ی غذایی، می‌تونن تا حد زیادی به افزایش هوش فرزند خود کمک کنن. مواد غذایی مانند ماهی، تخم مرغ، انواع غلات و سبزیجات منبعی خوبی برای سلامت مغز کودکان است؛ در واقع یک رژیم غذایی سالم، نقش پررنگی در سلامت رشد کودکان داره.

فراهم کردن محیط آموزشی مناسب

کودکان در یک محیط آموزشی مناسب فرصت رشد و پیشرفت دارن؛ والدین باید محیط مناسبی رو برای پرورش فرزند‌شون فراهم کنن و با ایجاد امنیت، به افزایش اعتماد به نفس فرزند خود کمک کنن. استعداد‌های فرزند خود رو بشناسین و با فراهم کردن یک محیط آموزشی مناسب، فرصت رشد و پیشرفت رو برای فرزند خود فراهم کنین.

عدم محدودیت کودک

کودک‌تون رو محدود نکین! محدود کردن کودکان در بسیاری از مواقع باعث میشه که کودک حس کنه فرد مهمی نیست. بدون شک از بین بردن حس جسارت فرزند‌تون زمینه‌ای منفی در رشد تربیتی کودکانه داره.

همیشه افراد جسور خیلی راحت‌تر در اجتماع حاضر میشن و مهارت‌های خودشون رو افزایش میدن. با توجه به این موضوع می‌تونیم این موضوع رو بپذیریم که محدود کردن کودک، زمینه‌ای برای توقف رشد فرزند‌تونه. به کودک‌تون توانایی صحبت در جمع و تجربه‌ مهارت‌های جدید رو بدین و برای تبدیل شدن به فرد توانمند تشویقش کنین.

بازی‌های متنوع با کودکان

کودکان در دنیای کودکان خودشون بخش زیادی از موضوعات رو در دل بازی‌های کودکانه خود تجربه می‌کنن. کودکان با بازی کردن مهارت‌های اجتماعی خودشون رو تقویت می‌کنن و بسیاری از موضوعات رو تجربه می‌کنن.

با توجه به اهمیت نقش بازی در افزایش رشد ذهنی کودکان، بهتره که والدین وسایل و ابزار‌های بازی مناسب رشد فرزند خود رو فراهم کنن و با توجه به این موضوع، هوش اجتماعی کودک‌شون رو تقویت کنن.

تشویق به یادگیری

همانطور که گفتیم تقویت هوش کودکان امری غیر قابل دسترس نیست! والدین با توجه به خیلی از موضوعات می‌تونن هوش فرزند خود رو تقویت کنن. تشویق به یادگیری یکی از همین راهکارست. والدین باید فرزند خود رو تشنه‌ی یادگیری موضوعات و مسائل مفید کنن.

برای انجام این کار، بهترین روش توجه به الگو‌برداریه. کودکان در بسیاری از مسائل از والدین خود الگو‌برداری می‌کنن؛ والدینی که اهل یادگیری و مطالعه باشن زمینه رو برای پرورش این خصوصیت اخلاقی در فرزند‌شون فراهم می‌کنن.

بهترین سن برای تقویت هوش کودکان

خب تا اینجای مطلب با این موضوع آشنا شدین که هوش کودکان قابل افزایشه؛ اما، زمان پیاده‌سازی این راهکارها یا به عبارتی بهترین سن رشد کودک از مهم‌ترین سوالاتیه که ذهن والدین رو به خودش مشغول می‌کنه.

والدین باید این موضوع رو بدونن که بهترین سن برای رشد هوشی کودکان، 7 سالگیه؛ در واقع، 50 درصد از هوش افراد قبل از هفت سالگی تکمیل میشه و بعد از اون، افراد تجربه‌های بیشتری از محیط پیرامون خود کسب می‌کنن.

به همین دلیل بهترین سن برای افزایش هوش کودکان، قبل از سنین مدرسه‌ست. والدین باید دوران طلایی کودک‌شون رو بشناسن و با سرمایه‌گذاری درست در این دوران طلایی، آینده خوبی رو برای فرزندشون رقم بزنن.

چه عواملی در تقویت هوش کودکان نقش داره؟

تا اینجای مطلب درباره اهمیت تقویت هوش کودکان و راه‌های افزایش اون آشنا شدیم؛ به طور کلی در یک جمع‌بندی کلی، عوامل مختلفی در تقویت هوش کودکان نقش داره که ما در این قسمت به این عوامل اشاره می‌کنیم.

  • محیط پیرامون کودک؛
  • والدین کودک؛
  • برنامه‌ی غذایی کودک؛
  • امکانات آموزشی در اختیار کودک.

جمع‌بندی

افزایش هوش کودکان از جمله موضوعاتیه که والدین باید به اون توجه کنن؛ به طور کلی، پدر و مادر‌ها می‌تونن قبل از سنین مدرسه، هوش فرزند خودشون رو تقویت کنن. ما در این مقاله راهکار‌های تقویت هوش کودکان رو بررسی کردیم. والدین با اطلاع از این روش‌ها می‌تونن سبک بهتری از اصول تربیتی رو برای فرزند خود فراهم کنن.

یکی از رهکار‌های تقویت هوش کودکان تهیه منابع یادگیریه؛ با توجه به اهمیت نقش یادگیری در کودکان، گروه آموزشی پرش با ارائه بسته‌های کودک من به افزایش خلاقیت و هوش کودکان کمک می‌کنه. برای تهیه بسته‌های کودک من، کافیه شماره تماس خودتون رو تو کادر زیر وارد کنین.

سوالات پرتکرار

چه سنی برای تقویت هوش کودکان مناسبه؟

بهترین سن برای تقویت هوش کودکان، قبل از هفت سالگیه.

مقالات مشابه

درس نخواندن کودکان، از جمله مشکلات تحصیلی دانش‌آموزان است که اکثر والدین به دنبال یک راهکار اساسی برای کنترل آن هستند؛ به طور کلی، بسیاری از کودکان علاقه و تمایلی به درس خواندن ندارند و همیشه از...

مشکلات سوءتغذیه در کودکان که موضوع مورد بحث این مقاله از گروه آموزشی پرش است، یکی از مهمترین معضلات جهانی به حساب میاد. خیلی از ما تصاویری از کودکان کشورهای توسعه نیافته‌‌ای رو دیدیم که به علت...

خیلی از کودکان هستن که به شدت از آمپول می‌ترسن و همش از اون فرار می‌کنن. حتی ممکنه خود شما هم در کودکی یکی از مخالفان سرسخت آمپول بوده باشین! ولی خب هممون می‌دونیم که این موضوع اصلا خوب نیست و...

بر اساس تحقیقات انجام شده، ترکیبات مغزی در مهارت‌های زبانی کودکان تاثیر دارند. نوزاد انسان از لحظه تولد شروع به یادگیری امور مختلف از اطرافیانش می‌کند. نوزاد با گریه، خنده و حرکات بچگانه سعی...

درک اینکه با چه روشی کودکان می‌تونن مهارت دست گرفتن مداد رو کسب کنن، موضوعیه که اهمیت زیادی داره. این مهارت نه تنها برای نوشتن بلکه برای توسعه هماهنگی چشم، دست و مهارت‌های حرکتی ظریف حیاتی است. در...

معمولی
خوب
خیلی خوب
عالی
فوق العاده
به این پست چه امتیازی می‌دهید
500/0
دیدگاهی یافت نشد !

سایت پرش

فروشگاه

دسته بندی

خانه