داشتن پایه درسی قوی راه شما رو برای رسیدن به موفقیت آسونتر میکنه. اما آیا دانشآموزان دارای پایه درسی ضعیف، به هیچ وجه نمیتونن رتبه زیر ۱۰۰۰ بیارن؟ خیر اینطور نیست. این دانشآموزان باید با مهارتهای لازم درس خوندن برای کنکور آشنا بشن. در این مقاله به چگونگی کسب رتبه زیر ۱۰۰۰ با پایه درسی ضعیف میپردازیم.
اگه پایه درسیتون ضعیفه، نباید ناامید بشین. درس خوندن برای کنکور بیش از هر چیزی به پشتکار و مهارت نیاز داره. در این مقاله بهتون میگیم که کسب رتبه زیر ۱۰۰۰ با پایه درسی ضعیف چطوری امکانپذیره.
روش کسب رتبه زیر ۱۰۰۰ با پایه درسی ضعیف
نمیتونیم اهمیت پایه درسی قوی رو در کنکور انکار کنیم. دانشآموزانی که از ابتدا دروس رو به صورت مفهومی خوندن و فهمیدن، کارشون برای کنکور راحتتره. اما دانشآموزانی که پایه درسی ضعیفی دارن هم نباید ناامید بشن. در ادامه این مقاله راهکارهایی برای کسب رتبه زیر ۱۰۰۰ با پایه درسی ضعیف ارائه شده. اگه این مقاله رو بخونین و مصمم به فکر درس خوندن بیفتین، حتماً به هدفتون میرسین.
اهمیت سالهای پایه برای کسب رتبه زیر ۱۰۰۰
همونطور که گفتیم پایه درسی قوی میتونه شانس موفقیت شما رو تا حد خوبی بالا ببره. برای قوی کردن پایه درسی باید از پایه دهم خوب درس بخونین. بدیهیه که وقتی دروس فهمیدنی پایه دهم و یازدهم رو خوب و مفهومی مطالعه نکرده باشین، نمیتونین دروس دوازدهم رو یاد بگیرین. در ادامه راهکارهایی برای قوی کردن پایه درسی از سالهای دهم و یازدهم ارائه شده.
داشتن برنامهریزی درسی
برنامهریزی درسی صحیح، مهمترین عامل کسب رتبه زیر ۱۰۰۰ در کنکوره. بدون توجه به نکات کلیدی برنامهریزی کنکور، درس خوندن برای شما سخت و دشوار میشه. بدون شک، اگه پایه درسی شما ضعیف باشه، این کار سختتر هم میشه. برنامهریزی درسی شما باید حسابی جامع و کامل باشه.
یعنی باید تمام امور روزمرهتون رو داخل جداولش قرار بدین؛ حتی لازمه زمان استراحتتون هم داخل برنامه قرار داده بشه. دفتر برنامهریزی پرش هم اینجا میتونه خیلی بهتون کمک کنه. برای داشتن این دفترچه، کافیه که شماره تلفنتون رو در کادر پایین صفحه وارد کنین. کارشناسان ما در اسرع وقت با شما تماس میگیرن.
مطالعه اصولی
اگه از پایه دهم و یازدهم با هدف کسب رتبه زیر ۱۰۰۰ در کنکور درس بخونین، احتمال موفقیت شما خیلی بالاتر میره. دانشآموزانی که پایه درسی ضعیفی دارن، در این دو سال فرصت دارن که دروس اختصاصی رو خوب یاد بگیرن. سال دوازدهم با غول امتحان نهایی مواجه میشین و فرصت برای تقویت دروس کمتره. برای همین پیشنهاد میکنیم از همون اول به قصد فهمیدن دروس، درس بخونین نه برای کسب نمره خوب در امتحان.
اما منظور از مطالعه اصولی چیه؟ برای مطالعه اصولی باید نکات زیر رو مد نظر داشته باشین:
رعایت اصل پیشخوانی و پسخوانی: یعنی وقتی هنوز معلم مبحثی رو درس نداده، یک دور روزنامهوار مرورش کنین. یک دور هم بلافاصله بعد از درس دادن معلم، درس رو با دقت بخونین.
حل تمارین و مسائل کتابها: لازمه که فعال باشین و تمارین کتاب رو به موقع حل کنین تا مطالب توی ذهنتون تثبیت بشه.
تستزنی: بیشتر سبک مطالعهی شما در سالهای دهم و یازدهم باید به صورت تشریحی باشه؛ اما اگه تا الان درستون ضعیف بوده، میتونین با تست زدن مهارتهاتون رو در کنکور ارتقا بدین.
مقالات پیشنهادی
بهترین راهکارهای مقابله با فراموشی دروس
فراموشی دروس از مهمترین مشکلات بسیاری از دانشآموزانه، اگر میخواین بدونین چطوری درس بخونیم تا فراموش نکنیم با ما باشید.
یادگیری با منابع کمکآموزشی مناسب
کتابهای درسی منابع اصلی کنکور هستن؛ اما به ویژه برای دانشآموزانی که پایه درسی ضعیف دارن، نمیتونن کافی باشن. مطالعه دروس از منابع کمکآموزشی مناسب به شما کمک میکنه که سریعتر مطالب رو یاد بگیرین.
بستههای آموزشی پرش منابع خیلی خوبی برای تقویت پایه تحصیلی هستن. شما با استفاده از بهترین منابع کنکور، میتونین سطح یادگیری خودتون رو بالا ببرین. همچنین پرش لایو این امکان رو به شما میده که هر جا هستین سرکلاس درس بشینین و به صورت زنده دروس مختلف رو یاد بگیرین.
اولویتبندی صحیح دروس
حالا که تا پایه دهم درس خوندین، حتماً میدونین تو چه دروسی قوی هستین و توی چه دروسی ضعف دارین. طبق همین موضوع، میتونین دروس رو برای خودتون اولویتبندی کنین. حواستون باشه که برای کسب رتبه زیر ۱۰۰۰ باید روی نقاط قوتتون هم کار کنین.
پرداختن به دروسی که براتون سخته به تنهایی، ممکنه آسیبزا باشه. مشاور تحصیلی میتونه در شناخت نقاط ضعف و قدرت به شما کمک کنه؛ همچنین میتونه با پیادهسازی یک برنامهریزی متعادل، به شما کمک کنه که روی نقاط ضعف و قوتتون به اندازهی مناسب کار کنین.
مثبتنگری در عین واقعبینی
مثبتنگری و داشتن انگیزه برای موفقیت در کنکور خیلی مهمه. اما در کنارش باید واقعبین باشین و خیلی در رویا به سر نبرین. هر فردی در یک سری موضوعات مهارت داره و میتونه پیشرفت کنه. اگه شما نتونستین تا الان دانشآموز برتری باشین، نباید ناامید بشین؛ اما از خودتون توقع بیش از حد هم نداشته باشین. پیشرفتتون رو فقط با خودتون بسنجین نه با هیچ فرد دیگهای.
دانشآموز دوازدهمی با پایه ضعیف میتونه موفق بشه؟
سال دوازدهم فرصت برای درس خوندن کمتره. اما باید بدونین که هیچ چیز غیر ممکن نیست. اگه اراده و پشتکار داشته باشین، میتونین در همین سال دوازدهم تمام مطالب رو به صورت مفهومی بخونین و حتی رتبه زیر ۱۰۰۰ کسب کنین. فقط توجه داشته باشین که در این صورت باید برنامهریزی درسی فشردهتری داشته باشین و بیشتر وقتتون رو باید صرف درس خوندن و تست زدن کنین.
بدیهیه که تفریحاتتون کم میشه و کمتر میتونین با دوستاتون معاشرت داشته باشین. بهتره که خانواده و اطرافیان، در جریان هدفتون قرار بگیرن تا بتونن شرایطی ایدهآل برای درس خوندن شما فراهم کنن. رعایت نکات زیر در سال دوازدهم، میتونه به کسب رتبه زیر ۱۰۰۰ با پایه درسی ضعیف کمک کنه.
افزایش ساعات مطالعه
دوری از عوامل حواسپرتی مثل موبایل و شبکههای اجتماعی
نکتهبرداری و نظم دادن به یادداشتها
داشتن برنامه راهبردی مناسب
داشتن خواب کافی
داشتن تغذیه مناسب
استفاده از منابع کمکآموزشی استاندارد
کمک گرفتن از معلم خصوصی و مشاوره درسی
جمعبندی
در این مقاله به چگونگی کسب رتبه زیر ۱۰۰۰ با پایه درسی ضعیف پرداختیم. همچنین نکاتی رو برای قوی کردن پایه درسی ارائه دادیم. در پایان لازمه بگیم که هر سال سؤالات کنکور مفهومیتر میشه و داوطلبان باید دروس اختصاصی رو به خوبی فهمیده باشن. حفظ کردن نکات یا فرمولها به تنهایی کار درستی نیست.
اگه فکر میکنین توی دروس خاصی مشکل دارین، بستههای معلم خصوصی پرش میتونه بهتون کمک کنه. با استفاده از این بستهها، میتونین مطالب رو به صورت مفهومی یاد بگیرین. بعد از اون لازمه که با تست زدن مداوم خودتون رو محک بزنین.
همچنین اگه درخواست یا پیشنهادی داشتین، میتونین شماره تلفن خودتون رو در کادر پایین صفحه وارد کنین. کارشناسان پرش در اسرع وقت با شما تماس میگیرن.
سوالات پرتکرار
برای تقویت دروس محاسباتی باید چه کاری انجام بدم؟
برای تقویت این دروس باید فقط و فقط تمرین کنین، مسئله حل کنین و تست بزنین.