270
رازهای مدیریت زمان آزمون برای کسب نمرات برتر
مدیریت زمان آزمون یکی از مهمترین موضوعاتیه که دانشآموزان باید در جلسه آزمون به اون توجه کنن. بهتره که دانشآموزان مدیریت زمان در جلسه آزمون را به درستی یاد بگیرن تا بتونن به نتیجه دلخواه در امتحانات برسن. ما در این قسمت به بررسی دقیق مدیریت زمان در آزمون میپردازیم. اگه شما دوست دارین که در جلسات آزمون عملکرد موفقی داشته باشین پیشنهاد میکنیم تا ادامه مطلب با ما همراه باشین.
مدیریت زمان به فرایندی کنترل و صرف زمان برای هر کدام از کارهایی که داریم، میگویند. مدیریت زمان کمک میکند که استرس و اضطراب شما کاهش یابد و هر کاری را در زمان مشخصی انجام دهید. با این کار میتوانید در یک مدت زمان کوتاه کار زیادی انجام دهید.
مدیریت زمان چیست؟
برای آشنایی دقیق با تکنیکهای مدیریت زمان آزمون بهتره که در قدم اول با تعریف دقیق این موضوع آشنا بشین. به طور کلی در تعریف مدیریت زمان باید بگوییم زمانی که افراد در تقسیمبندی زمانهای خود آگاهانه برنامهریزی میکنن مدیریت زمان اتفاق میوفته.
داشتن مدیریت زمان در جلسه آزمون برای دانشآموزان اهمیت زیادی داره. دانشآموزان باید برنامهریزی مناسبی هنگام مطالعه و آزمون دادن داشته باشن تا بتونن به نتیجه دلخواهشون برسن.
داشتن مدیریت زمان یکی از عوامل موفقیت در امتحانات و کنکوره. زمانبندی مناسب این امکان را به دانشآموزان میده که به راحتی و به دور از استرس بتونن آزمون بدن.
اهمیت مدیریت زمان در آزمون
تصور کنین در جلسه امتحان قرار دارین؛ شما برای امتحان امروز ساعتها زمان گذاشتین و مطالب را به صورت دقیق مطالعه کردین. ولی، همین که برگه سوالات به دستتون میرسه دچار استرس میشین و نمیتونین با زمانبندی درست به سوالات پاسخ بدین.
این اتفاق را حتما یک بار در مسیر تحصیلی خود تجربه کردین. اما؛ راه حل چیست؟ دانشآموزان عزیز باید بدونن علاوه بر درسخواندن باید هنر آزمون دادن هم به درستی یاد بگیرن. مدیریت زمان به دانشآموزان کمک میکنه که برنامهریزی دقیقتری برای آزمون دادن داشته باشن.
بررسی تکنیکهای مدیریت زمان آزمون
پس از آشنایی با تعریف مدیریت زمان و اهمیتش بهتره با روشها و تکنیکهای مدیریت زمان در آزمون به صورت دقیق آشنا بشین. به منظور یادگیری بهتر دانشآموزان ما در این قسمت به بررسی تکنیکهای این موضوع میپردازیم. بهتره که دانشآموزان به صورت دقیق با روشهای زمانبندی در جلسات آزمون آشنا بشن.
تکنیک اول: بررسی مدت زمان پاسخدهی
بارها درباره این مطلب صحبت کردیم که برنامهریزی صرفا مختص مطالعه دروس نیست! بلکه دانشآموزان باید در جلسات آزمون نیز به صورت دقیق برنامهریزی داشته باشن. دانشآموزان باید قبل از جلسه آزمون مدت پاسخدهی به هر سوال را به صورت دقیق مشخص کنن.
تکنیک دوم: تمرکز در جلسه آزمون
داشتن تمرکز هنگام پاسخ به سوالات به دانشآموزان کمک میکنه که با سرعت بیشتری سوالات رو پاسخ بدن. بنابراین؛ بهتره که دانشآموزان از پرتشدن حواسشون به مسائل غیر ضروری جلوگیری کنن.
تکنیک سوم: انتخاب سوالات آسان
یکی از تکنیکهای مهم در مدیریت زمان انتخاب سوالات آسونه. دانشآموزان باید در جلسه آزمون ابتدا سراغ سوالاتی برن که براشون راحتتره. دانشآموزان با انجام این کار زمان بیشتری برای حل سوالات سختتر دارن. همچنین این کار باعث میشه که اعتماد به نفسشون بالا بره و به سوالات سختتر نیز با اعتماد به نفس بیشتری پاسخ بدن.
تکنیک چهارم: روش وقت اضافه
مرحله چهارم تثبیت آزمونه. بهتره که در انتهای آزمون زمانی را برای چک کردن پاسخ سوالات در نظر بگیرین. در طول آزمون بهتره سوالاتی که در پاسخشون شک دارین علامت گذاری کنین. پایان آزمون با تکنیک وقت اضافه شما میتونین این دسته سوالات را به صورت دقیق بررسی کنین.
تکنیک پنجم: جلوگیری از اضطراب در آزمون
دانش آموزان عزیز باید اضطراب و استرس را از خود دور کنن برای انجام این کار می تونن از تکنیک تنفس عمیق و تمرین مدیتیشن استفاده کنن. باید بدونین که هر میزان اضطراب و استرس شما در جلسه آزمون میتونه شما را از نتیجه دلخواه دور کنه.
تکنیک ششم: مطالعه سوالات به صورت دقیق
دانشآموزان باید تمام سوالات را به صورت دقیق مطالعه کنن و بتونن درک کاملی نسبت به سوال داشته باشن. با انجام این کار میتونن به بهترین شکل به سوالات پاسخ بدن.
تکنیک هفتم: تکنیک جایگزینی سوال
تکنیک بعدی برای مدیریت زمان در آزمون روش جایگزینیه. خیلی از مواقع با سوالاتی روبهرو میشیم که جوابدهی بهشون برامون کار سختیه. در این حالت گذاشتن زمان زیاد برای حل این دسته سوالات باعث میشه که بدون شک در جلسه آزمون برای حل سایر سوالات زمان لازم نداشته باشیم.
این تکنیک به ما میگه زمانی که با این دسته سوالات روبهرو شدین بهترین راهکار جایگزین کردن سوال بعدیه.
تکنیک هشتم: تمرین برای مدیریت زمان در آزمون
توجه کنین که مدیریت زمان برای درس خواندن یک مهارت قابل یادگیریه که با تمرین و تکرار میتونین بهش دست پیدا کنین. در واقع، مدیریت زمان نه تنها در آزمون، بلکه در تمامی زمینههای زندگی افراد اهمیت بسیاری داره و یادگیری این مهارت به دانش آموزان در آینده نیز کمک میکنه.
تکنیک نهم: وقفه در آزمون
گاهی بهتره که در جلسه آزمون، مدت کوتاهی چشمان خود را ببندین و به ذهن و چشمان خود استراحت بدین. این کار باعث میشه که تمرکز بیشتری در ادامه برای آزمون دادن داشته باشین.
تکنیک دهم: شرکت در آزمونهای آزمایشی
برای مدیریت زمان در آزمون بهتره که تمامی این تکنیکها در یک محیط آزمایشی آزمون و خطا بشه. بهتره که دانشآموزان در تمامی مقاطع در آزمونهای آزمایشی شرکت کنن. این موضوع باعث میشه که داوطلبان عزیز تسلط بیشتری در زمانبندی آزمون دادن داشته باشن.
آزمونهای آزمایشی پرش
همانطور که گفتیم شرکت در آزمونهای آزمایشی باعث میشه دانشآموزان مدیریت زمان در امتحانات را به صورت دقیق یاد بگیرن. گروه آموزشی پرش این امکان را برای تمام دانشآموزان فراهم کرده که بتونن در هر پایه تحصیلی که هستن در آزمونهای ماهانه پرش شرکت کنن.
با شرکت در آزمونهای آزمایشی نقاط ضعف و قوت دانشآموزان به صورت دقیق بررسی میشه و والدین میتونن به صورت ماهانه روند تحصیلی فرزندشان را بررسی کنن. با اعمال تکنیکهای مدیریت زمان در آزمون، دانشآموزان میتونن سرعت پاسخدهی در سوالات را بالا ببرن. همچنین با اعتماد به نفس بیشتری در جلسات آزمون شرکت کنن.
نکات مهم در مدیریت زمان در آزمون
- داوطلبان باید به صورت دقیق مهارتهای تستزنی را آموزش ببینن.
- دانشآموزان باید به برنامهریزی زمانی خود در آزمون به صورت دقیق پایبند باشن.
- استرس و اضطراب خود را در آزمون مدیریت کنن.
جمعبندی
مدیریت زمان در آزمون یکی از روشهای موفقیت در امتحاناته. داشتن زمانبندی مناسب در جلسه آزمون به دانشآموزان کمک میکنه که با تمرکز بیشتری به سوالات پاسخ بدن. بهتره که دانشآموزان به صورت دقیق با تکنیکها و مهارتهای مدیریت زمان آشنا بشن.
یکی از راههای که باعث موفقیت دانشآموزان میشه شرکت در آزمونهای آزمایشی پرشه. شرکت در آزمونهای آزمایشی و حضور در جلسات مشاوره به موفقیت دانشآموزان کمک بزرگی میکنه. برای ارتباط با مشاورین پرش کافیهشماره خود را در کادر زیر وارد کنین.
سوالات پرتکرار
حاضر جوابی نوجوانان یکی از چالشهای دوران حساس نوجوانیست؛ این موضوع برای خیلی از والدین نگران کننده بوده. این دسته از والدین، اغلب ناراحتیهای خودشون رو از شرایط موجود در جلسات مشاوره مطرح میکنن. والدینه نگران از حاضر جوابی نوجوان خود، دنبال راهی برای کنترل این شرایط هستن. بدون شک، والدین به عنوان اولین مراقبین […]
28نظر
کلاس اول دبستان اولین مواجه کودکان با فضای درس و آموزشه. به همین دلیل ممکنه توی طول تحصیل با مشکلاتی روبهرو بشن. نمیشه این همه چی رو سریع به مشکلات یادگیری کلاس اولیها نسبت داد. ما توی این مقاله سعی کردیم تا بیشتر به این موضوع بپردازیم. تا خونوادههایی که نگرانی از این بابت دارن […]
28نظر
مدیریت زمان آزمون یکی از مهمترین موضوعاتیه که دانشآموزان باید در جلسه آزمون به اون توجه کنن. بهتره که دانشآموزان مدیریت زمان در جلسه آزمون را به درستی یاد بگیرن تا بتونن به نتیجه دلخواه در امتحانات برسن. ما در این قسمت به بررسی دقیق مدیریت زمان در آزمون میپردازیم. اگه شما دوست دارین که […]
28نظر
چقدر باید بین درس خوندن استراحت داشته باشیم تا به بیشترین بازده برسیم؟ اگه استراحت نداشته باشیم چی میشه استراحت بین درس خوندن خوبه یا بد؟ اگه استراحت نداشته باشیم چی میشه؟ اصلا چرا باید درس بخونیم؟ شاید شما هم از این دست سوالات زیاد توی ذهنتون باشه هنوز که هنوزه ندونین که باید چقدر […]
28نظر
تا حالا به این فکر کردین که مطالعه آزاد برای دانشآموزان چقدر اهمیت داره؟ آیا اونها فقط باید کتابهای درسیشون رو مطالعه کنن یا میتونن وقت برای مطالعه آزاد هم بذارن؟ آیا برای درک دنیای اطراف و شناخت بهتر محیط پیرامونمون، باید به خوندن کتابهای درسی بسنده کرد؟ اصلا مطالعه آزاد چیست و چه فوایدی […]
28نظر
در پاسخ به undefinedچطوری باید زمانمو مدیریت کنم در صورتی که کلی کتاب برای خوندن دارم؟ سال آخرم هم باید برای امتحانا بخونم هم کنکور تا زه کلی هم کلاس دارم کلاسای مدرسه و کنکور و این داستانا.... آخه چطوری برسم همه اینا رو هندل کنم؟😫😫😫😫
در پاسخ به undefinedسلام سارینا جان. 🌹💚 چاره کار فقط برنامه ریزیه. وقتی که برنامه ریزی داشته باشی دیگه میدونی که چه کاری رو کی باید انجام بدی و چقدر براش زمان بذاری. سال آخر خیلی مهمه. اما با برنامه ریزی هم میتونی کتابهاتو بخونی هم درسهای دهم و یازدهم رو جمع بندی کنی و هم تست بزنی. تست زدن اونم به مقدار زیاد خیلی توی این پایه مهمه. البته نمراتت هم باید بالا باشه. چون همونطور که میدونی تاثیر مستقیم داره توی رتبه کنکورت.