ارتباط با مشاورین پرش

برای استفاده از تخفیفات ویژه و دریافت مشاوره تحصیلی رایگان، شماره موبایلت رو وارد کن

supportImage

مقالات پیشنهادی

برنامه‌ ریزی درسی تیزهوشان
بروزرسانی :
حنانه دهقانی

4494

برنامه‌ ریزی درسی تیزهوشان

وقتی که از آزمون تیزهوشان حرف می‌زنیم، اکثر دانش‌آموزان یاد سوالات سخت و سطح بالا میفتن. درسته که این آزمون سختی‌های خودش رو داره و هر کسی نمی‌تونه به راحتی از پسش بربیاد، اما واقعیت اینه که موفقیت در این مسیر، فقط به هوش و استعداد وابسته نیست.

مدارس تیزهوشان، جایی برای بچه‌هاییه که علاوه بر این که باهوش و مستعد هستن، می‌دونن چطور از زمانشون درست استفاده کنن، چطور مفاهیم سخت رو مرحله به مرحله یاد بگیرن و از همه مهم‌تر، چطور با استرس‌ها و فشارهای این مسیر کنار بیان. اینجاست که برنامه‌ ریزی درسی تیزهوشان اهمیت پیدا می‌کنه؛ چیزی که شاید خیلی ساده به نظر بیاد، اما در عمل می‌تونه بزرگ‌ترین تفاوت بین قبولی و رد شدن باشه.

حتی باهوش‌ترین دانش‌آموزان هم اگه بدون برنامه جلو برن، ممکنه از هدفشون دور بشن. داشتن یک برنامه درسی اصولی، مثل داشتن یک نقشه‌ راهه برای رسیدن به هدفه. با برنامه‌ریزی، نه‌ تنها درس خوندن نظم پیدا می‌کنه، بلکه تمرکز و انگیزه هم بالا میره.

در این مقاله قراره دقیقاً درباره همین موضوع حرف بزنیم؛ این‌ که چطور یک برنامه ریزی تیزهوشان قوی و کاربردی برای آزمون داشته باشین و همیشه جلوتر از بقیه قدم بردارین. اگه شما هم هدفتون قبولی در بهترین مدارس سمپاده، این مقاله رو از دست ندین!

البته اگه درگیر روزمرگی‌هاتون هستین و فرصت نمی‌کنین این مقاله رو به طور کامل بخونین، پادکست آموزش برنامه‌ریزی درسی تیزهوشان رو گوش کنین و همراه رادیو پادکست پرش باشین. ❤🎧🔊

--:--
--:--
1x

راهنمای برنامه‌ ریزی درسی تیزهوشان

اگه هدفتون اینه که در آزمون تیزهوشان قبول بشین، باید بدونین فقط درس‌ خوندن زیاد کافی نیست. خیلی از دانش‌آموزان شب و روز درس می‌خونن ولی چون برنامه‌ ریزی درسی ندارن، آخرش به نتیجه‌ای که می‌خوان نمیرسن. در این مسیر، مهم‌ترین نکته اینه که بدونین چجوری باید درس بخونین.

برنامه‌ریزی درسی یعنی این که بدونین امروز یا در روزهای آینده، قراره چه درس‌هایی بخونین، چقدر وقت بذارین، چه زمانی استراحت کنین و در آخر چه زمانی مطالب رو مرور کنین. با یک برنامه‌ منظم، هم تمرکزتون بیشتر میشه و هم خیالتون راحته که همه‌ درس‌ها رو مرور می‌کنین. اینجوری دیگه آخر سال استرس نمی‌گیرین که فلان درس رو نخوندین یا فلان فصل جا مونده.

در ادامه قراره با روش‌های ساده‌ای آشنا بشین که کمکتون می‌کنن یک برنامه ریزی برای آزمون تیزهوشان مخصوص خودتون رو بچینین. قراره یاد بگیرین چطوری نقاط ضعف و قوتتون رو بشناسین و انگیزتون رو حفظ کنین تا وسط راه جا نزنین و با قدرت مسیر پیشرفت رو ادامه بدین.

قبولی در آزمون تیزهوشان شاید سخت باشه، ولی غیرممکن نیست. فقط کافیه یک نقشه‌ راه خوب داشته باشین و با پشتکار جلو برین.

مقاله پیشنهادی

برای تیزهوشان چند ساعت درس بخونیم؟

جهت پاسخ به این سوال که برای تیزهوشان چند ساعت درس بخونیم؟ و بررسی نکات قبولی در آزمون تیزهوشان می‌توانید این مقاله را مطالعه کنید.

به سبک خودتون برنامه‌ریزی کنین

یکی از مهم‌ترین ارکان برنامه‌ ریزی درسی تیزهوشان، اینه که اول از همه خودتون رو خوب بشناسین و بعد اون برنامه رو بچینین. برای مثال شما باید ببینین در چه ساعاتی از روز تمرکز و بازدهی بیشتری دارین؟ چند ساعت از روز رو واقعاً می‌تونین به مطالعه اختصاص بدین؟ با چه سبک مطالعه یا منابعی راحت‌تر هستین و بهتر مسائل رو یاد می‌گیرین؟

وقتی به این سؤال‌ها جواب بدین، خیلی راحت‌تر می‌تونین یک برنامه‌ریزی دقیق و شخصی‌سازی‌ شده برای خودتون بنویسین؛ برنامه‌ای که قابل اجرا باشه، بهتون انگیزه بده و باعث پیشرفت واقعی بشه.

منابع درسی خودتون رو مشخص کنین

برای طراحی برنامه درسی تیزهوشان خیلی مهمه که بدونین قراره از چه منابعی استفاده کنین. منابع درسی مناسب، نقش خیلی زیادی در یادگیری بهتر و سریع‌تر دارن. برای مثال بعضی کتاب‌ها مسائل درسی رو خیلی خوب توضیح میدن و دانش‌آموزان می‌تونن به صورت عمقی، مفاهیم رو یاد بگیرن.

برای هر درس، یک منبع اصلی (مثل کتاب درسی) داشته باشین و کنارش از یک یا دو تا منبع کمک‌ درسی که باهاش راحت هستین، کمک بگیرین. در نظر داشته باشین که یک منبع خوب و کامل، خیلی بهتر از چند تا کتاب نصفه‌ نیمه‌ست.

بهتره در کنار انتخاب منابع کمک درسی، منابع آزمون رو هم آماده داشته باشین و فهرستی از موضوعاتی که باید پوشش بدین، تهیه کنین.

مقاله پیشنهادی

منابع آزمون تیزهوشان نهم به دهم

اگه قصد دارین در آزمون تیزهوشان قبول بشین، پیشنهاد می‌کنیم که بهترین منابع آزمون تیزهوشان نهم رو بشناسین؛ به همین دلیل کافیه تا آخر مقاله ما رو همراهی کنین.

یک جدول برنامه‌ریزی درست کنین

بعد از انجام مراحل بالا، برای خودتون یک جدول برنامه ریزی درسی درست کنین. البته باید به این مورد توجه داشته باشین که تهیه جدول برنامه‌ ریزی درسی تیزهوشان نهم به دهم با جدول برنامه‌ریزی برای تیزهوشان ششم به هفتم، متفاوته.

چون دروس، شرایط تحصیل، نحوه برگزاری آزمون و مدیریت زمان برای دانش‌آموزان این دو پایه کاملا با هم تفاوت داره. برای داشتن یک برنامه درسی مطابق با پایه تحصیلی و شرایط خودتون می‌تونین از مشاوران باتجربه پرش کمک بگیرین.

هوشمندانه‌تر درس بخونین

به جای این که بخواین همه‌ جزوه‌هاتون رو حفظ کنین، بهتره تمرکز و زمانتون رو بذارین روی مطالب مهم‌تر. یک روش خوب برای این کار اینه که مطالب رو در سه دسته تقسیم کنین:

  • مطالبی که قطعاً در آزمون تیزهوشان میاد؛
  • مطالبی که احتمال زیاد در آزمون مطرح میشن؛
  • مطالبی که ممکنه بیاد، ولی احتمالش کمه.

با این مدل اولویت‌بندی در برنامه‌ ریزی درسی تیزهوشان، خیالتون راحته چون حتی اگه وقت کم بیارین، می‌دونین که حداقل مهم‌ترین مطالب رو خوندین و چیزی که مهم بوده رو از دست ندادین. این روش باعث میشه هم زمان رو بهتر مدیریت کنین، هم با استرس کمتری درس بخونین.

نمونه سوالات آزمون سال‌های قبل رو تمرین کنین

قبلاً گفتیم که برای موفقیت در آزمون تیزهوشان، باید هوشمندانه درس بخونین و مطالبی که می‌خواین با برنامه‌ ریزی درسی تیزهوشان بخونین رو اولویت‌بندی کنین؛ اما ممکنه بپرسین از کجا باید بفهمیم کدوم مباحث مهم‌تر هستن یا احتمال اومدنشون توی آزمون بیشتره؟

شما با تمرین و بررسی نمونه سوالات سال‌های قبل کم‌کم متوجه میشین که کدوم فصل‌ها یا موضوعات بیشتر تکرار شدن و کدوم‌ موارد اهمیت کمتری دارن. اینطوری راحت‌تر می‌تونین تشخیص بدین چه مطلبی براتون اولویت داره.

علاوه بر این، آشنا شدن با سبک سوالات باعث میشه سر جلسه‌ آزمون غافلگیر نشین و بتونین سریع‌تر به سوالات مشابه پاسخ بدین.

مقاله پیشنهادی

نمونه سوالات تیزهوشان ششم با جواب

مطالعه منابع آموزشی و حل نمونه سوالات تیزهوشان ششم به دانش‌آموزان کمک می‌کنه تا با آمادگی بالا و استرس پایین برای آزمون ورودی مدارس استعدادهای درخشان آماده بشن.

مرور منظم و دوره‌ای مطالب درسی

بهتره بدونین که فقط یاد گرفتن یک مطلب کافی نیست؛ اگه اون رو مرور نکنین، در نهایت فراموشش می‌کنین. بهتره برای هر چیزی که مطالعه کردین، زمانی رو برای مرورش در نظر بگیرین. به همین دلیل لازمه در برنامه‌ ریزی درسی تیزهوشان زمان‌هایی رو برای مرور هفتگی و ماهانه بذارین. این مرورها باعث میشن مطالب در ذهنتون تثبیت بشن و در زمان برگزاری فراموش نکنین.

تمرین تست‌های زمان‌دار

یکی از مهم‌ترین بخش‌های آمادگی برای آزمون تیزهوشان، تمرین تست با زمان مشخصه. چون آزمون، هم زمان محدودی داره و هم سوالاتش تستیه. با حل تست زمان‌دار، هم سرعتتون بالا میره، هم یاد می‌گیرین که چطور زمانتون رو در زمان برگزاری آزمون مدیریت کنین. این تمرین‌ها کمک می‌کنن که در آزمون، اضطراب کم آوردن زمان نداشته باشین. پس حتما حل تست زمان‌دار و آزمایشی رو در برنامه‌ ریزی درسی تیزهوشان خودتون قرار بدین.

مقاله پیشنهادی

چجوری خودمون رو برای آزمون آزمایشی آماده کنیم؟

اگه بخوایم راهکارهای آمادگی برای آزمون آزمایشی رو بررسی کنیم باید به اهمیت برنامه درسی خوب و درس خوندن اصولی اشاره کنیم.

حفظ انگیزه و تمرکز در طول مسیر

آمادگی برای تیزهوشان یک مسیر طولانی و پر استرسه؛ به همین دلیل طبیعیه که گاهی اوقات احساس خستگی یا بی‌انگیزگی کنین. مهم اینه که بدونین این احساسات موقت هستن و همه تجربه‌شون می‌کنن. برای این که وسط راه جا نزنین، لازمه روش‌هایی برای حفظ انگیزه داشته باشین؛ مثلاً برای خودتون هدف‌های کوچیک و قابل‌ رسیدن تعیین کنین، بعد از انجام هر بخش از برنامه‌ ریزی درسی تیزهوشان، به خودتون یک جایزه کوچیک بدین یا با کسی صحبت کنین که تشویقتون کنه و بهتون انرژی بده.

نکات مهم برنامه‌ریزی درسی تیزهوشان

برای این که یک برنامه‌ ریزی درسی تیزهوشان دقیق داشته باشین، اول باید با چند تا نکته مهم آشنا بشین. این نکات بهتون کمک می‌کنن تا بهتر درس بخونین و مسیر درست‌تری رو پیش ببرین:

  • سعی کنین مطالعه رو تبدیل به یک کار لذت‌بخش کنین؛ مثلاً می‌تونین از بازی‌های آموزشی، چالش‌های تصویری یا بازی با اشکال برای یادگیری استفاده کنین تا هم یاد بگیرین، هم از درس خوندن خسته نشین؛
  • بخش مهمی از برنامه مطالعه‌تون باید به تمرین تستی اختصاص داده بشه، چون خیلی از شما دانش‌آموزان برای اولین بار با سوال‌های چند گزینه‌ای رو به‌ رو میشین. با این تمرین، می‌تونین با یک تیر به دو هدف بزنین. هدف اول اینه که با سبک سوالات آشنا میشین و هدف دوم اینه که تکنیک‌های تست‌زنی رو یاد می‌گیرین؛
  • حفظ روحیه‌ مثبت خیلی مهمه. به جای این که با استرس درگیر بشین، سعی کنین که نگاه‌تون به آزمون مثبت باشه. به خودتون یادآوری کنین که این آزمون فقط یک فرصت برای نشون دادن توانایی‌هاتونه، نه چیزی که قراره همه‌چیز رو مشخص کنه. هر چی با اعتماد به نفس و انرژی بیشتری جلو برین، نتیجه‌ بهتری هم می‌گیرین.
  • به زمان برگزاری آزمون توجه داشته باشین؛ یکی از موارد مهمی که دانش‌آموزان باید قبل از انجام هر کاری برای تنظیم یک برنامه‌ ریزی درسی تیزهوشان در نظر بگیرن، زمان ثبت نام، شناسایی میزان زمان برای مطالعه منابع و در نهایت آمادگی برای آزمونه.
مقاله پیشنهادی

راهنمای کامل ثبت‌ نام آزمون تیزهوشان 1404

شرایط ثبت نام آزمون تیزهوشان، موضوعیه که ما در این مقاله به صورت کامل بررسی می‌کنیم؛ برای آشنایی و کسب اطلاعات بیشتر با گروه آموزشی پرش همراه باشین. 🎯🔥

چطور در آزمون تیزهوشان قبول بشیم؟

قبولی در مدارس تیزهوشان، آرزوی خیلی از دانش‌آموزهاست. چون میشه اون رو یک قدم مهم برای ورود به یکی از بهترین دانشگاه‌های خوب کشور تلقی کرد. مخصوصاً برای بچه‌های نهم که چند سال دیگه باید برای کنکور شرکت کنن، این قضیه کمی جدی‌تره.

اگه با آزمون تیزهوشان آشنا باشین، می‌دونین که این آزمون دو تا بخش داره: یکی بخش تحلیلی (یا همون هوش)، یکی هم بخش تحصیلی. جفتشون هم روی مواردی مثل سرعت، دقت، هوش، استعداد و قدرت تحلیل تمرکز دارن. یعنی فقط بلد بودن درس کافی نیست.

یک سری تکنیک و راهکار وجود داره که اگه در کنار برنامه‌ ریزی درسی تیزهوشان بلد باشین و درست تمرین کنین، می‌تونین به راحتی در این مدارس، درس بخونین.

گام اول؛ تقویت مهارت‌های تحلیلی

همون‌طور که گفتیم، یک بخش از سوالات آزمون تیزهوشان مربوط میشه به تست‌های تحلیلی هست. شاید از خودتون بپرسین مهارت‌های تحلیلی یعنی چی؟ اگه بخوایم ساده بگیم، یعنی باید از خلاقیت‌تون برای حل سوالات استفاده کنین.

بعضی دانش‌آموزان فکر می‌کنن این سوالات فقط به هوش ذاتی آدم‌ها ربط داره و قابل تغییر نیست. ولی واقعیت اینه که دانشمندان ثابت کردن مغز ما با توجه به محیط و تمرین، کاملاً می‌تونه رشد کنه و بهتر بشه. تنها کاری که باید انجام بدین اینه که در برنامه‌ ریزی درسی تیزهوشان خودتون، وقتی برای تمرین داشته باشین و دست از تلاش نکشین.

در ادامه چند تا راهکار بهتون معرفی می‌کنیم که می‌تونه کمکتون کنن خلاق‌تر بشین:

  • فعال باشین و حتما هر سوالی که براتون پیش اومد رو از معلمتون بپرسین؛
  • سوالات هوش، مخصوصاً اگه با ریاضی ترکیب شده باشه، حسابی ذهن رو تقویت می‌کنه. حتما براش وقت بذارین؛
  • به جزئیات توجه کنین؛ مثلاً اسامی، شماره‌ها یا حتی چهره‌ها رو با دقت نگاه کرده و سعی کنین به خاطر بسپارین.
  • کمی از وقت‌تون رو بذارین برای یاد گرفتن مهارت جدیدی که بهش علاقه دارین. اگه دائما تمرین کنین، بعد از سه چهار ماه می‌تونین در اون کار حسابی حرفه‌ای بشین!

گام دوم؛ خوب درس بخونین

اگه می‌خواین در بخش سوالات تحصیلی نمره‌ خوبی بگیرین، باید حسابی به جزئیات ریز کتاب توجه کنین. یعنی فقط متن درس نه! عکس‌ها، جداول، تعریف‌ها و حتی اون علامت‌های کوچیک جمع و قیدها هم ممکنه تبدیل بشن به سوال. طراحان سوال دقیقاً دنبال مطالبی هستن که فکرش رو نمی‌کنین!

البته یادتون نره که هر درسی روش خوندن خاص خودش رو داره. مثلاً ریاضی و فارسی شاید از بیرون شبیه به هم باشن، ولی نحوه‌ خوندنشون فرق داره و باید در برنامه‌ ریزی درسی تیزهوشان براشون به اندازه کافی وقت بذارین.

در درس فارسی، اول باید مفهوم متن‌ها و سوالات رو خوب متوجه بشین. با این که خیلی از سوالات ممکنه به حفظیات مربوط باشه، ولی درک عمیق متن و مفهوم‌های پشت اون‌ها خیلی مهم‌تره. حتماً نکات مهم رو یادداشت کنین و از معلمتون سوال بپرسین.

اما برای ریاضی لازم نیست چیزی حفظ کنین. باید مسیر رسیدن به فرمول‌ها رو درک کنین تا مفهوم براتون جا بیفته. حتماً نکته‌ها رو بنویسین و حضور فعالی در کلاس ریاضی داشته باشین. مهم‌ترین نکته برای یاد گرفتن ریاضی اینه که هر روز تمرین کنین. حتی اگه فقط روزی 5 تا تست بزنین.

جمع بندی

دانش‌آموزانی که می‌خوان در آزمون تیزهوشان شرکت کنن و قبول بشن، باید یک برنامه‌ریزی اصولی و منظم داشته باشن. علاوه بر این، یاد گرفتن تکنیک‌های درست مطالعه و تست‌زنی می‌تونه خیلی کمک‌کننده باشه. با رعایت این موارد، به راحتی می‌تونن در این آزمون موفق بشن. در این مقاله سعی کردیم که براتون توضیح بدیم چطور یک برنامه‌ ریزی درسی تیزهوشان دقیق برای خودتون طراحی کنین.

حالا اگه می‌خواین یک برنامه‌ ریزی درسی تیزهوشان داشته باشین که خیلی دقیق و مطابق با سبک مطالعه خودتون آماده شده باشه، بهترین کار اینه که همین حالا از خدمات مشاوره آنلاین پرش استفاده کنین. مشاوران حرفه‌ای و باتجربه گروه آموزشی پرش همیشه آماده‌ هستن تا همراهتون باشن و راه موفقیتتون رو هموار کنن. فقط کافیه شمارتون رو در قسمت "ارتباط با مشاورین پرش" وارد کنین تا در اسرع وقت با شما تماس بگیرن.

سوالات پرتکرار

آزمون تیزهوشان در چه زمانی برگزار میشه؟

آزمون نهم به دهم در روز جمعه 30 خرداد و آزمون ششم به هفتم در 29 خرداد برگزار میشه. با توجه به این که برگزاری این آزمون در طی چندین ماه آینده‌ست، بهتره از الان یک برنامه‌ ریزی درسی تیزهوشان برای خودتون داشته باشین و مطابق با اون تمرین، تکرار و مرور کنین.

مقالات مشابه

دانشگاه فرهنگیان به منظور تامین کادر آموزشی سهمیه‌ای برای مدارس تیزهوشان در نظر گرفته است. هر سال آموزش و پرورش برای تکمیل کادرآموزشی و معلمان مدارس، از روش‌های مختلف برای پذیرش داوطلبان شغل معلمی...

هر ساله بعد از اعلام نتایج آزمون تیزهوشان (سمپاد)، بعضی از داوطلبان احساس می‌کنن که نتایج اعلام‌ شده با عملکرد واقعی که اون‌ها سر جلسه آزمون داشتن هم‌خوانی نداره. در این موارد ممکنه اشتباهی در...

وقتی که از آزمون تیزهوشان حرف می‌زنیم، اکثر دانش‌آموزان یاد سوالات سخت و سطح بالا میفتن. درسته که این آزمون سختی‌های خودش رو داره و هر کسی نمی‌تونه به راحتی از پسش بربیاد، اما واقعیت اینه که...

مدارس تیزهوشان، جزء معتبرترین و برترین مدارس کشور هستن که هر ساله دانش‌آموزان مستعد رو از بین هزاران متقاضی انتخاب می‌کنن. این مدارس به دلیل سطح علمی بالا، امکانات آموزشی برتر و کادر آموزشی مجرب،...

لازم به ذکر است که ممکن است آزمون تیزهوشان دارای الزامات خاص خود باشد، لذا بهتر است قبل از شروع آزمون، اطلاعات لازم را در مورد آن کسب کنید تا بتوانید بهترین تجهیزات و وسایل را برای شرکت در آزمون...

معمولی
خوب
خیلی خوب
عالی
فوق العاده
به این پست چه امتیازی می‌دهید
500/0
مرتب‌سازی براساس :
جدیدترین
U
user 100031527۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴

سلام من نهمی هستم خیلی کم مونده تا آزمون تیزهوشان خیلی استرس دارم و نمیتونم درست برنامه ریزی کنم میشه کمکم کنید

پاسخ@user_100031527
500/0
ن
نیما رستاک
کارشناس گروه آموزشی پرش
۵ خرداد ۱۴۰۴

در پاسخ به @user 100031527سلام! استرس طبیعیه ولی نگران نباش، با یه برنامه ساده و مرحله‌ای همه چیز قابل مدیریت میشه. اول اینکه ساعات کوتاه ولی متمرکز درس بخون، مثلاً روزی ۲ تا ۳ ساعت. درس‌ها رو به بخش‌های کوچک تقسیم کن و هر روز یه قسمت رو بخون. حتما استراحت کوتاه بذار تا ذهنت خسته نشه. و مهم‌تر از همه، به خودت اعتماد داشته باش، تو می‌تونی! اگه خواستی برات یه برنامه کوتاه می‌چینم، فقط بگو.

پاسخ@نیما_رستاک
500/0
U
user 100028896۲۱ فروردین ۱۴۰۴

سلام خدمت شما من دانش آموز نهم هستم برای تیزهوشان دارم‌میخونم و هفتاد روز دیگه آزمون دارم میشه یه برنامه خوب برای جمع بندی و تست بهم بدید که عالی باشه خواهش میکنم🙏

پاسخ@user_100028896
500/0
ن
نگار ناظم الشعرا
کارشناس گروه آموزشی پرش
۲۴ فروردین ۱۴۰۴

در پاسخ به @user 100028896سلام و درود🙏🏻 بله لطفا شماره تماست رو داخل باکس شماره سایت وارد کن تا باهات تماس گرفته بشه.

پاسخ@نگار_ناظم الشعرا
500/0
U
user 100028439۱۸ فروردین ۱۴۰۴

سلام من تقریبا چهل روز دیگه آزمون سمپاد دارم و بخاطر استرس نمیتونم برنامه ریزی داشته باشم میشه کمکم کنید

پاسخ@user_100028439
500/0
ن
نگار ناظم الشعرا
کارشناس گروه آموزشی پرش
۱۹ فروردین ۱۴۰۴

در پاسخ به @user 100028439سلام و درود. لطفا شماره تماست رو وارد کن تا مشاورین ما باهات تماس بگیرن و به درستی راهنماییت کنن.🙏🏻🌹

پاسخ@نگار_ناظم الشعرا
500/0
ن
نگار ناظم الشعرا۲۷ آبان ۱۴۰۲

سلام امیر عباس جان 🙏🏻 بعضی روزها ممکنه حوصله و انرژی کمتری داشته باشی و نتونی خوب درس بخونی. این مشکل خیلی از دانش‌آموزاست. این مشکل میتونه به خاطر خستگی، عدم تمرکز، علاقه کمتر به درس یا استرس باشه. برای حل این مشکلات، به خودت استراحت بده، تمرکزت رو بالا ببر، با روش‌های جذاب درس بخون و استرست رو کنترل کن. اگه مشکلت برای مدت طولانی ادامه داره، با معلم یا والدینت صحبت کن تا کمکت کنن.

پاسخ@نگار_ناظم الشعرا
500/0
ر
رضا احمدی راد۲۷ آبان ۱۴۰۲

سلام خانم کاویانی عزیز امیدوارم روزهای خوبی رو پشت سر بذارین. برای استفاده بهینه از ۲ هفته باقی مونده تا آزمون تیزهوشان، بهتره که برنامه‌ریزی روزانه دقیق داشته باشین، درس‌هاتون رو مرور و جمع‌بندی کنین، از تکنیک‌های مدیریت استرس استفاده کنین و با شرکت توی آزمون‌های مشابه،‌ شرایط آزمون رو برای خودتون ایجاد کنین. امیدواریم که توی آزمون تیزهوشان موفق باشین. 🌺

پاسخ@رضا_احمدی راد
500/0
ا
امیرعباس 2466۲۷ آبان ۱۴۰۲

سلام من دانش اموز کلاس چهارمم دارم میرم پنجم چرا بعضی روز ها بازدهی ندارم؟ یا حوصله؟

پاسخ@امیرعباس_2466
500/0
م
مریم کاویانی۲۶ آبان ۱۴۰۲

برای 2 هفته اخر چیکار کنیم؟

پاسخ@مریم_کاویانی
500/0

سایت پرش

فروشگاه

دسته بندی

خانه