ارتباط با مشاورین پرش

برای استفاده از تخفیفات ویژه و دریافت مشاوره تحصیلی رایگان، شماره موبایلت رو وارد کن

supportImage

مقالات پیشنهادی

علت مهد نرفتن کودکان
بروزرسانی :
نگار ناظم الشعرا

249

علت مهد نرفتن کودکان

مهد نرفتن کودکان یکی از مشکلات شایع دوران کودکیه؛ بدون شک، مهد کودک اولین اجتماعیه که کودک مستقل بودن رو توی اون تجربه می‌کنه. کودکان به دلیل شرایط سنی که دارن موقع قرار گرفتن در محیط جدید، استرس و اضطراب زیادی رو تجربه می‌کنن. کنترل استرس و نگرانی کودکان یکی از وظایف اصلی والدینه.

والدین عزیز باید علت مهد نرفتن کودک‌شون رو به صورت دقیق بشناسن و راهکار‌های موثری رو برای حل این مشکل انتخاب کنن وگرنه ممکنه که در سال‌های بعد، این موضوع باعث بروز مشکلات یادگیری در کلاس‌ اول بشه.

علت مهد نرفتن کودکان

علت مهد نرفتن کودکان، موضوعیه که ما در این مقاله بررسی می‌کنیم؛ به طور کلی، کودکی یکی از حساس‌ترین دوران زندگی هر شخصه؛ خیلی از عادت‌های رفتاری افراد از دوران کودکی شکل می‌گیره.

با توجه به اهمیت این موضوع، والدین باید توجه ویژه‌ای به این مقطع سنی فرزند خود داشته باشن. خیلی از پدر و مادر‌ها، مهد نرفتن فرزند‌شون رو یکی از چالش‌های دوران کودکی می‌دونن؛ به همین دلیل به دنبال راهی برای حل این مشکل هستن.

زمانی رو تصور کنین که قراره فرزند‌تون رو برای اولین بار به مهد‌کودک ببرین؛ اما، به محض ورود به مهد کودک با ناراحتی و گریه شدید فرزند خودتون روبه‌رو شدین. گریه و بی‌تابی کودک در صورتی که مدیریت و کنترل نشه مشکلات زیادی رو برای والدین ایجاد می‌کنه.

پدر و مادر‌های که شاغل هستن در اکثر مواقع مجبورن که فرزند خودشون رو به مهد کودک بسپارن؛ مهد نرفتن کودکان برای این دسته از والدین مساویه با بی‌نظمی در روند زندگی شخصی و کاری. با توجه به این موضوع، بهتره که والدین علت‌های مهد نرفتن کودکان رو بشناسن. ما در ادامه این علت‌ها رو به صورت دقیق بررسی می‌کنیم.

اضطراب جدایی کودک

اضطراب جدایی یکی از علل مهد نرفتن کودکانه؛ بسیاری از کودکان در سنین کم وابستگی زیادی به والدین خود دارن. اضطراب جدایی در کودکان در صورتی که کنترل و مدیریت نشه باعث میشه که کودک توانایی دوری از والدین خود رو به مدت محدود هم نداشته باشه.

اضطراب جدایی در کودکان یکی از علل مهد نرفتن کودکانه. والدین باید در قدم اول این مشکل رو به صورت دقیق ریشه‌یابی کنن و با انتخاب یک راهکار اصولی، شرایط رو به بهترین شکل مدیریت کنن.

مشکلات خانوادگی

مشکلات خانوادگی یکی از علل مهد نرفتن کودکانه. کودکانی که در محیط خانوادگی خود، درگیر تنش‌های خانوادگی هستن؛ در اغلب اوقات احساسات سرکوب شده‌ای دارن. این دسته از کودکان از تنها شدن می‌ترسن. به همین دلیل از قرار گرفتن توی محیط‌های جدید دوری می‌کنن.

والدین باید برای حل مشکل مهد نرفتن کودک، در قدم اول مشکلات خودشون رو برطرف کنن و محیط آرامی رو برای رشد بهتر فرزند خود فراهم کنن.

بدرفتاری مراقبین مهد کودک

ذهن کودکان درست مانند یک صفحه‌ سفیده؛ کودکان بسیاری از موضوعات رو توی دوران کودکی تجربه می‌کنن. زمانی که کودک برخورد نامناسبی رو از مراقبین خود دریافت کنه؛ به مرور به قرار گرفتن در اون محیط بدبین میشه.

این احساسات منفی از جمله دلایل مهد نرفتن کودکانه. والدین باید در انتخاب مهد کودک برای فرزند خود دقت لازم رو داشته باشن و محیط مناسبی رو برای رشد فرزند خود فراهم کنن.

بهترین راهکار در برخورد با کودکی که مهد کودک نمیره

والدین عزیز برای کنترل مهد نرفتن کودک خود، باید در قدم اول علت این موضوع رو به صورت دقیق ریشه‌یابی کنن و در ادامه با انتخاب بهترین راهکار، این شرایط رو به بهترین شکل ممکن مدیریت کنن. مهد نرفتن کودکان، در صورتی که کنترل نشه مشکلات زیادی رو برای والدین و کودکان در سنین بالاتر ایجاد می‌کنه.

وابستگی زیاد کودک به والدین خود، در اغلب مواقع باعث میشه که کودک در رفتن به مدرسه هم در سال‌های بالاتر با مشکلات زیادی روبه‌رو بشه. با توجه به اهمیت این موضوع، ما در این قسمت این راهکار‌ها رو به صورت دقیق بررسی می‌کنیم.

صحبت کردن با کودک

یکی از بهترین راهکار‌های کنترل مهد نرفتن کودکان، صحبت کردن با کودکه. با کودک خود صحبت کنین و دلیل مهد نرفتنش رو از او بپرسین. بدون شک با پرسیدن دلایل این موضوع، می‌تونین تا حدودی این مشکل رو ریشه‌یابی کنین. موضوعاتی که برای کودک آزار‌دهنده‌ست رو به صورت دقیق ریشه‌یابی کنین. صحبت کردن مهم‌ترین گام برای حل این مشکل در کودکانه.

آموزش مسئولیت‌پذیری

افراد باید از دوران کودکی، مسئولیت‌پذیری رو یاد بگیرن؛ در واقع، کودکان در دل بازی‌های کودکانه خود، یاد می‌گیرن که به وظایف و تعهدات خود پایبند باشن. مسئولیت‌پذیری بخش مهمی از فرایند رشد کودکانه. کودکانی که دارای این ویژگی باشن، خیلی راحت‌تر می‌تونن وظایف خودشون رو انجام بدن و فرد مستقل‌تری باشن.

بررسی محیط مهد کودک

یکی از وظایف مهم والدین بررسی محیط مهد کودکه؛ پدر و مادر‌ها باید قبل از ثبت نام فرزند خود، فضای مهد کودک و نحوه برخورد مربیان کودک رو به صورت دقیق بررسی کنن. نظارت مستمر والدین در این موضوع، می‌تونه فضای بهتری رو برای کودک ایجاد کنه.

افزایش اعتماد به نفس کودک

سعی کنین به کودک خود اعتماد به نفس لازم رو منتقل کنین؛ کودکانی که دارای اعتماد به نفس هستن خیلی راحت‌تر می‌تونن با چالش‌های مختلف روبه‌رو بشن. این دسته از کودکان، اغلب مستقل‌ هستن و به راحتی می‌تونن در مهد کودک حضور داشته باشن.

افزایش اعتماد به نفس کودکان، یکی از ویژگی‌هاییه که اکثر والدین تمایل دارن در فرزند‌شون پرورش بدن؛ به طور کلی، کودکان با اعتماد به نفس، از موقعیت‌های جدید نمی‌ترسن و دچار استرس و اضطراب نمیشن.

مقاله پیشنهادی

اعتماد به نفس کودکان؛ کلید موفقیت آینده

اعتماد به نفس کودکان، نقش مهمی در رشد شخصیتی و موفقیت اون‌ها داره. در این مقاله به بررسی بهترین راه‌های تقویت اعتماد به نفس در کودکان خواهیم پرداخت.

انجام حساسیت‌زدایی تدریجی

یکی دیگه از راهکار‌های موثر در برخورد با کودکانی که مهد کودک نمیرن، حساسیت‌زدایی منظمه؛ حساسیت‌زدایی بخش مهمی از فرایند ترس کودکانه. تصور کنین کسی که از آب می‌ترسه رو به یک باره در استخر پرآب هول بدین! آیا با انجام این کار ترس فرد برطرف میشه؟!

بدون شک نه؛ ترس کودکان هم از مهد کودک، نیاز به حساسیت‌زدایی تدریجی داره. والدین باید به تدریج محیط مهد کودک رو برای فرزند خود عادی‌سازی کنن. این کار بخش مهمی از کنترل این مشکله.

کمک از علم روانشناسی کودک

همانطور که گفتیم علت مهد نرفتن کودکان، می‌تونه اضطراب جدایی باشه؛ والدین باید مشکل اضطراب جدایی فرزند‌شون رو به صورت دقیق ریشه‌یابی کنن و برای حل این موضوع، از روانشناسان حوزه‌ کودک کمک بگیرن.

بدون شک، علم روانشناسی کودک، بهترین راهکار‌ها رو برای حل این مشکل در اختیار والدین قرار میده. والدین با کمک گرفتن از علم روانشناسی، می‌تونن مشکلات فرزند خودشون رو به صورت دقیق حل کنن.

جمع‌بندی

مهد نرفتن کودکان یکی از مشکلات والدینه؛ کودکانی که از محیط مهد کودک دوری می‌کنن در اغلب اوقات، دلایل منطقی برای این موضوع دارن. دلایلی مانند اضطراب جدایی، مشکلات خانوادگی یا ترس از قرار گرفتن در محیط‌های جدید.

این دلایل باید توسط والدین ریشه‌یابی بشه و راهکار‌های اصولی برای حل این مشکل پیاده‎‌سازی بشه. والدین برای حل این مشکل یا سایر چالش‌های دوران کودکی فرزند خود می‌تونن با مشاورین گروه آموزشی پرش در ارتباط باشن.

همچنین اگه فرزندتون به مدرسه میره و میخواین در مورد علت درس نخواندن کودکان بدونین، می‌تونین مقاله مربوط به این موضوع رو در وبلاگ پرش مطالعه کنین.

سوالات پرتکرار

دلایل مهد نرفتن کودکان چیه؟

اضطراب جدایی، ترس از قرار گرفتن توی محیط‌های جدید یا مشکلات خانوادگی از جمله دلایل مهد نرفتن کودکانه.

مقالات مشابه

درس نخواندن کودکان، از جمله مشکلات تحصیلی دانش‌آموزان است که اکثر والدین به دنبال یک راهکار اساسی برای کنترل آن هستند؛ به طور کلی، بسیاری از کودکان علاقه و تمایلی به درس خواندن ندارند و همیشه از...

مشکلات سوءتغذیه در کودکان که موضوع مورد بحث این مقاله از گروه آموزشی پرش است، یکی از مهمترین معضلات جهانی به حساب میاد. خیلی از ما تصاویری از کودکان کشورهای توسعه نیافته‌‌ای رو دیدیم که به علت...

خیلی از کودکان هستن که به شدت از آمپول می‌ترسن و همش از اون فرار می‌کنن. حتی ممکنه خود شما هم در کودکی یکی از مخالفان سرسخت آمپول بوده باشین! ولی خب هممون می‌دونیم که این موضوع اصلا خوب نیست و...

بر اساس تحقیقات انجام شده، ترکیبات مغزی در مهارت‌های زبانی کودکان تاثیر دارند. نوزاد انسان از لحظه تولد شروع به یادگیری امور مختلف از اطرافیانش می‌کند. نوزاد با گریه، خنده و حرکات بچگانه سعی...

درک اینکه با چه روشی کودکان می‌تونن مهارت دست گرفتن مداد رو کسب کنن، موضوعیه که اهمیت زیادی داره. این مهارت نه تنها برای نوشتن بلکه برای توسعه هماهنگی چشم، دست و مهارت‌های حرکتی ظریف حیاتی است. در...

معمولی
خوب
خیلی خوب
عالی
فوق العاده
به این پست چه امتیازی می‌دهید
500/0
دیدگاهی یافت نشد !

سایت پرش

فروشگاه

دسته بندی

خانه